b@i@c@i
§èk襥¥¥¥
BİLDİĞİNİZ GİBİ TRAFİK KAZALARININ MEYDANA GELME SEBEBİ OLARAK HEP BAYANLARI GÖSTERİRLER....Sizcede Öylemi??

lütfen herkesin anketine saygılı olalım.ayrıcaaa kimseye taş atmıyorum bnde bir bayan olarak diyorum ki haksız haksızdır. erkek bayan farketmez .....P@S@KLI_KIZ' Alıntı:ne simdi bu kadinlara tas mi atiyosun bayanlar daha dikkatli araba kullaniyolar kurallari dikkate aliyolar erkkeler gibi kirmizi isikta gecmiyolar kurallari cignemiyolar..yolda gidiyorum diyelim adam geldi carpti suclu benmiyim tabikide digilim kazaya gore degisir...
bence sacma olmus bu konu![]()
katakulli' Alıntı:bölüm moderatörü konuyu kaldırırsa sevinirim. Bölümün amacına uygun bir konu değil...[/QUOT]
oldu cnm çay kahve.AllahAllAh AmAcA uygun değilmiş.AmAcı neymiş sölede bilelim....
b@i@c@i' Alıntı:Geç olsun Güç olmasın mesajını yeni gördüm. Öncelikle Konuşma tarzına dikkat et karşında 5 yaşında bi çocuk durmuyor.katakulli' Alıntı:bölüm moderatörü konuyu kaldırırsa sevinirim. Bölümün amacına uygun bir konu değil...[/QUOT]
oldu cnm çay kahve.AllahAllAh AmAcA uygun değilmiş.AmAcı neymiş sölede bilelim....
Amacına gelince Sabit mesajlarıma bakıp anlayabilirsin. Bu bölümün açılmasında sanıyosam en çok uğraş veren benim ve bence amacını çoğu kişiden daha iyi biliyorumdur. Ve bu bölüm geyiq yada anket bölümü değil.
Ama buna bu kadar bozulmanı anlamışda değilim.
Sence bu konu ankete girmiyormu ?
Ayrıca asabiyete gerek yok. Forumumuzun amacı hırgür değil hoşsohbet.
Umarım mesajı kötü niyetle atmadığımı anlamış, ve yukarıda alıntı yaptığın mesaja üzülmüşsündür.
İyi forumlar