Travma Geçirmiş Ulusun Resimleri...

O odun ve ot kelimelerini aynen sana iade ediyorum ve senin gibi andavalla konuşacak birşeyim -konuşacak çok şey olmasına rağmen - olmadığını söylüyorum.

Ya dinci nedir müslüman nedir?Niye solculara laf atmak için müslümanları basamak yapıyorsun?Hakiki müslümanın dolandırıcılıkla,alavere-dalavere ile işi olmayacağını ve bunları müslüman kisvesi ile yapan varsa bunların diğer müslümanlara şamil olduğunu iddia etmemek gerektiğini bilmiyor musun?

Bilmiyorsan sus,müslümanları solcularla aynı kefeye koyma.Biliyorsan ismini hakediyorsun.

Senin solcularla birleşen dincilerle hakkındaki soruna kısmen cevap vermiş oldum sanırım

Arkadaşlar Herkesin Bir Görüşü Var. Saygımız Sonsuz. Ancak Birbirinizi Kıracak Kelimeler Kullanmasanız ? Kimse Kimseye Görüşleri Yüzünden Hakaret Edemez. AYDIN KİŞİ GÖRÜŞLERE SAYGI DUYUP ILIMLI YAKLAŞAN KİŞİDİR...
NOT: Konu hakkında yorum yapmıyorum. Yorumsuz...

İyide arkadaş senin koyduğun resim Cumhuriyetin ilanından önce çekilmiş bir resim...Dolayısıyla Latife hanım tesettürlüdür...Ancak konuyu açan arkadaşın koyduğu fotoların hepsi Cumhuriyetimizin ilanından sonra çekilmiş resimlerdir...Aklın sıra zeki zannediyosun kendini...Birde 12-13 yaşındaki çocukların yol ortasında öpüşen fotolarını niye koymamışsın felan demişsin...Sen önce hükümetin borozanlığını yapan "vakit" gazetesinin sübyancı sapığına bak...Hepsi sizin adamlarınız...Menemende Kabilay'ın kafasını koparıp kazığa soktuktan sonra sokak sokak dolaştıran pisliklerde, Sivasta 37 insanımızı hunharca katleden pisliklerde, Onlarca yurtsever gazetecimizi kahpece katledenlerde sizin adamlarınızdı...Ama Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetimizin ilanı sürecindede sizin gibi " Din elden gidiyor" çığırtkanlığı yapıp halkı galeyana getirenler hep olmuştur...Ama asla Dinin elden felan gittiğide olmamıştır...Bu memleket "Din elden gidiyor" deyip İngilizlerle işbirliği yapan vatan hainlerinede şahit oldu....Sizin bütün adamlarınızın kanında var bu...Fetoşun da kaçtığı ilk yer amerika oldu...Tayyibin çocuğunun ve bazı akp'li milletvekillerin de amerikan ve ingiliz vatandaşlığının bulunduğu gerçeğide ortada....Gelelim türban meselesine...Sizin gibilerin tek bir dünya görüşü ve özgürlük anlayışı vardır..O da türbanın Türkiye'de serbestisi meselesi...Türkiye'de namaz kılanlarmı engelleniyor...Oruç tutanlarmı yoksa hacca gidenlermi...Sokakta türbanlılara "niye türban takıyosun" diyenmi var?? Ama biz bunları diyince türbancılar hepbir ağızdan "mini eteklilere sesiniz çıkmıyor ama" derler...Ulan ben 5 yıllık üniversite hayatımda bir tane mini etekli kız görmedim...Neden görmedim çünkü açık bayanlar mini etek giymeye korkarlar...Çünkü laf edilir o kızlara..."Kaşar" derler "Namussuz" derler...Namussuz olan hep açıklar ve\veya mini eteklilerdir....Bunu diyenler namusun "yürekte" olduğunu asla bilmezler....Ben kocasını aldatan o kadar çok türbanlı kadın biliyorumki...Ama türbancılar ezberlemişler hepbir ağızdan "türban namusumuzdur, türban özgürlüktür" ulan zaten sokakta türbanlıya karışılmıyorki...Ama açık kadınlara kötü gözle bakıldığına binlerce kez şahit oldum...Siz türbanın özgürlük olduğunu öne sürerken İran'da, Nijerya'da ve Afganistan'da pek çok kadın tesettüre girmedikleri için taşlanarak katlediliyor...Ayrıca Kur'an'da kadının kaç saç teli gözükürse o kadar zina işlemiştir diye bir cümle görmedim...Peki Kur'an kara çarşaftan söz edermi???Sizin kara çarşaflıları savunan o zihniyetleriniz dinde olmayan birşeyi savunduklarının farkındamıdırlar...Kara çarşafın dinde yeri yoktur...Kara çarşaf, kadınları cinsel obje olarak gören arap zihniyetinin bir ürünüdür...Ve sakın bizlere bundan sonra ahlak ve namus dersi vermeye kalkmayın...namus ve şeref yoksunu insanlardan ahlak dersi almaya ihtiyacımız yok...[/B][/SIZE][/COLOR]

Sana ne AHLAK VE NAMUS dersi vereceğim o kadar kafan çalışmıyor mu ? Birde adam gibi konuş namus ve şerefden yoksun insanlarmış NAMUSA ŞEREFE geldimi yanımda duramazsın. İnsanlarla nasıl konuşulacağını bilmiyorsan ağzını kapat karşımda konuşamayacağın şeyleri burada yazma. Bir iftira atacaksan İzmir deyim çık karşımda konuş. Bende iki ünüversite bitirdim benim okuduğum okullarda da kıçına dövme yapandan tut mini eteğine kadar birçok kişi vardı sen at gözlüğüyle dolaşıyorsun yada kırsal kesimde okumuşun galiba Resmi görünce söyleyecek laf bulamadın Cumhuriyet döneminden önceki fotoğraf de. Foğtorafın tarihini bile bilmiyorsun Cumhuriyet öncesi fotoğraf diyorsun helal sana . Sana şunu diyeyim bir kimse o başörtüsünü gerçekte ALLAH için takıyorsa hangi durum da olsun çıkartmaz. Sana diyeyim ki şu at gözlüğünü çıkart artık cami cemaati bile fişleniyordu sen kalkmışın namaz kılmana engel mi oluyor diyorsun .Engel olmuyorlar fişliyorlar takip ediyorlar be kardeşim.

Kuran ı Kerim i istediğiniz gibi yorumlıyamazsınız. Ben Kuran ın türkçe mealinide ayetlerin açıklamasınıda sayısız defa okumuşumdur o yüzden kalkıp ayetleri saptırmaya çalışma. Kuranı Kerimde örtünmeyle ilgili ayetler vardır kara çarşaf veya türbanla alakalı değil. İsteyen istediği gibi giyinir. Hiç kimsenin buna karışma hakkı aşağılama kötüleme hakkı yoktur. Son yıllrımıza bakış eskiden kara çarşaf giyen kat kat daha fazlaydı. Araştır yalanda bulunma. Git kime sorarsan sor. Saygısızlık küfür zina hat safada ve iyice son yıllarda yayılmış durumda. Zina uyuşturucu ilköğretim çocuklarına inmiş durumda artık çıkart şu at gözlüğünü. Gerçekleri gör.

Şunuda belirtmek isterim Müslümanlık doğru dürüst bir Türkiye de var oda baltalanmak kötülenmek isteniyor. Sizden de iyi maşa oluyor. Ben kendimi zeki görmüyorum. kimseye de ben zekiyim demedim. Kıçından laf üretme kadınlara kötü gözle bakan devirde yaşıyoruz bunları kalkıpda müslümanlığa verme bu davranışların müslümanlıkta yeri yoktur. Yobazlaşmış devir dinsizliğe giden devirin eseridir. Ben kimsenin bacısına da ansına da kardeşine de kötü gözle bakmam. Bunu a çevremdeki herkes bilir. Müslümanlığı ve gereklerini doğru dürüst yaşamaya çalışan insanım. Seni dediğin laflar kaşar ve namuzsuz demek dinimce iftiradır. Dinini iyi bilen insanlar bahsettiğin sözleri söylemekden Allah a sığınırlar. Dinle alakası olmayan yobaz saygısız kişilerin yaptığı hakaretlerdir. İftirada bulunma birçok mini etek giyen hatta çok açık gezen kız arkadaşlarım var. Anneleri babaları kendi akrabalarına emanet etmezler bana ederler. Oda az çok müslüma gibi yaşadığım için. Müslümanlığa hakarette bulunma senin söylediklerinin müslümanlıkla alkası yoktur. Birde şunu diyecem 5 yıl okumuşsun mini etekli kız arkadaşları bacılarımızı ablalarımızı görememişsin. O zaman hangi yüzle insanlar bu insanlara iftira atıyor namuzsuz diyor kanısına dalıyorsun anlamadım. Resmen nerenden konuşduğun belli

hala anlamıyomusunuz. atatürk zamanındada acıklar ve kapalılar vardı. şimdide acıklar ve kapalılar var.
konuyu acan arkadaş yanlı düşünüyor. atatürk zamanında karacarşaf takan yokmuydu yani. şimdi ise tangasını sokakta gösteren kadınlar yokmu. tarafsızca konu acın lütfen. bence bu konu kapatılmalı.

sen fatih dediğin yerde gordunmu devlete karsı bi ayaklanma bi pislik (bi tek RTE donemı degıl ) insanların sakalı çarşafı nerenize batıyo bırakın bu ıslerı
Gerici olan sızsınız o gosterdıgın sakallıların kımseye bı zararları yok kımsenın ustune basına karısmaslar hatta carsamba/kocadede muhtarı makyaj yapıyo mını etek gıyıyo ....!!!

okuda gor :goz:

Neriman Memiş tam 9 yıldır, radikal dinci grupları ve cemaatleri ile gündeden düşmeyen İstanbul Çarşamba'da, Kocadede Mahallesi'nde muhtarlık yapıyor. Çarşamba'da seçilen ilk ve tek kadın muhtar olan Memiş, mini eteği, beyaz ayakkabıları, dar tişortü ve makyajıyla, ilçenin imajına son derece zıt bir görüntü çiziyor. Ama o Çarşamba'ya, Çarşamba da ona alışmış. İsmailağa Camisi'nde öldürülen Bayram Ali Öztürk'ün de muhtarı olan Neriman Hanım, 'Hoca istese cemaatine 'kadına vermeyin' derdi seçimi kazanamazdım ama böyle bir şey olmadı' diyor. Neriman Memiş, SABAH'ın sorularını yanıtladı.

* Mini eteğiniz, makyajınızla on yıldır Çarşamba'da muhtarlık yapıyorsunuz, nasıl oldu bu?
Ben doğma büyüme Fatihliyim, babam muhtardı. 1997 yılından beri muhtarlık yapıyorum. Bağımsız aday olurum yüzde 70 oy toplarım, muhtarlığı alırım. Verdiğim hizmetin karşılığını alıyorum.

* Görüntünüz yadırganmıyor mu?
Yo hayır... Burası göründüğü gibi değil aslında. Burayı bilmek için burada yaşamak lazım. Son derece özgür giyinebiliyorum. Tabii ki çıplak gezecek halim yok ama mini eteğimi de giyerim, makyajımı da yaparım.

* Peki nasıl bir yer burası?
Her türlü insanın yaşadığı bir yer burası. Kimse kimseye karışmaz. Öyle giyinmiş böyle giyinmiş kimse karışmaz. Bunun bir örneği benim. Bir ara ellerinde iki metrelik asalarıyla başka bir grup vardı. Ayrı bir tarikattı. Onlar çekip gitti bir süre sonra. Ama burada dini rant olarak görenler de var. Hatta esrar içip, esrar satıp cüppenin altında kendini kamufle edenler de var.

* Hiç tepki görmez mi askılı giyen, dar giyinen?
Hayır hiçbir tepki görmez...

* Son olaylara ilişkin konuşmak istemiyorsunuz, peki sizinle ilgili konuşalım, gelecek seçimler de iddialı mısınız?
Beni yine destekleyecekler, bana fazla rakip de çıkmaz en fazla bir rakip çıkar. Ben zaten seçimlerde yüzde 70, yüzde 80 fark atıp seçilirim. Bakın kendilerine yakın kişilerden de rakiplerim oldu ama hiçbiri seçim kazanamadı. Beni tercih ettiler. Ben seçim kazandığım zaman pastasını kurabiyesini alıp gelen çarşaflı kadın, cüppeli adam çok olmuştur.

* Cemaatten insanlarla da diyalogunuz var mı?
Gayet güzel diyalogum var, oturur konuşuruz, siyasi konulara gireriz. Elimi sıkan da var sıkmayan da. Ben bunlara takılan biri değilim. Beni istemiyor olsalar 'şu kadından kurtulalım' derlerdi herhalde. Ramazan aylarında gelip benden cemaattakiler liste isterler, fakir insanların listesi. Yardım yapmak için. Başı açık kapalı öyle bir ayrım yapmadan listemizi veririz.

* Öldürülen imam Bayram Ali Öztürk'ü tanır mıydınız?
Benim mahallemde otururdu. Çok mütevazı, çok iyi biri olarak tanıyorum. Ayaklı kütüphane diyorlar ya gerçekten öyleydi. Parası yokken bile kitap alan bir insan. Yüz yüze tanışıyoruz. Herkes gibi gezen bir insandı sokakta, yani korumayla falan gezmezdi.

Sana ne AHLAK VE NAMUS dersi vereceğim o kadar kafan çalışmıyor mu ? Birde adam gibi konuş namus ve şerefden yoksun insanlarmış NAMUSA ŞEREFE geldimi yanımda duramazsın. İnsanlarla nasıl konuşulacağını bilmiyorsan ağzını kapat karşımda konuşamayacağın şeyleri burada yazma. Bir iftira atacaksan İzmir deyim çık karşımda konuş. Bende iki ünüversite bitirdim benim okuduğum okullarda da kıçına dövme yapandan tut mini eteğine kadar birçok kişi vardı sen at gözlüğüyle dolaşıyorsun yada kırsal kesimde okumuşun galiba Resmi görünce söyleyecek laf bulamadın Cumhuriyet döneminden önceki fotoğraf de. Foğtorafın tarihini bile bilmiyorsun Cumhuriyet öncesi fotoğraf diyorsun helal sana . Sana şunu diyeyim bir kimse o başörtüsünü gerçekte ALLAH için takıyorsa hangi durum da olsun çıkartmaz. Sana diyeyim ki şu at gözlüğünü çıkart artık cami cemaati bile fişleniyordu sen kalkmışın namaz kılmana engel mi oluyor diyorsun .Engel olmuyorlar fişliyorlar takip ediyorlar be kardeşim.

Kuran ı Kerim i istediğiniz gibi yorumlıyamazsınız. Ben Kuran ın türkçe mealinide ayetlerin açıklamasınıda sayısız defa okumuşumdur o yüzden kalkıp ayetleri saptırmaya çalışma. Kuranı Kerimde örtünmeyle ilgili ayetler vardır kara çarşaf veya türbanla alakalı değil. İsteyen istediği gibi giyinir. Hiç kimsenin buna karışma hakkı aşağılama kötüleme hakkı yoktur. Son yıllrımıza bakış eskiden kara çarşaf giyen kat kat daha fazlaydı. Araştır yalanda bulunma. Git kime sorarsan sor. Saygısızlık küfür zina hat safada ve iyice son yıllarda yayılmış durumda. Zina uyuşturucu ilköğretim çocuklarına inmiş durumda artık çıkart şu at gözlüğünü. Gerçekleri gör.

Şunuda belirtmek isterim Müslümanlık doğru dürüst bir Türkiye de var oda baltalanmak kötülenmek isteniyor. Sizden de iyi maşa oluyor. Ben kendimi zeki görmüyorum. kimseye de ben zekiyim demedim. Kıçından laf üretme kadınlara kötü gözle bakan devirde yaşıyoruz bunları kalkıpda müslümanlığa verme bu davranışların müslümanlıkta yeri yoktur. Yobazlaşmış devir dinsizliğe giden devirin eseridir. Ben kimsenin bacısına da ansına da kardeşine de kötü gözle bakmam. Bunu a çevremdeki herkes bilir. Müslümanlığı ve gereklerini doğru dürüst yaşamaya çalışan insanım. Seni dediğin laflar kaşar ve namuzsuz demek dinimce iftiradır. Dinini iyi bilen insanlar bahsettiğin sözleri söylemekden Allah a sığınırlar. Dinle alakası olmayan yobaz saygısız kişilerin yaptığı hakaretlerdir. İftirada bulunma birçok mini etek giyen hatta çok açık gezen kız arkadaşlarım var. Anneleri babaları kendi akrabalarına emanet etmezler bana ederler. Oda az çok müslüma gibi yaşadığım için. Müslümanlığa hakarette bulunma senin söylediklerinin müslümanlıkla alkası yoktur. Birde şunu diyecem 5 yıl okumuşsun mini etekli kız arkadaşları bacılarımızı ablalarımızı görememişsin. O zaman hangi yüzle insanlar bu insanlara iftira atıyor namuzsuz diyor kanısına dalıyorsun anlamadım. Resmen nerenden konuşduğun belli

Cak cak cak "at gözlüğünü çıkart" laflarını bırakın artık...Hepiniz hepbir ağızdan aynı şeyi ezberlemişiniz...Bide utanmadan demişsinki bu ülkede namaz kılanı fişliyorlar...Aslanım sen Ugandadamı yaşıyorsun bu söylediğin bu ülkenin gerçeklerine aykırı...Bu ülkede namaz kılan asla küçümsenmedi dışlanmadı...Ama Ramazan ayında oruç tutmayan insanların öldürüldüğünü çok iyi biliyorum....Hatta Mersinde 12-13 yaşındaki bi kıza sırf etek giyiyor diye kezzap atıldı bu memlekette....Bir diğer husus: "Kuran ı Kerim i istediğiniz gibi yorumlıyamazsınız. Ben Kuran ın türkçe mealinide ayetlerin açıklamasınıda sayısız defa okumuşumdur o yüzden kalkıp ayetleri saptırmaya çalışma. Kuranı Kerimde örtünmeyle ilgili ayetler vardır kara çarşaf veya türbanla alakalı değil." diye bişey demişsin... terbiyesizlik ve ahlaksızlık yapma...Kur'an'ı saptırmak gibi bir amacımız asla olmadı..O sizin işiniz...Ben ne demişim "Kur'an'da kara çarşafla ilgili bir ayet yok demişim" sende buna benzer bişey söylemişsin ama beni saptırmakla suçlamışsın...kendinle çelişip açık vermişsin...bide iki üniversite bitirdiğini söyleyip benim kırsal kesimde okuduğumu iddia etmişsin....Hayır koçum büyükşehirde okudum üniversiteyi rahat ol...İşin acı yanı iki üniversite bitirip ilkokul seviyesinde bir çocuğun diliyle cümleler kurmuşsun...iki üniversite bitirdiğin konusu palavra gibi ama hadi okuduğunu varsayalım....Okumuşun cahili daha kötüdür ve daha tehlikelidir...

Bide koçum beni tehdit etmişsin aklınca...Ben bu forumda senin gibi çok gördüm klavye kabadayısı...Biara fetoşçular uğraştı benimle....Onlara yüreğiniz varsa karşıma çıkın kapışalım dedim...Hepsi puf diye kayboldu ortalıktan....Ben İstanbuldayım...İzmirde olmadığıma dua etsen iyi olur...Ama kırk yılda bir İzmire gelirim....Bana özelden gel...İzmire geldiğimde bi ayar çekelim yüzleşelim...Görelim bakalım kaç kuruşluk yüreğin var...Şuan internete çok giremiyorum...o yüzden hemen cevap veremeyebilirim....beni kendin gibi tırsak sanıp kaçtığımı düşünme...tamammı aslanım...

Tur atrmaya gerek yok. Biz doğma büyüme Fatihliyiz. Fatih Sultan Mehmet var ya hani İstanbul u feth eden o da bu ilçede yatar. 7 senedir değil y.y. Fatih aynıdır. Her katmandan insan vardır. Uzaya gidebiliyorsan çağdaş ilerici birsi olarak sen gidebilirsin o insanlar kolundan tutupta gitmemi dediler. Sizin bu iğrenç kıyaslamalarınız okudukca size düşmalığım kinim artıyor. Sizin gibi insanların inancına hazmedemeyin insanlarla aynı vatan da yaşamak ne kadar zor. Vergi veriyor bu vatan için askerlik yaptım. İnsanı vatan memleket sevdasından soğutuyosunuz. Nevar ki Allah tan işimiz gücümüz var da sizin boş beleş işkenbeden sallayanlardan değiliz. Bu memleket çoğunluğu müslümandır. Bunu başı açığı da söyler başı kapalısıda dahildir. Fakat kominism ve ateizm destekleyen insanlar yok denecek kadar azdır. Bu durumlar eminim zorunuza gidiyordur. Fatih ten sana ne sen git kadıköy beyoğlu taksim bebek istediğin yerde dolaş.

Nerden olduğu belli olmayan asılsız mestnesiz siyah beyaz fotoğrafları koyupta altına da site reklamlarını verilmesini ve insanları ayrıştırıcı rencide edici yerliyici bir tavırda gizli çekilmiş fatoğrafları gösterilmesine izin veren yönetimi kınıyorum.

Bir Fatihli olarak bu dediklerine canı gönülden katılıyorum.! !
Fatihte Allah'a bin şükür ki hala yarı yarıyadır bu oran ve artmamaktadır.

cıplakları göremedik sizin medeniyet dediğiniz şeyler yok orda

Cak cak cak "at gözlüğünü çıkart" laflarını bırakın artık...Hepiniz hepbir ağızdan aynı şeyi ezberlemişiniz...Bide utanmadan demişsinki bu ülkede namaz kılanı fişliyorlar...Aslanım sen Ugandadamı yaşıyorsun bu söylediğin bu ülkenin gerçeklerine aykırı...Bu ülkede namaz kılan asla küçümsenmedi dışlanmadı...Ama Ramazan ayında oruç tutmayan insanların öldürüldüğünü çok iyi biliyorum....Hatta Mersinde 12-13 yaşındaki bi kıza sırf etek giyiyor diye kezzap atıldı bu memlekette....Bir diğer husus: "Kuran ı Kerim i istediğiniz gibi yorumlıyamazsınız. Ben Kuran ın türkçe mealinide ayetlerin açıklamasınıda sayısız defa okumuşumdur o yüzden kalkıp ayetleri saptırmaya çalışma. Kuranı Kerimde örtünmeyle ilgili ayetler vardır kara çarşaf veya türbanla alakalı değil." diye bişey demişsin... terbiyesizlik ve ahlaksızlık yapma...Kur'an'ı saptırmak gibi bir amacımız asla olmadı..O sizin işiniz...Ben ne demişim "Kur'an'da kara çarşafla ilgili bir ayet yok demişim" sende buna benzer bişey söylemişsin ama beni saptırmakla suçlamışsın...kendinle çelişip açık vermişsin...bide iki üniversite bitirdiğini söyleyip benim kırsal kesimde okuduğumu iddia etmişsin....Hayır koçum büyükşehirde okudum üniversiteyi rahat ol...İşin acı yanı iki üniversite bitirip ilkokul seviyesinde bir çocuğun diliyle cümleler kurmuşsun...iki üniversite bitirdiğin konusu palavra gibi ama hadi okuduğunu varsayalım....Okumuşun cahili daha kötüdür ve daha tehlikelidir...

Bide koçum beni tehdit etmişsin aklınca...Ben bu forumda senin gibi çok gördüm klavye kabadayısı...Biara fetoşçular uğraştı benimle....Onlara yüreğiniz varsa karşıma çıkın kapışalım dedim...Hepsi puf diye kayboldu ortalıktan....Ben İstanbuldayım...İzmirde olmadığıma dua etsen iyi olur...Ama kırk yılda bir İzmire gelirim....Bana özelden gel...İzmire geldiğimde bi ayar çekelim yüzleşelim...Görelim bakalım kaç kuruşluk yüreğin var...Şuan internete çok giremiyorum...o yüzden hemen cevap veremeyebilirim....beni kendin gibi tırsak sanıp kaçtığımı düşünme...tamammı aslanım...

Bak kardeşim insan gibi konuşacaksan konuş yorum yapacaksan yorum yap burası kahva köşesi değil. iftira atmışın bir ayıp yapmışsın özür dileme büyüklüğünü göster. Eğer ağız dalaşı yapacaksan pm at. Ben ağız dalaşı kavga etmem. Ettim mi tam ederim o yüzden yazdıklarına dikkat et. İzmir de oturuyorum yolun düşdümü gel. ALLAH a şükür aslan gibi yüreğimiz vardır. Senin gibi 4 tanesi geldi ne hikmetse beni görünce dut yemiş bülbüle döndü. Kavgaya söz dalaşına insan kalbi kırmaya karşıyım ama kavga ettim mi söz dalaşına girdim mi tam girerim. Benim için burada konu kapanmıştır. Bana cevap vereceksen pm şeklinde cevap ver.

Hangi düşünceyi düşünürsen düşün ama insanlara saygılı ol. İzmir e geldiğinde beklerim.

eee yani başın açık diye modern mi oldun? kara çarşaf içinde diye geri kafalı mı olmuş oldu o kişi? .................. göster sitede görevli mörevli ne ....... varsa göster mesajı aha böyle mesaj gönderdi de. banlarlarsa banlasınlar ........ kadar yolu var. ............ insan başı örtük diye geri kalmış, açık diye modern olmaz tamam mı ............

KENDİNE GEL FORUMU KİRLETME... EMBESİL

kufur eden arkadası takmam bıle sevıye bellı benım lafını edececklerım var evet bugun lısenın arkasında duvarlarda sex yapan mını eteklı kızda var turbanıyla 3 erkekle gezen kızda var ha kızın nabtıgını anlamıssınızdır hala gerı kafalılar var bası ortulu gerı kafalı degıldır bası acıkta dınsız degıldır ataturk laıklıgını can sıkıntısına cıkarmadı ama bazı artnıyetlı adamlar ıste boyle gerıkafalıları turbanla boluyo ve bızde yıyoruz helal bıze benım soracagım 19 mayıs 1919 da ataturke bır melek gelıp al sana 80 90 yıl sonra senın emanetın bu dıye ogun gene o sogukta kalkıp gıdermıydı kendınıze bunu sorun

2001 den berii erkek modası: yeşil cübbe ağı geniş şalvar olmuş benim ülkemde.. Eğerki islam bu olduysa benim ülkemde çok yazık.. İnanın çok yazık...

avatar seninse ve büyük ihtimal senin
osmanlı zamanında cübbe giyenler sayesinde sen ben huzur içinde nefes alıyoruz
ozamanlar avatarındaki gibi ne öyle acaip küpeler vardı nede gözlükler vardı
bence sen onlara nasıl gözle bakıyorsan bilki onlarda sana aynı gözle bakıyor:D
eee nede olsa hem laik hemde müslüman bir ülkede yaşıyoruz
bir atasözü vardır ne ekersen onu biçersin diye ben onu biraz degiştireyim
nasıl bakarsan öyle görünürsün hadi iyi forumlar

ben anlamam şu kara şarcafı ya bana kuranda gostersinler nerde yazıyo karacarşaf

Herkese soracağına sen ara kur'anda varmı yokmu diye hem aradığını bulursun hem aramadığın halde bir çok şey seni bulur.

Öyle bana gösterin demekle olmuyor arkadaşım O kitap sana inmiş açıp bakacaksın ondan bundan istemekle olmaz.....Kur'anı hiç okumadan bana göstersinler diyerek sanki orada öyle bir şey yokmuş gibi bir hava yaratman cehaletinin sınırlarının baya bir geniş olduğunu gösteriyor....Hem açıp bakmak ve bulmak senin vazifen benim sana bulup göstermek gibi bir vazifem yok,arayan bulur yani vesselam........

Aslında travma geçiren toplumla alakalı o kadar yayınlanacak fotoğraf var ki, dansöz kıyafeti giydirilen striptiz yaptırılan öğrencilermi dersiniz, türk kızlarının güzellik yarışmalarındaki teşhirciliklerimi dersiniz, alkol, uyuşturucu, fuhuş, ahlaksızlık, dolandırılıcılık, ana babaya isyan mı dersiniz ne koyarsanız koyun, alabildiğine döküman temin etmek mümkün.

Çık sokağa travma yaşayan adı müslüman-türk, görünüş ve yaşantısı, ülkemizi işgal eden ingiliz gibi olan bir toplumla karşılaşırsın...

Bir milletin ciğerinden din-i mübini sökerseniz geriye ne kaldığını acı bir şekilde tecrübe ediyoruz.

Ben buraya sadece bu sistemin, o küçümsedikleri Osmanlı ordusunun binlerce şehid vererek bizlere emanet ettiği BAYRAĞINA bile sahip çıkmaktan aciz gayri milli, gayri Türk olduğunun ispatı olacak bir fotoğraf yayınlıyorum.

00234081.jpg

1.20070901140903.jpg

İşte Türk işletmeci bir diskonun rus revü kızlarıyla kutladığı 30 ağustos zafer bayramı kutlamaları...

Türk Ordusunun destan yazdığı, o küçümsenen anadolu evlatlarının düşmana yurdu dar ettiği 30 Ağustos, hani bu ordunun evlatları Osmanlıya, cahil, yobazya işte o evlatlar.

Haramı bilmeyen, ahlaklı, namuslu, asımın nesli kahraman müslüman-türk evlatlarının bu millete armağanı 30 ağustoslar...

Ve kıymetini bilmeyen, yozlaşmış bazılarına göre aydınlanmış şen sıpa cumhuriyet bebelerinin bayrağımızı rus aşiftelerine peşkeş çekişi...

Bayrağın kurtuluşu için ALLAHU EKBER
Vatanın kurtuluşu için ALLAHU EKBER
Milletin kurtuluşu için ALLAHU EKBER

O Mustafa Kemal'ki kendi ismini ideolojileri gibi göstererek bu rezillikleri atatürkçülükmüş gibi gösteren, bayrağı peşkeş çekişlerini bile Atatürkün arkasına sığınarak çağdaş laik aydınlanmış toplumun gereği olarak lanse eden zavallıların hayatta olsaydı yüzlerine tükürmezmiydi?

Ey Türk Milleti kurtulmaya en yakın an, batmaya yüz tuttuğun andır.
Tevhid Sancağını yeniden meydan yerine dikmeden kurtuluş sana haramdır.

Açık yada kapalı birbirinize çamur atmaya gerek yok Çok kapalılar var neler yapıyo iş sadece kapanmakla bitmiyo insanın içinde olması lazım isterse mini etekle gezsin gerçekten namusluysa kimse dil uzatamaz ona haddini bildirir hemen

Ne insanlar gördüm üstünde elbisesi yok Ne elbiseler gördüm içinde İNSAN YOK !!!

ђєάVєηśįś;3178464' Alıntı:
Açık yada kapalı birbirinize çamur atmaya gerek yok Çok kapalılar var neler yapıyo iş sadece kapanmakla bitmiyo insanın içinde olması lazım isterse mini etekle gezsin gerçekten namusluysa kimse dil uzatamaz ona haddini bildirir hemen

Ne insanlar gördüm üstünde elbisesi yok Ne elbiseler gördüm içinde İNSAN YOK !!!

birader sen acık olana bişey demiyosun ama ne kapalılar var neler yapıyolar diyosun.
ben okul yıllarımda kapalı kızların namuslu olduğunu gördüm ama eteklerini kıvıran kızlarıda gördüm. havalandırmak için kıvırmıyor heralde. göstermek için kıvırıyor.
bizim yakındığımız durum şudur. üniversitelerde fanatik solcu kişiler sacını göstermemek için peruk takan kızlara öcüymüş gibi bakmalarıdır. onları dışlamalarıdır. solcu bir kişi cıkıpta 'benim yanımda kapalı bir kızın oturmasından rahatsız oluyorum demesini acıklayın ilk önce bana.tabii yanında minietekli bir kız otursa rahatsız olmaz. cunku göze hoş gelir. sütun gibi bacaklar. bunun adıda medeniyettir. ne güzel medeniyet ,ne güzel kültür,ne güzel cağdaşlık,kurban olam.

Nerden olduğu belli olmayan asılsız mestnesiz siyah beyaz fotoğrafları koyupta altına da site reklamlarını verilmesini ve insanları ayrıştırıcı rencide edici yerliyici bir tavırda gizli çekilmiş fatoğrafları gösterilmesine izin veren yönetimi kınıyorum.

yönetimi kınmaya devam edebilirsin
fotoğraflar üzerinden de tartışma yapılabilir
insanları rencide edici tavırda olduğu kanaatine nerden vardığını anlamakta güç
eğer ki insanlar üzerine giydiği kıyafetten dolayı rencide olacaklarsa hiç giymesinler bunları

abicim ben senin yorumların üstüne yorum tanımıyorum bende de var böle fotolar ama aıplarını yüzüne vurmamak için koymuyordum bırak onlar allahın emirlerini yapıyo sabah naaz kılıp akşam sevgilisiyle yapmadıgı kalmıyo diyorum ya ben bunlardan daha müslümanım

Geri