Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

HAber doğru iki gn Snra acıklar resmi site ! hayırlı olsun

Az önce baktım resmi siteye yine bi fotomaç haberi :D

fotomaL ın hiç bi haberine insanın inanası gelmiyo nedense. mimlenmiş bi kere

Resmen mi biLemem ancak KießLing çok iyi bir futboLcu...Leverkusen maçında az deLirtmemi$ti bizi :)

Galatasaray Her An Bombayı Patlatabilir

2wdomxl.jpg

Galatasaray transferde bombayı her an patlatabilir. Aslan, bonservisi elinde olan İtalyan golcüyle görüşüyor.

Geçen sezon Fiorentina’da 9 gol atan Vieri yıllık 2.5 milyon Euro istiyor. Cimbom aşağı çekmeye çalışıyor.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; G.Saray transferde bombayı her an patlatabilir. Hoca sorununu B.Leverkusen’den ayrılan Michael Skibbe ile çözen ve transfere ağırlık veren sarı-kırmızılılarda sürpriz bir isim gündeme geldi. Geçen sezon Fiorentina’da forma giyen ve bir dönem Inter’de Hakan Şükür ile birlikte oynayan (2000 yılı) Christian Vieri ile pazarlıklar başladı. Yeni sezonda Hakan Şükür’ü düşünmeyen ve yerine alternatifler arayan sarı-kırmızılı yönetim, bonservisi elinde bulunan Vieri’ye teklif götürdü.

211 GOLÜ VAR

34 yaşındaki golcü oyuncu, Cimbom’dan yıllık 2.5 milyon Euro talep etti. Christian Vieri’yi renklerine bağlayıp büyük bir ses getirmenin planını yapan yönetim ise İtalyan forvetin yaşının yüksek olmasından dolayı bu rakamı biraz yüksek buldu. Bu önemli transferle bizzat Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel’in ilgilendiği belirtildi. Takım içindeki dengeleri de bozmak istemeyen yönetim bugün gelecek olan Skibbe ile de Vieri konusunu görüşecek. 1999 yılında Lazio’dan Inter’e 45 milyon Euro’ya transfer olan İtalyan forvetin toplam 387 maçta 211 golü bulunuyor.

Maraton:clap

Bizim böyle bir oyuncuya asla ihtiyacımız yok ayrıca adam 6 ay sonra jubile maçına çıkar ben daha orta okuldayken interde ronaldo ile yanyana oynuyordu.Şimdi bize gelip ne yapıcakki yani haber Kolpa

bu oyuncu alınırsa ben bu yönetimin a.. zaten böyle bi transfer mallıktır aptallıktır Hakan ondan 1o kat daha iyi

yawww uğraştıkları şeye bak yaww
ben böle yönetimin.........

bence vieri ye gerek yok takımda :goz:

Geri