Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

Neden bu kfrler hem alınmamışki daha alınmayabilirde ki alınmayacak eminim. Yönetim 2.5m euro vermez. Ve fiyatta aşağı düşmez

Espri Gibi Haber Vieri Kimdir Nerde Yaşar Yaşıyormudur? Yaşıyorsa Topçumudur? Topçuysa Artık Esamesi Okunuyormudur? Kafa Topuna Çıkarken Baston Kullanır Mı? Bu Soruları Daha Da Uzatebiliriz...

Vieri'ye Bırak Galatasaray'ı Dünya'nın Hiçbir Takımının İhtiyacı Yoktur Bunu Neden Söylüyorum Bir Kere Milan - İnter Maçında Bu Vieri İnter'deyken İnter Maçı Kaybediyor Skoru Tam Hatırlamıyorum Önemli Değil Orda Maçtan Sonra Vieri'yle Röportaj Yapılıyor İşte Klasik Soru :

- Maçı Kaybettiniz Büyük Bir Kayıp Derbiyi Kaybettiniz Ne Düşünüyorsunuz?

Vieri :

- Beni İlgilendirmiyor Kaybettik Artık Önemli Değil Ben Şimdi Eve Gidip Play Station'ımın Karşısına Geçicek Patlamış Mısırımı Alıcam Ve Keyfime Bakacam.

Kısacası Vieri Bu Yani Sorumluluk Almaktan Kaçan Vurdumduymaz Bir Oyuncu Böyle Bir Adama Galatasaray Değil Dünya'nın Hiçbir Takımının İhtiyacı Yok!!!

haber yalan konu boş Kilitlense daha temiz olur.

Her An HerŞey Olabilir!...

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan İsveçli kaleci Andreas Isaksson açıklamalarda bulundu.

İsveç basınına konuşan Isaksson, ''EURO 2008 sorasınad kulübüm Manchester City'den ayrılacağım. Galatasaray ve Atletico Madrid'ten teklifler var. Her an herşey olabilir'' ifadelerini kullandı.

İsveç'in yüksek tirajlı gazetelerinden Expressen de bugünkü spor sayfalarında, PSV, Atletico Madrid ve Galatasaray'ın Isaksson'u transfer etmek istediğini okuyucularına duyurdu.

Goal.com ise İsveçli kaleci ile ilgili yaptığı haberde, Atletico Madrid'in Isaksson ile ciddi olarak ilgilendiği ve İspanyol kulübünün, 26 yaşındaki kaleciyi, takımdan ayrılacak Abbiati'nin yerine istediğini belirtti.
Haberde ayrıca eski Beşiktaşlı, Lens kalecisi Vedran Runje'nin de Atletico Madrid'in transfer listesinde olduğu ifade edildi.

Vieri aLıncaksa hakan Şükür kaLsın..

Adama yaşLı die JübiLe tekLif ediLiyor ama bir yandanda yaşLı oyuncu İsteniyoR..

Çok mantıksız bişey..

Forvette tek istedigim isim kesinLikLe EREN DERDİYOK Müthiş bir yetenek gerçekten aLınması lazım

Yalandır sanmıyorum.Sen Hakanı yolla 20 -30 yas arası oyuncu alıcagına git 34 yasındakı adamı al hic akıllıca degıl .

ne bombası ya bu maytap bıle sayılmaz artık.
bu yasta adamı alacagına hakanı gonderme daha iyi ya. malmıdır nedır bu yonetım.

Isaksson bitti gibi ( Galiba bitti ) :=)

Isaksson bitti gibi
Galatasarayımızın, Andreas Isaksson ile anlaşmaya vardığı iddia edildi

Kaleci arayışındaki Galatasarayımızın, İsveç Milli Takımı ile birlikte EURO 2008'de mücadele eden Andreas Isaksson ile kesin olarak anlaşmaya vardığı iddia edildi. İsveç'in önemli gazetelerinden Expressen kulübümüzün, Manchester City'den ayrılmak isteyen 27 yaşındaki file bekçisiyle söz kestiğini ve resmi imzaların Avrupa Şampiyonası sonrası atılacağını yazdı. Galatasarayımızın, Atletico Madrid'den de teklif alan Isakkson'un bonservisi için 2 milyon 400 bin euro ödeyeceğini belirten gazetede tecrübeli kalecinin, "Şu an İsveç'in EURO 2008'de çeyrek finale yükselmesini düşünüyorum. Sadece şunu söyleyebilirim, artık M.City'de olmayacağım" ifadelerine de yer verildi.

SİMİC: İLK TERCİHİM FİORENTİNA

Öte yandan sarı-kırmızılıların uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Milanlı Dario Simic, "Galatasaray'da oynamak bana gurur verir" dedi. Ülkesiyle EURO 2008'de mücadele eden Hırvat savunmacı, "Galatasaray'dan teklif aldım. Ancak Fiorentina ile de görüşüyorum. Önceliğim İtalyan ekibi. Olmazsa Galatasaray" diye konuştu.

Kaynak: Sabah

hayırlısı ne ise o olsun....

Şampiyonlar liginde İlaç gibi bir transfer olur.Tabi ıssaksonun haberi varmıymış böyle bir transferden.

gelsin bence süper kaleci ama öncelikle forvet lazım forvet olsun teke tekde iyi olsun golleri olsun bol bol

Geri