Trojen Için Bir Yol

acun_karo

Banned
Reaction score
0
Evet arkadaşlar...hep en iyisi dedigimiz am binbir güçlükle yedirtmek için ugraştıgımız ,şekilden şekile girdigimiz:D:D trojen yedirtmede bende bişey eklemek istedim.Artık ziplenmiş fotolardan gıllanan kişilere son:D

neyse sadete gelelim...

işte sitemiizin ismi;

http://www.freewebtown.com

Bu sitede aldıgınız yere kendi trojen serverinizi hani msnin içerigi zararlı olabilegi için transferini yasakladıgı exe uzantılı serverimizi yükleyebiliriz....trojen ,kurban linke tıkladıgı andan itibaren ona girmiştir.

Bunu artık kendi yaratıcılıgınızla süsleyebilirsiniz.köprülermi kurarsınız ,yollar mı yaparsınız,link mi verirsiniz size kalmıştır artık.
İŞte size küçük bir GÖRSEL ÖRNEK:

SAKIN tıkLAMAyın bu linke görsel örnektir :[/FONT]

http://www.freewebtown.com/hojmail/images/siirlerimiz.scr -----Bu linke Kesinlikle ama kesinlikle tıklamayın

forumda aradım ama bulamadım...eger gereksiz görülürse sevencloves kapatir zaten :D

Korkma lem neden kapatayım olum allaalla öcümüyüz biz anlamadım ki güzel olmuş eline sağlık

hojam ne bilim bugun mail hackte nereye baksam sen konusmussun sonrada kapatmıssınn konuyu...bende hani bu o gazla benide kapatır diye düşündüm:D:D:D

Gerekli görülmeyen konuların kapatılması doğal etten püften konulara taviz vermek yok...Emek göstermişsen kimse emeğini çiğnemez dostum sen keyfine bak...

aga bende pek ing yokta biz bu serveri sitede hangi bolume yukliycez siteye olmamizmi gerekir

ramizaahfb' Alıntı:
aga bende pek ing yokta biz bu serveri sitede hangi bolume yukliycez siteye olmamizmi gerekir

evet dostum ...

bunlarda resimleri ......

resim18rq.jpg

resim24yh.jpg

resim36ii.jpg

DeacoN.FRoST - trojanların cogu serverı yaparken scr uzantılı olarak yapabiliyor zaten.

bi soru, adama scr uzantılı link versek yine kıllanabilir. image.htm içinde scr calıstırmak mümkün mü acaba... gercek bi scr bulup denemek lazım?!

htm içinde scr run komutu verilebilir sanırım ama HTMLrun dosyasının kurulması gerek hani şu eski dergi cdlerinde varya cd yi takınca Modül Kuruldu diye çıkıyordu öle bişey

modülü kuran exe dosyası onlarda.
web üzerinden o mantıgı uygulayamazsın, yani actveX lazım uygulamak için.
oda sp2 olursa onay ister.

hta exploit ile ilgilenirken ben cok denedim ;)
ondan böyLe dedim :p

:)) Arkadasım scr bir ekran koruyucu formatıdır. Kimse o linke elini bile sürmez :) Ama ben yakın bi zamanda 6 7 KB ile harikalar yaratabilen bi keylogger sunucam . O zaman keyloggerın değerini anlayacaksınız ;)
SagyıLar .

Tiklama Dediğin Linki Tikladim Bi B.k Olmadi..çalişmiyor Istersen Gene Kontrol Et Sen...neyse Gene De Eline Sağlik...mailim Hala Duruyo..

Kruis' Alıntı:
:)) Arkadasım scr bir ekran koruyucu formatıdır. Kimse o linke elini bile sürmez :) Ama ben yakın bi zamanda 6 7 KB ile harikalar yaratabilen bi keylogger sunucam . O zaman keyloggerın değerini anlayacaksınız ;)
SagyıLar .

Yaa dostum haklısın scr ekran koruyucu formatı ben zaten onu çrnek olarak gösterdim..istersen exe yap,com yap sana kalmış....ben sadece serverin ziplenip te yollanmasından kıllananları kastettim....dosya uzantılarını bilen bir adama zaten hiç bir şekilde trojen yediremezsin ki.Yok ben yediririm diyosan buyur meydan senin

kardes hersey gewurca o sitede.nerden indircez bunu ya:) we ellerine saglık

Geri