Transfer Haberleri Buraya[Tek Başlık]

galatasaray.org da görmeden inanmayına arkadaşlar.. haberlere inansaydık bunun dışında herkes galatasaraya geldi

İspanya'dan G.Saray'a kötü haber...

news_manset_resim_jz_Oliveria002.jpg

Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği belirtilen Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira konusunda farklı bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyol basını 28 yaşındaki yıldızın Zaragoza'nın ücretine zam yapması nedeniyle takımda kaldığını iddia etti.
İspanya'da Aragon Bölgesi'nin önemli gazetelerinden Heraldo De Aragon'da yer alan habere göre daha önce 2. Lig'de oynamak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını açıklayan Oliveira, alacağı ücretin 3 milyon Euro'ya yükseltilmesiyle mavi beyazlı ekipte kalmayı kabul etti. 4 yıllık olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 2013 yılına kadar İspanya'da kalmayı kabul eden Brezilyalı, böylece Milito ve Ayala ile birlikte takımda en yüksek ücreti alan isimler arasına girdi.

Haberde Oliveira'nın "Kulübüm 4 yıllık sözleşmemi 1 yıl daha uzatmayı teklif etti, ben de düşünmeden kabul ettim. Onların benden memnun olduğunu bilmek çok güzel. Burada kaldığım için çok mutluyum, çünkü ailem hayatına aynı yerde devam edecek ve çocuklarım aynı okula gidecek" sözleri de yer aldı.

Bu arada Oliveira, dün Pontevedra ile oynanan hazırlık maçında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.

(Ligtv.com.tr)

Galatasaray'da Sürpriz İsim!!

Galatasaray, Valencia'nın ve Portekiz Milli Takımı'nın sağ beki Miguel Monteiro'nun işini bitirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, son yabancı hakkı için ünlü golcü Fernando Morientes'le görüşüyo..

Transferde art arda patlattığı bombalarla taraftarlarını sevindiren Galatasaray, Valencia forması giyen Portekizli sağ bek Miguel'in de işini bitirdi. Avrupa'nın sayılı kanat savunucuları arasında gösterilen yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar önümüzdeki günlerde bu transfere resmiyet kazandırmak istiyor. Türk Telekom'la yapılan anlaşmanın ardından maddi olarak rahatlayan Galatasaray yönetiminin, Miguel gibi önemli bir ismi yakın arkadaşı Fernando Meira'nın da aracı olmasıyla renklerine bağlama aşamasına geldiği öğrenildi. Ünlü futbolcu, geçtiğimiz sezon Valencia'nın yaşadığı başarısızlık üzerine takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti.

OLIVEIRA HÂLÂ LİSTEDE
Öte yandan sarı-kırmızılı takım sekizinci yabancı olarak kaliteli bir forveti kadrosuna katmak için çabalarını sürdürüyor. Cimbom son olarak rotayı ünlü İspanyol santrfor Fernando Morientes'e çevirirken, Oliveira'yla ilgili çalışmalar da sürüyor. Yönetimin Oliviera ya da Morientes'ten birine bu hafta imza attırmak istediği biliniyor.

SABAH

bazıları gider la liganın gol kralını alır
bazıları gider la liganın ikinci ligteki oyuncusunu alır ...
işte büyüklük bu ... =)

aynen haber inşallah doğrudur

Konular Tek Başlıkta Birleştirildi.
Oliveira Transferi hakkındaki tüm haberleri burdan verelim.

İspanya'dan Cimbom'a kötü haber!

Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği belirtilen Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira konusunda farklı bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyol basını 28 yaşındaki yıldızın Zaragoza'nın ücretine zam yapması nedeniyle takımda kaldığını iddia etti.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; İspanya'da Aragon Bölgesi'nin önemli gazetelerinden Heraldo De Aragon'da yer alan habere göre daha önce 2. Lig'de oynamak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını açıklayan Oliveira, alacağı ücretin 3 milyon Euro'ya yükseltilmesiyle mavi beyazlı ekipte kalmayı kabul etti. 4 yıllık olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 2013 yılına kadar İspanya'da kalmayı kabul eden Brezilyalı, böylece Milito ve Ayala ile birlikte takımda en yüksek ücreti alan isimler arasına girdi.

Haberde Oliveira'nın "Kulübüm 4 yıllık sözleşmemi 1 yıl daha uzatmayı teklif etti, ben de düşünmeden kabul ettim. Onların benden memnun olduğunu bilmek çok güzel. Burada kaldığım için çok mutluyum, çünkü ailem hayatına aynı yerde devam edecek ve çocuklarım aynı okula gidecek" sözleri de yer aldı.

Bu arada Oliveira, dün Pontevedra ile oynanan hazırlık maçında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.

fotomacta da geldı yazıyor hatta adnan polat sole demıs

Üstünel ve Sezgin, Brezilyalı futbolcu ve Real Zaragoza'lı yöneticilerle el sıkıştıktan sonra başkan Adnan Polat'ı arayarak müjdeyi verdi. Polat'ın haberi aldıktan sonra "İşte şimdi forvette müthiş olduk. Artık bizi hiçbir defans durduramaz" dediği belirtildi.

Resmı Sıte acıklasa da kurtulsak....

abi biri bana rüya desin.ağlamak istiyorum yaa .bunun adı Ricardo Oliveira mükemmel bir futbolcu süper bir golcu harika bir transfer bu senenin super ligdeki en büyük transferi.yönetime binlerce kez tşk ederiz umuyoruz ki yönetimimizin bu çalışmalarının sahada çok güzel bir karşılığı olacaktır.haa bu arada sağ beke de miguel ile anlaşmışız diyolar eğer o da gelirse ilk 11 mükemmel olur.De sanctis miguel meira servet h.balta m.topal arda kewell lincoln r.oliveira ü.karan
off hey yavrummm.. kadroya bak yaa bu sene çok can yakıcaz çooook sıkı durun :) dileğimiz miguel ve oliveiranın bir an önce alınması

Oliveira İspanya'da kaldı...(AA)

2713_B_oliveira001.jpg

Oliveira İspanya'da kaldı

Galatasaray ve Benfica başta olmak üzere Avrupa'daki birçok kulübün transfer etmek istediği Ricardo Oliviera, Real Zaragoza'da kaldı. İspanya'da 2. lige düşmesine rağmen Oliviera'yı kadrosundan çıkartmak istemeyen Real Zaragoza, Brezilyalı futbolucunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatırken, toplam 5 yıl olan kontratında futbolcu lehine düzeltmeler yaptı. Kulüp başkanı Agapito İgleisas'ın Oliviera'yı 2.ligde oynaması için ikna ettiği belirtilirken, Brezilyalı futbolcu, ''Herşey artık bitti. Zaragoza bana 1 yıl daha teklif etti ve kabul ettim. Zaragoza'da olmaktan mutluyum, ailem de memnun. Kulübe hizmet etmeye hazırım'' dedi.

AA

sağlık olsun ama gelseydi iyi olurdu.bu arada blackburnlu mccarty gelirse süper olur oliveiradan daha iyi çünkü siyahi oyuncular türkiyede çok iş yapıolar bence süper olur bir konu daha var sağ bekede migueli alınırsa süper olcak mccartyle beraber...

Geri