Travma Geçirmiş Ulusun Resimleri...

Tur atrmaya gerek yok. Biz doğma büyüme Fatihliyiz.
Uzaya gidebiliyorsan çağdaş ilerici birsi olarak sen gidebilirsin o insanlar kolundan tutupta gitmemi dediler. Sizin bu iğrenç kıyaslamalarınız okudukca size düşmalığım kinim artıyor. Sizin gibi insanların inancına hazmedemeyin insanlarla aynı vatan da yaşamak ne kadar zor. Vergi veriyor bu vatan için askerlik yaptım. İnsanı vatan memleket sevdasından soğutuyosunuz. Nevar ki Allah tan işimiz gücümüz var da sizin boş beleş işkenbeden sallayanlardan değiliz. Bu memleket çoğunluğu müslümandır. Bunu başı açığı da söyler başı kapalısıda dahildir. Fakat kominism ve ateizm destekleyen insanlar yok denecek kadar azdır. Bu durumlar eminim zorunuza gidiyordur. Fatih ten sana ne sen git kadıköy beyoğlu taksim bebek istediğin yerde dolaş.

.

Sadece sen vermiyorsun vergiyi bizde veriyoruz.Ayrıca hepimiz askerliğimizi yaptık.
Ama hiçbirimiz cuma namazından çıktıktan sonra Cumhuriyete küfür etmiyoruz.
Namuslu olmayı saç teline indirgemiyoruz.

Ayrıca o begenmedigin solcular İsrail ve abd alehine yıllardır eylem yapıyorlar.Senin yeşil pantalonlular ise üniversitelerde solculara saldırıyorlar.O saldırdıkları solcuların çoğu bundan tam 30 sene önce Filistinde savaşarak şehit oldular.
Siz bu sırada neredeydiniz?
Ayrıca biz tüm bunları cennete gitmek içinde yapmıyoruz.Biz yıllardır Filistin halkının haksızlıga ugradıgını bildigimiz için bunu yapıyoruz.

Anlayabilecegini sanmıyorum ama yinede bir umut oku bu yazılanları...

Sadece sen vermiyorsun vergiyi bizde veriyoruz.Ayrıca hepimiz askerliğimizi yaptık.

Ayrıca o begenmedigin solcular İsrail ve abd alehine yıllardır eylem yapıyorlar.Senin yeşil pantalonlular ise üniversitelerde solculara saldırıyorlar.O saldırdıkları solcuların çoğu bundan tam 30 sene önce Filistinde savaşarak şehit oldular.
Ayrıca biz tüm bunları cennete gitmek içinde yapmıyoruz.Biz yıllardır Filistin halkının haksızlıga ugradıgını bildigimiz için bunu yapıyoruz.

İşaretlerini verdiğin gibi gerçek solculuk emperyalizme karşı,ulusal degerleri kollayıp,kollamaktır.Emperyalistler solculugun karşısına yine milliyetçilik adı altında Milliyetçilikten bi haberlere solculuk=dinsizlik lokmasını yutturmuş ve anti-emperyalistlerin önünü kesmeyi devamlı başarmıştır.Sonrası malüm sömürüye devam...

Cuma dan çıkıp Cumhuriyete küfür eden kim? Göster bakalım her hafta yüzbinlerce insan yıllardır cumadan çıkıyor. Cumhuriyete küfür mü ediyor? Neye dayanarak ? Yeşil pantolunulalar mı valla ben her renk giyiyorum bu yorumu da senden duydumm. Solcular saldıranlar kim nedir? Necidir nerden biliyim? Nerde saldırmışlar? Şu antalya da ki olayı kast ediyosan onu gazetelerden öğrenebilirisin. Siz Filistin halkının haksızlığı uğradığını biliyorsunuz ne faydanız var? Yaptığınız nedir ? Ya da ne yapabilirsiniz.?
30 sene önce hangi solcular savaşmş bunu da senden duydum.

Cuma dan çıkıp Cumhuriyete küfür eden kim? Göster bakalım her hafta yüzbinlerce insan yıllardır cumadan çıkıyor. Cumhuriyete küfür mü ediyor? Neye dayanarak ? Yeşil pantolunulalar mı valla ben her renk giyiyorum bu yorumu da senden duydumm. Solcular saldıranlar kim nedir? Necidir nerden biliyim? Nerde saldırmışlar? Şu antalya da ki olayı kast ediyosan onu gazetelerden öğrenebilirisin. Siz Filistin halkının haksızlığı uğradığını biliyorsunuz ne faydanız var? Yaptığınız nedir ? Ya da ne yapabilirsiniz.?
30 sene önce hangi solcular savaşmş bunu da senden duydum.

Belliki kitap okumuyorsun.Savundugun fikirlere bakıldıgında bu normal bir durum.Zaten cok okuyan biri olsan savundugun şeyleri sorgulamaya ve sonundada ne kadar sacma olduguna kanaat getirebilirsin.

Cuma çıkışında israil bayragı yakmaktan daha cok şey yapmıstır solcular.Ya da mitinglerde müslümanlıktan bahsedip sonrada israille kol kola ticaret anlaşmaları yapanlar gibi ikili oynamamışlardır.
Oraya gidip savaşmışlardır.Bunu sen bilmeyebilirsin çünkü herseyi dizilerden ya da abilerden ögrenen bir topluluk oldugunuz için bunları bilmemeniz dogaldır diye düşünüyorum.
Ama istersen bunu araştırıp bulabilirsin...

Belliki kitap okumuyorsun.Savundugun fikirlere bakıldıgında bu normal bir durum.Zaten cok okuyan biri olsan savundugun şeyleri sorgulamaya ve sonundada ne kadar sacma olduguna kanaat getirebilirsin.

Cuma çıkışında israil bayragı yakmaktan daha cok şey yapmıstır solcular.Ya da mitinglerde müslümanlıktan bahsedip sonrada israille kol kola ticaret anlaşmaları yapanlar gibi ikili oynamamışlardır.
Oraya gidip savaşmışlardır.Bunu sen bilmeyebilirsin çünkü herseyi dizilerden ya da abilerden ögrenen bir topluluk oldugunuz için bunları bilmemeniz dogaldır diye düşünüyorum.
Ama istersen bunu araştırıp bulabilirsin...

İsrail bayrağı yakanlar. Kendini tatmin etmekten başka bişey yamıyorlar. Tıpkı sizinkilerin gemi taşlaması gibi. Ticaret anlaşmaları yazı duruyosun kim yapmış bii göster bakalım. Ne ticareti yamış. Senin ruslarla da ticaret yapıyorlar. Çeçenleri katleden ruslar. Senin kızıl komisinist çinle de ticaret yaıyorlar. Doğu Türkistan da soydaşlarımızı katleden çinliler. Şimdi bizi müslmanlık ve filistin üzerinden acıtasyon yaparken diğerlerine de bakacaksın. Emeryalizmi küfr ederken gelip bize sosyalizm ya da kominizim den bahsetmeyeksin.

Ya kardeşim kuranda varda göstersem sendeki etkisini merak ettim. Dine mi sarı
lacaksın genel kültür olrak olmadığını iddia edenlere dersmi vereceksin. Ben tahmin edeyim bilsen bile bu kafayla bu sefer susacaksın. Düşün bi. Sonra söz söle.

*Bu fotoğraflarla neyi amaçlıyorsunuz hiç anlamıyorum.Ne yapacağız şimdi bu müslümanım diyor şunu yapıyor,şu hristiyanım diyor böyle yapıyor;işte bu müslümanların hepsi aynı,hristiyana baksana bunlar hep böyle deyip birbirimize mi gireceğiz.Herkes kendinden sorumludur;yapılanın sorumluluğu sadece yapanındır.Site yöneticilerinin bu tür konularda daha hassas davranmaları gerektiğini düşünüyorum.Herkesi daha ince düşünmeye ayrıntıları görerek hareket etmeye davet ediyorum.Saygılar.

İsrail bayrağı yakanlar. Kendini tatmin etmekten başka bişey yamıyorlar. Tıpkı sizinkilerin gemi taşlaması gibi. Ticaret anlaşmaları yazı duruyosun kim yapmış bii göster bakalım. Ne ticareti yamış. Senin ruslarla da ticaret yapıyorlar. Çeçenleri katleden ruslar. Senin kızıl komisinist çinle de ticaret yaıyorlar. Doğu Türkistan da soydaşlarımızı katleden çinliler. Şimdi bizi müslmanlık ve filistin üzerinden acıtasyon yaparken diğerlerine de bakacaksın. Emeryalizmi küfr ederken gelip bize sosyalizm ya da kominizim den bahsetmeyeksin.

onlarda yüz yoktur bahsederler bahsederler ;)
hatta geçen gün Doğu Türkistandan bahsederken bunların tayfasından biri bana siz el atmazsanız amerika oraya giremez bunların anti emperyalistliği bu kadar amerikaya karşı kim gelirse razıyız :D

carsaflıları benede sevmem neyın pesındeler acaba :saskin

Eminim sen bu resmii büyütüp duvarına asmışsındır. her türbanlıyada bu gözle bakıyosundur Türban kullananlar hata yapmaz veya günah işlemezler gibi bakılıyor anladığım kadarı ile. resimdeki bayan buna güzel örnek. sakal bırakıp cübbe giyende sanki veli bi kulmuş gibi hata işlememe gibi bi özelliğide yok insan sonuçda ama samimi olarak birileri Hz peygamberin sünneti diye sakal bırakıp cübbe giyiyor giyene yobaz deniliyor ama asıl yobaz peygamberinin sünnetinden haberi olmuyan zihniyetdir

Ω€яэмΩ;3207481' Alıntı:
carsaflıları benede sevmem neyın pesındeler acaba :saskin

carsaflılarında senı sewecegını sanmıyorum sen neyn pesındesın bırakın Allah aşkına ınsanları kımseye bı zararları dokunmamıs yıllardır

view.php

Örneğin ben evlenicegim ilerde eşimin sacı acıkda olabılır kapalıda olabılır o kendisinin bilecegi iş kapalıysa aç diyemem acıksa kapat diyemem ve her türlü ne olursa olsun sever saygı duyarım sizdende bu hassasiyeti bekliyorum... Hayallerin peşinde koşmayı bırakın Türkiye Müslüman bir ülkedir ataist marxist şerefsizlerin oyunlarına gelmeyelım sizide kullanırlar zamanında nasıl solcuları kullandılarsa benım akrabamda var solcu ama namazında niyazinda herif ortalık yerde ben müslümanım diyebiliyorsa sağcı solcu farketmez benim icin.... bu resimlerede cevabım şufur bi ayıp varsa o ayıbı herkezin üzerine biçmeyin

Yaşasın Türk İslam Cumhuriyeti
Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk
Kahrolsun Emperyalizm
Kahrolsun Komünizm
Dinsizler ALLAH ' sız Komünistler

Örneğin ben evlenicegim ilerde eşimin sacı acıkda olabılır kapalıda olabılır o kendisinin bilecegi iş kapalıysa aç diyemem acıksa kapat diyemem ve her türlü ne olursa olsun sever saygı duyarım sizdende bu hassasiyeti bekliyorum... Hayallerin peşinde koşmayı bırakın Türkiye Müslüman bir ülkedir ataist marxist şerefsizlerin oyunlarına gelmeyelım sizide kullanırlar zamanında nasıl solcuları kullandılarsa benım akrabamda var solcu ama namazında niyazinda herif ortalık yerde ben müslümanım diyebiliyorsa sağcı solcu farketmez benim icin.... bu resimlerede cevabım şufur bi ayıp varsa o ayıbı herkezin üzerine biçmeyin

Kahrolsun Emperyalizm
Kahrolsun Komünizm

Cahil adam.
Türk islam cumhuriyeti degil.Türkiye Cumhuriyeti...

Bizler kurtuluş savasında düşmana karsı savaşırken senin gibi gerici yobazlar ingilizlerinmi yoksa fransızlarınmı sömürgesine girelim diye evlerinde papatya falları açıyorlardı.

Yarın birgün bi savaş çıksa yine begenmedigin solcular cepheye koşacaktır.Sizse yine ingilizlerin kuyruguna takılıp başörtüsü için izin almaya çalışırsınız..
Gerici abd uşakları sizi...

arkadaşım o öpüşem başı kaalı kızı çekiyorsunda.her başı kapalı orospu olcak deil.kimileri rahmetli atatürkün arkasına sığınıp dernkeler kurup memlekti soyup soğana çevirirken.kimileride işte bu senin resimdeki gibi başını kapatıp kendini düzgün insan olarak gösteriyor.hem ne biliyorsun o kız belki orda kocasıyla öpüşüyor....başı açıklar öpüşürken yol ortasında kucağa otururken sorun olmuyorda neden başı kapalı bi kız biriyle hatta kiminle öpüştüğünü bilmediğimiz biriyle o şekilde yakalanıca objektiflere.neden bütün kapalılara mal oluyor bu durum .o zaman bu demek oluyorki açıkların hepsi kötü yolda.

Kahrolsun Emperyalizm
Kahrolsun Komünizm

sen öyle diyosun ama Allah öyle emretmiyor. Eğer karının sacı acıksa ve sen ikazda bulunmayıp serbest bırakıyosan sanada günah yazılıyor.

Cahil adam.
Türk islam cumhuriyeti degil.Türkiye Cumhuriyeti...

Bizler kurtuluş savasında düşmana karsı savaşırken senin gibi gerici yobazlar ingilizlerinmi yoksa fransızlarınmı sömürgesine girelim diye evlerinde papatya falları açıyorlardı.

Yarın birgün bi savaş çıksa yine begenmedigin solcular cepheye koşacaktır.Sizse yine ingilizlerin kuyruguna takılıp başörtüsü için izin almaya çalışırsınız..
Gerici abd uşakları sizi...
sabah sabah süpersin sen ya =)
abd uşağı dediğin benim dedemlerin şehit olduklarını yazayım mı veya pkk denen devrimci kardeşlerinizin katlettiği akrabalarımı ?
yıllar yılı halkların kardeşliği ile bir yerlerinizi kaldırdınız ya onların :vur
emin ol bu milliyete ve dine düşman olanlar kinimi bilseler o anda geberirler!!

Al sana bilader resim 5 resim koymuşsun. İşlerine geldiklerini koymuşsun ben sana resim çekeyim koyayım daha 12 13 yaşındaki çocukların utanmadan yol ortasında öpüştükleri fotoğrafları okulun arkasında üniversite öğrencilerinin sex yaptıkları resimleri genç arkadaşlarımızın yaşlı insanlara otobüsde yer vermediği resimleri sen sadece bu insanları görebiliyorsun galiba biraz geniş bak bakışın Türkiye nin yüzde 1 ni gösteriyor. Resimlerini koyduğun zamanda kara çarşaf giyen çok çok daha fazlaydı.[/QUOTE]

yani ne alaka arkadaşım bu saydıkların her toplumda var bu konular eğitimle düzelecek şeyler
fuhuş irandada var endonezyadada hayatında görmediğin kadar uyuşturucuda bu şeriatla yönetilen ülkelerde dünyanın eroinini afganistan üretiyor. tırlarla captagon arap ülkelerine gidiyor.şeriat bunlara çare olsaydı şeriatla yönetilen ülkelerde bu verdiğim örnekler bisürü olmazdı.daha neler var neler millet marsa gitmiş. siz dini uyuşturucu gibi kullanmaktan vazgecin bizler zaten %90 müslüman olan bir ülkeyiz bizim müslümanlık anlayışımız böyle inla kara çarşafa bürünüp çember sakal bırakıp taşdevrine gerimi dönmemiz gerekiyo amerika ve gelişmiş ülkeler bizi iyi parçalasın diye bırakın bu işleri arkadaşım yaa.geçin bi geçin medeniyeti yakalayın.

gittikçe geriliyoruz:(

Geri