Trafikte Kırmızı Işık Derdine Son

Tunyukuk

New member
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
AUDİ VE ALMAN TRAFİK UZMANLARI TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN "TRAVOLUTİON" İSİMLİ SİSTEMDE
TRAFİK NETWORK VE ARAÇLAR ARASINDA BAĞLANTI KURULUYOR.

Audi-Traffic-Lights-1.jpg

1.2 MİLYON Euro TUTARINDAKİ PİLOT PROJEYLE AUDİNİN ÜRETİM ÜSSÜ İNGOLSTAD'DA
46 ADET AKILLI TRAFİK IŞIĞI MONTE EDİLMİŞ.

ŞİMDİLİK MODİFİYE EDİLMİŞ AUDİ A5 VE A6 AVANTLARLA İLETİŞİM KURABİLEN
BU AKILLI TRAFİK LAMBALARINDAN İLERDE 50 ADET DAHA KURULMASI PLANLANIYORMUŞ.

Audi-Traffic-Lights-2.jpg

ARÇTA MEVCUT ONBOARD SİSTEMİYLE BİR SONRAKİ IŞIKTA YEŞİLİ YAKALAMAK İÇİN GEREKEN
SÜRAT HESAPLANARAK SÜRÜCÜYE GÖSTERİLİYOR.

Audi-Traffic-Lights-3.jpg

Böyle gereksiz şeylere 1.2 milyon harcayacaklarına,dünya için adam akıllı şeylerle uğraşsınlar.Ama Allah'ın gerizekalı ırkçı Almanları işte.

Böyle gereksiz şeylere 1.2 milyon harcayacaklarına,dünya için adam akıllı şeylerle uğraşsınlar.Ama Allah'ın gerizekalı ırkçı Almanları işte.

Neden gereksiz olsun ki? Aslında bizim ülkemiz için gereken bir şey. Yılda kaç kişi ölüyor trafik kazaları yüzünden. Kırmızıda geçerek kazan yapan-yaptıran bir sürü kişi vardır. O kadar para harcanmasının sebebi ilk olmasıdır. Zaman içinde geliştirilir ve fiyatı da düşer. Irkçılığı nerden olaya soktun anlamadım. Almanlara karşı bir kinin mi var? Yoksa bütün Almanları Nazi mi sanıyorsun?

türkiyede de buna benzer bi uygulama var yeşil dalga sistemi die bir ışıktan diğerine 70le gittiğinde -bizim burda bu hızda- diğer ışıklarda da yeşile denk geliyosun ama tutturmak çok zor:))

gerçekten tebrik ediyorum çok güzel bişey yakında bu arabalar türkiyeyede gelir..

bence de cok güzel bi icat türkiyede yesil dalga diye bişey war ama yesilde gectiğin zaman yerine gere değişiyor da genelde 60 km hızla seyretmeye devam edersen bi sonraki işıkta yeşile yetişiyosun ama eğer kırmızı ışığa yakalanırsan bi sonraki ışıklarda yeşil ışığı yakalamak için seyretmen gereken hızı hesaplamak biraz zor oluyor.

Trafik terörünün önüne kısmen gecebilecek bir proje=)

hocam adamlar yapar bizim paralı kırolarda alır bu arabadan ama yine kırmızıda gecer:durdurun

türkiyede de buna benzer bi uygulama var yeşil dalga sistemi die bir ışıktan diğerine 70le gittiğinde -bizim burda bu hızda- diğer ışıklarda da yeşile denk geliyosun ama tutturmak çok zor:))

BEN BU YEŞİL DALGA OLAYINI BİTEK ANTALYADA GÖRDÜM

Kazalara sebebiyet verebilir

Geri