Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

aaa Bu adam Galatasaraydamıydı :saskin

Bizim yönetım boyle transferlere devam ederse daha cok para kaybederiz biz

|ву єя¢є|;3134794' Alıntı:
aaa Bu adam Galatasaraydamıydı :saskin

Bizim yönetım boyle transferlere devam ederse daha cok para kaybederiz biz

gecen sene Laf oLsun diye yapıLan ßi transferdi..ßoşyere para harcamaya devam ediyo yönetim..genclere önem veriLmeLi..

benn isterim Gökhanı..Bjk de Kendini gösteremiyor.

Aslında iyi Stoper uzun boyLu servetle anlaşır.Bu transfer Olursa hayatta karşı cıkmam ama Fanatik oLdugu ne kadar dogru biLemeyizz:D

kaç kere şans veriLdi aLLasen.. korkuyorm bi iki sene sonra ii bi yıLdız oLarak çıkacak,sonra aha eLimizden kaçtı diye üzüLecez..

adam gelirken dedi amacm roma da oynamak diye ne hayır bekliorzki ayrıca onun mevkisinde türkiynn en iyileri linderoth ve m.topal var daha ne olsn gerek yok ztn

Geçen senelerde olduğu gibi yaz boyunca ünlü transfer haberleri çıkar , yaz sonuda iki tane coluk cocuk alırlar transfer sezonu biter :D

Carrusca'ya talip çıktı!

oix1ex.jpg

Galatasaray'da 2 sezon geçirmesine karşın beklenenden uzak bir performans sergileyen Arjantinli oyuncu Marcelo Adrian Carrusca'ya Meksika'dan talip çıktı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Carrusca'yı Meksika Ligi ekiplerinden Cruz Azul'un 1 yıllık kiralamak için teklifte bulunduğunu açıklarken, henüz kesin sonuca varılmadığını aktardı.

Arjantinli oyuncu için daha önce de Arjantin'in önemli ekipleri Boca Juniors ve River Plate de talip olmuşlardı.

Ajansspor

çıksın k, defolup gitsin

Geri