Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

işallah pürüz cıkar bize gelmez

ѕσηυη¢υ;3011723' Alıntı:
Savunmada tecrübe önemlidir,yaşlı olmasını kafaya takmamak lazım.benim anlamadıgım neden bu defans oyuncularının yanında verilen bilgiler hep attıkları goller olur..yaz yanına kaç sarı kaç kırmızı gördüğünü de millet bilgilensin..

Arkada$a Spor yorumLarında iLk defa katıLıyorum...=) :durdurun
KesinLikLe doğru bi tespit :goz:

Yaser ve önder tamam gökhan beklemede

Karşınızda Yaser YıldızGalatasaray´ın yeni transferi, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez FANATİK objektifine poz verirken, hayli iddialı konuştu.
243nvx4.jpg

‘İlk hedefim 11...’
Yaser Yıldız... Kartalspor’da yıldızı parlayan 21 yaşındaki forvet, tarzıyla futbol otoriteleri tarafından Tuncay Şanlı ve Serhat Akın’a benzetiliyor. Trabzonspor ve Beşiktaş’tan aldığı teklifleri reddedip Galatasaray’la anlaşan genç oyuncu, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez FANATİK objektifine poz verip, hayli iddialı açıklamalar yaptı. Türkiye’nin en büyük kulübünde forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “İlk hedefim kadroya girmek, ama kendime güveniyorum” dedi.

‘Ağlayarak izledim’
Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu vurgulayan Yaser, “Cim Bom’un tüm maçlarını heyecanla takip ediyorum. UEFA Kupası’nı kaldırdığında televizyonda ağlayarak izlediğim takım için ter dökecek olmak beni gururlandırıyor. Ali Sami Yen Stadı’na çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray taraftarının huzurunda takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kendimi geliştirmek zorundayım. Sonraki hedefim tabii ki A Milli Takım’da oynayabilmek” diye konuştu.

Raşit ALTUN

Kısa...Kısa...

‘Oyunu biz bozarız!’
Cim Bom’un başarılı file bekçisi Aykut Erçetin’den, kalecilikle ilgili ilginç sözler... Kalenin hayatını ifade ettiğini belirten Aykut, “Bir kaleci her zaman ters adamdır. Oyunu bozan biziz. Futbolda amaç gol atmaksa, kaleci tam tersi, oyunu bozuyor. 11 futbolcudan 10’u aynı formayı giyer, kaleci ters forma giyer. Topa elle dokunabilen de sadece biziz!” dedi.

Avcı’ya göre en büyük, o!
Bir ara adı Galatasaray’la anılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ikinci yarıda kendi takımında kiralık oynayan Aydın Yılmaz’a övgüler yağdırdı. Avcı, “Eğer ısrarla üzerinde durulur ve oynatılırsa, Aydın, Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri olur. Potansiyeli var, yetenekleri de gerçekten mükemmel” ifadesini kullandı.

Önder tamam sırada Zan var
4v2v6v.jpg

FENERBAHÇE’NİN eski futbolcusu FK Moskovalı Önder Turacı’nın Galatasaray’a transferi sadece imzaya kalmış durumda. Galatasaray’ın defansını güçlendirmek amacıyla kucak açılan Önder Turacı’nın daha önce kontrat imzaladığı FK Moskova’ya ödemesi gereken 800 bin dolara çözüm aranıyor. Galatasaray bu sorunun çözümünü Önder Turacı’ya bırakmış durumda. G.Saray transferde ikinci bombasını da patlatmak üzere... Beşiktaş’la sözleşmesi biten Gökhan Zan da Galatasaray’ın transfer listesine giriş yaptı. Gökhan Zan ile Galatasaray arasındaki görüşmeler olumlu geçiyor.

Fanatik

yaser iyide önder ve gökhan son derece kotu tercıhler bence
gokhan zaten zırt pırt sakatlanan ıstıkrarsız bır oyuncu

Cam Adam Gökhan Kız gibi oynuyor adam 2 mac oyna sakat .Türkiye macında olduğu gibi :S

ѕσηυη¢υ;3011723' Alıntı:
Savunmada tecrübe önemlidir,yaşlı olmasını kafaya takmamak lazım.benim anlamadıgım neden bu defans oyuncularının yanında verilen bilgiler hep attıkları goller olur..yaz yanına kaç sarı kaç kırmızı gördüğünü de millet bilgilensin..

Benim de Katıldığım 2. Yorumun Sanırım :clap

Şu ' Kaç Gol Attı ' Muhabbetini Senelerdir Anlayamadım Gitti

ѕσηυη¢υ;3011723' Alıntı:
bir GS ' Lı oLarak yorumLarını beğeniyorm bazen =)
arkadas haklı gol ne alaka defans oyuncusunda , gördüğü kartları falan yazsalar daha mantıklı..
Bu adamı CM Den bilirim kritik müdahaleleride var ama 31 ya$ına gelmi$ artık ba$ka oyuncu lazım GS ' a

emre güngör den çok mu iyi biri ki alacaksın .yaşlı adam alacaksan da popescu gibi kaliteli biri olmalı.

Legrottaglie'nin Gelmesini Desteklerim Juventus'ta Beğeniyle Takip Ettiğim Defans Oyuncularından Biri Ama Gelmesini İhtimal Dahilinde Görmiyorum Keşke Gelse...

son dakika !!!Perrin ağır basıyor!!

2vvpfzc.jpg

Olimpic Lyon'a bu sezon çifte zafer tattıran Fransız teknik adam, Alman Skibbe'ye ağır bastı. Galatasaray'da teknik direktör arayışındaki bir günlük rötarın nedeni ortayı çıktı.

Sarı-Kırmızılı yönetim kesin anlaşma aşamasına geldikleri Michael Skibbe'den vazgeçip, Fransız Alain Perrin ile sözleşme imzalama aşamasına geldi. Bir gün öncesine kadar Michael Skibbe ile görüşmeleri çok olumlu çizgiye getiren ve son olarak Alman hocayı gizlice pazar günü İstanbul'a getirip görüşen sarı kırmızılı yöneticiler, bir kez daha çark edip Skibbe'yi ikinci plana attılar.

Başkan Adnan Polat, Olimpic Lyon ile sorunlu ayrıldığı için Alain Perrin ile ilgili kuşkular taşıyor ve Skibbe'yi öncelikle Galatasaray'ın teknik patronu olarak göreve getirmeyi planlıyordu. Ancak Perrin ve menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu çizgiye gelmesi ve Fransız teknik adamın eski kulübü ile yaşadığı sorunlarda hatasının olmadığının ortaya çıkması üzerine bu kez Perrin, G.Saray'ın gündeminde yeniden birinci sıraya yükseldi. Futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da Skibbe yerine Alain Perrin'e tercihlerini kullanınca Fransız teknik adamın Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması ağırlık kazandı.​
kaynak: DHA

Geri