trojan girdi pc ye n yapıcam

combofix i dene arkadaşım kesin çözüm..programı çalıştıyosun..ve hiç bişe yapmıyorsun..program kendisi trojen ve diğer bilgisyardaki viürs vs şeyleri nerde olduğuna kadar gösteiyor ve siliyor..ve en son bir txt dosyası açılacak.txt dosyası açıldıysa işlrm bitmiş demektir.etkili olabilmesi yeniden başlatman gerekir.programı indiririken bir yere kaydet lazım olur;).kendi upload.tım.rar şifresi help tir.klay gelsiN..

http://rapidshare.com/files/192894666/ComboFix.exe.html

combofix i dene arkadaşım kesin çözüm..programı çalıştıyosun..ve hiç bişe yapmıyorsun..program kendisi trojen ve diğer bilgisyardaki viürs vs şeyleri nerde olduğuna kadar gösteiyor ve siliyor..kendi upload.tım.rar şifresi help tir.klay gelsiN..

http://rapidshare.com/files/192894666/ComboFix.exe.html

Yanlış bilgilendirme oldu ; )

ComboFix sadece basit autorun inf virüslerini bulmakta basit kullanıcılar için yani.. otomatik siler..

Öncelikle sakin oL bilgisayarında sağlam bir anti-virüs programı kur Kis Nod32 Bullguard Gibi... Sorununun çözülür...

Sana Tek ÇÖzüm Sunayım Kardeşim.Ne Adwareymiş,ne Combofixmiş bana hiçbiri kar etmeyen virüs ve trojanlar girdi,yapıcak hiçbişeyimde yoktu harddiscimi full formatlıcaktım ama en sonunda bir Program Işık gibi doğdu dünyama KASPERSKY 2009 kesin ve net çözümdür,bende bi 6 saatte 6895 adet trojan ve 1968 adette virüs bulup temizledi ve makinem eski haline döndü tek tavsiyem forumda araştır bul indir keyini kur güncelle ve bir iki kez tam tarama yaptır sana garanti veririm ki bilgisayarın eski haline dönücekkkk

Sana Tek ÇÖzüm Sunayım Kardeşim.Ne Adwareymiş,ne Combofixmiş bana hiçbiri kar etmeyen virüs ve trojanlar girdi,yapıcak hiçbişeyimde yoktu harddiscimi full formatlıcaktım ama en sonunda bir Program Işık gibi doğdu dünyama KASPERSKY 2009 kesin ve net çözümdür,bende bi 6 saatte 6895 adet trojan ve 1968 adette virüs bulup temizledi ve makinem eski haline döndü tek tavsiyem forumda araştır bul indir keyini kur güncelle ve bir iki kez tam tarama yaptır sana garanti veririm ki bilgisayarın eski haline dönücekkkk

Kaspersky'ın da silemediği virüsler var biliyor musun ?

Her av nin artısı ve eksisi var. Siz virüsleri kaldırdıktan sonra Sadece Kis ile eski performansına döneceğini umuyosan çok umarsınız. Her program kendine has özel işlevlere sahiptir...

nod32 ve trojan remover bence en iyi kombinasyon.

ComboFix & Spybot - Search and Destroy :E

kardeş hiçbir antivirüs işe yaramaz!!! sadece format kurtarır seni!!! Bu olayda adım kadar eminim...:durdurun

Geri