Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

D4gg3Я

ultrAslan
Reaction score
0
Villarreal ile yollarını ayıracak olan Tomasson, Galatasaray’a önerildi. Beklemeye alınan oyuncunun, bonservisinin bedelsiz olduğu öğrenildi

Danimarka Milli Takımı’nın Kaptanı Jon Dahl Tomasson, Galatasaray’a önerildi.
İki sezon önce Almanya’nın Stuttgart takımından Villarreal’e transfer olan golcünün, İspanyol ekibi tarafından serbest bırakıldığı, bunun ardından menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılılara teklif edildiği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı yönetimin, bu oyuncuyu beklemeye aldığı iddia edilirken, teknik direktör sorununun çözülmesinin ardından yabancı konusuna el atacağı vurgulandı.
İspanya’da yayınlanan Levante gazetesi, Villarreal’in Tomasson için herhangi bir bonservis bedeli istemeyeceğini de yazdı.

Bir sezonda üç gol
Danimarka Milli Takımı’nın Hollanda ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve ülkesine dönen oyuncu, milli takım kadrosundan çıkarıldı. Tomasson, bundan dolayı Danimarka’nın yarın Galler ile oynayacağı karşılaşmada yer alamayacak.
Bu sezon 31 maçta 3 golü bulunan Tomasson, Villarreal forvetinde Nihat Kahveci ve Giuseppe Rossi’nin gölgesinde kaldı.

kaynak : milliyet.com.tr

hımmm
ismini duymadım ama
hayırlısı olsun

Galatasaray'a gel Aurelio

Bir transfer haberini televizyonların ana haber bültenleri veriyorsa; merak eden milyonlarca kişi heyecanla bir saat içinde internet sitelerine girip, tıklama rekoru kırıyorsa, gazeteler o transfer haberini birinci sayfalarından okuyucularına duyuruyorsa; ve o gün ülkede her şey unutulup, o futbolcunun gelişi tartışmaya açılıp, insanlar ikiye bölünüyorsa, o vakit o transfer iyidir. Hem de yılın olayıdır.

Çünkü kötü transfer konuşulmaz, tartışılmaz...

Emre’nin Fenerbahçe’ye gelmesi, Tuncay’ın Galatasaray’a gitmesi gibidir. Reha Muhtar’ın deyimiyle Fenerbahçe, Galatasaray’a gol atmıştır ve 1-0 öne geçmiştir.

Güneri Cıvaoğlu’na göre ise Fenerbahçe, Galatasaray camiasından ailenin oğlunu aldı.

Şunu söylemek istiyorum:

Emre’nin Fenerbahçe’ye gelmesi ortalığı karıştırdı. Galatasaraylı yöneticiler de bu transfere misillime olarak Aurelio’ya kanca attılar.

Bana Menajer Bayram Tutumlu anlattı. Olay şöyle olmuş:

Emre’nin Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını öğrenen Galatasaraylı yöneticiler, bir menajer kanalı ile Milli Takım kampında bulunan Aurelio’ya telefon ettirerek, “Fenerbahçe ile yaptığın bir yıllık uzatma geçerli değil. Galatasaray seni istiyor” mesajını iletmişler.

Aurelio da bu konuşmayı anında menajerine anlatmış. Şimdi Tutumlu’dan gerisini de dinleyelim:

“Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktığı gün Adnan Polat bana telefon ederek Aurelio’yu istediğini söyleyerek köprüden dönmemi istemişti. Galatasaray’ın Aurelio’yu istediğini iyi biliyorum. Ayrıca Aurelio’ya Yunanistan’ın Panathinaikos takımının dışında İspanyol kulüplerinden de teklifler var. Avrupa Şampiyonası bittikten sonra Aurelio ile oturup konuşacağız. Gönlümüz Fenerbahçe’de kalmasından yana ama futbolcunun geleceğini de düşünmek zorundayız. Hangi kulübün şartları iyiyse onu tercih edeceğiz”.

Alaattin METİN-Akşam

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=77885&cat=170&dt=2008/06/02 bu da kaynak kargaşası içinde olanlara:goz:

Emrenin FB'ye sağlayacağı faydadan fazlasanı sağlar galatasaraya;

bence alınmalı...

Aurelio transferi gerçekleşmez Çünkü Aynı Bölgede Linderoth,Ayhan,okan,Mehmet ve mehmet güven var bu Transfer imkansız Sayın Adnan Polat Böyle Bir Hataya düşmez.

konuyu fb li arkadaşlar açmışlar demekki haber yalan doğru olsa Galatasaray'lı biri açardı.

ѕσηυη¢υ;2978695' Alıntı:
Adnan Polat'da kime saracağını şaşırdı.yakında Colin Kazım'a da talip olur Gs:durdurun

yok o kazma dusunulecek son isim emin ol

MONTANO haklı bi ton adam var o bolgede. tamam bazı takımlar aynı mevkiiye fazladan topcu alma meraklısı(devre arasında bile :) ) ama aynı hataya dusecegimiz sanmıyorum.

:D:D tmm beyler ÇIL-DIR-MA-YIN :D olan olmuş mehmet gidersede eyvallah ama gitme oranı % -100000

misilleme olarak ancak ve ancak önder turacyı alabilir..

Bakıyorum mehmetin futboluna laf atanlar var onada eyvallah ama yunanistana ali samiyende yenildiğimiz maçta tüm stad boyunca fenerlisi,gslisi alkışlayan kimdi MEHMET AURELİO yu yılın en istikrarlı oyuncusu kimdi a milli takımın vazgeçilmezi kimdi avrupanını peşinden koştuğu ispanyanıın turnuva yıldızına aday gösterdiği LİNDEROT muydu :mad:

linderoth nerden cıktı yaw burda taso kavgası mı yapıyoruz allah askına tartısma yaratacak mesaj atmayın

konu Aurelio bu iyi oyuncu yok bu altın ayakkabı almış bir üsteki üyenin mesajına göre yorum yapmayalım bence konu üzerinde yorum yapalım Önder turacı Transferi Gerçek olabilir,Aurelio olayı tamamen hayal ürünüdür.bazı arkadaşlar kazım kazımdan bahsetmiş kusura bakmayın Sayın Adnan polat Birilerine misilleme yapacaksa bu kesinlikle takıma yararlı bir İsim olur,Ne kazım ne Aurelio ikisinede gerek yok ama Öndere İhtiyacımız olduğu gerçek sadece onun bulunduğu mevki biraz aksıyor.

gelmezzzzzzzzz

gerek yok çok saçma bi transfer olur ihtiyacımz olmayan bi bölgede hatta fazlası bile var gerenk yok tobias linderoth :D

gs ye gıtsınde parasını alabılmek ıcın uefa kapılarındamı dolassın:)

daha sezon yeni bitti.daha ne transferler olacak.

doğrudur galatasaraya gol atıldıgı ama o golü fener değil bizzat emre atmıstır emreyi emre yapan değerleri parayla ölçerek ne kadar kişiliksiz oldugunuda orta koymustur

Geri