Adı "dış tehdide karşı tatbikat" planıdır. Ceremeyi "İç tehdit" görülen halk çeker. Camiler bombalanır, uçaklar düşürülür, toplama kampları kurulur. Bunu yapacak general de "bu benim görevimdir" der. Nedir efendim, rejim bekçisi TSK devletin bekasını sağlıyormuş. Bekayı kimler bozuyormuş; Namaz kılanlar, çocuğunu Kur' an kursuna yollayanlar v.s.
Bu iddialar da "safsata" canım, toprak altında gömülü silahımız yok; çıkanlar "boru", atılan imzalı belgeler " kağıt parçası", ergenekon suçlu zanlısı bir albay halen alay komutanı, benim vergimle maaş alıyor, primi işliyor babalar gibi hizmet veriyor (!) çünkü ... Çünkü onlar "yüzakı" mız... Çünkü onların ardında Türkiye nin vazgeçilmez gururu var. Çünkü, onlar "görev"leri bildikleri şeyler adına, halkına kıymaya, pilotunu şehit etmeye hazırlar. Çünkü onlar açlıktan sürünen askerler dururken, skorski ile kahvaltı yapan, vatan rejim bekçileri ... Çünkü onlar Cuntacılar. Çünkü Taraf ne yazıyorsa, belge diye ne ortaya koyuyorsa ihanet adına yapıyor, sınırlı okuyucu kitlesini artırmaya çabalıyor.
Kimler vatanını gerçekten seviyor, halkının, gelecek neslinin gerçek tutkunu ortaya çıkacak. Ama bunlara safsata diyenler, ortaya çıkaranlara vatan haini itafını hak görenlerin asla yüzleri kızarmayacak.
Bakalım zaman ne gösterecek.