TRT 1 Biss Keyler Denenmiştir..

arkdaşım bende maç başlarken trt 1 şifreye girdi,bende hemen biss key girdiğimde trt 1 açıldı...İsteyen girer isteyen girmez ,İşim yok bide milleti kandırayım...Araştır bir 2010 TRT biss key diye her yerde aynı sonuç çıkacak

arkadasım dogu paketındekı trt ıle ızlenebılıyor daha bıss ı acıklanmamıs trt tarafından bıle ızleyen karambole ızler ona lafım yok hd olan trt ıse nsd sıfreleme kullanılıyor onu sen elle bıss ıle cozemezsın zaten arastırsan ne olucak herkez ayrı kafadan bırseyler solemıs ıns. bolede ızlersınız ...

mr.aLi
Alıntı:
korkusuz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3G li telefondan yada şu çin malı telefonlardan eğer hiçbiri yoksa karasal yayından izleyebilirsin.Karasal Yayında şifreye girmez
netten izLeyemeyiz sanırım
çünkü TRT 'nin sitesinde izLenmiyor
birkaç program indirdim onLarLa da izLeyemedim

http://www.hackhell.com/digital-tv/673755-trt-1-dunya-kupasi-sifresiz-izleme.html

en altta lınk adresı var ısteyen naklen ızleyebılır

Arkadaşlar acil yardım dünya kupası maçlarını izleyemiyorum trident 5303 model uydu var bissleri bir türlü bulamıyorum bulduklarımda geçerli olmuyor bi yardımcı olun lütfen...

Arkadaşlar acil yardım dünya kupası maçlarını izleyemiyorum trident 5303 model uydu var bissleri bir türlü bulamıyorum bulduklarımda geçerli olmuyor bi yardımcı olun lütfen...

Geri