Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

G.Saray'a kötü haber!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Hırvat futbolcu Simic, "Fiorentina´da oynamak istiyorum" açıklamasını yaptı.
‘Çok cazip bir teklif’Savunma oyuncusu arayışları çerçevesinde uzun süredir Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Dario Simic, tercihini Fiorentina’dan yana kullanacağını açıkladı.

Milan’da pek sık forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmayı kafasına koyan Hırvat stoperi, Cim Bom’un yanı sıra Celtic ve birkaç İspanyol kulübü daha istiyordu. Son olarak Fiorentina’dan teklif alan ve bu teklifin oldukça cazip olduğunu kaydeden 32 yaşındaki oyuncu, şunları dile getirdi:

Adnan Sezgin gitmişti
“Teklifleri değerlendirdiğim sırada Fiorentina’nın beni istemesi, çok ilgimi çekti. Fiorentina bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak ve orada kendimi yeniden ispatlayabilirim diye düşünüyorum. Ayrıca İtalya’da kalmak daha akılcı gibi görünüyor.” Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, bu transferi bitirmek için geçen hafta Milano’ya gitmişti. Hırvat futbolcunun bu sözleri Galatasaray’a iletmesinin ardından, listedeki alternatifler yeniden gündeme geldi.

internethaber

Eeee tabi adamları eleyince küstüler gelmiyorlar Galatasaray a :D

baba gelen gelir gelmeyeni bizde istemeyiz zaten

ooh kurtardık..
33 yaşındaki bi defansı aLmaya çaLışıp da genç takım kuracakLarını iddia eden bir takım!

Simic iyi bir oyuncu ancak bunu aLacakLarına Song'u eLinde tutsunLar!

Song Trabzon'da !

Song Trabzon'da !

Transferin en hızlı takımı trabzonspor, kulübümüzden ayrılan rigobert song'la anlaşma sağladı. kamerunlu savunma oyuncusuyla yapılan görüşmeler sonunda, bordo-mavili yönetim, yıllık 850 ...

Transferin en hızlı takımı Trabzonspor, kulübümüzden ayrılan Rigobert Song'la anlaşma sağladı. Kamerunlu savunma oyuncusuyla yapılan görüşmeler sonunda, bordo-mavili yönetim, yıllık 850 bin euroya tecrübeli yıldızı ikna etti.

Resmi sözleşmenin imzalanmasının an meselesi olduğu öğrenilirken, mukavele süresinin ise 1+1 yıllık olacağı konuşuluyor. Song'un, geçen sezonun sonlarında Spartak Moskova ile anlaştığı ve Rusya'ya gideceği yönünde haberler çıkmıştı. Trabzon'la anlaşması ise tam bir sürpriz oldu.

22-06-2008
Kaynak: Sabah

dostum kesinmi ==????
ama varya gelsin cokk ii olur toparlar defansımızı iyi transferler yaptık ii :biggrin

doğrumu bilmiorum ama ii transfer olur...

cok iyi olur hemde girayla beraber toparlarla defansı :biggrin

Transfer tam net oLarak gerçekLe$medi ancak ben inanmıyorum Trabzonspor'a gideceğine =)

defansın en iyi stoperi Stepanov porto ' ya gidince defansımızda çok büyük boşLuk oldu song gelirse ki büyük ihtimaLLe gelecek .. defansımızda süper bir yeniLeme olacak...

Geri