cemal temizözün (9 kez müebbete alan fail meçhullerin sahibi namı değer kuyucu cemal) askerdeyiz Tanrımıza hamd olsun demezsin süründürürler aç aç konseri gelir gitmezsin mıntıkaya gidersin ramazanda oruç tutacak sahura kalkacak asker sayısı fazla çıkar yanaşık düzen eğitimi değişir spor ağırlıklı olur millet dökülür ve kuyucu cemal tüm tabura şunu der Allahın At .....ları ...ne adamdı be tabi böyle olmamalıydı 1600 koyun içinde bir koç çıkmalıydı zenginler içmeye gider yardım yapanlar çarşı izinine çıkar gariban dayak yer küfür yer verdim mahkemeye
hiç bir avukat davayı almaya cesaret edemedi ne yaptığını sanıyorsun güzel işin var kariyerin var otur oturduğun yerde dediler ne rütbelilerle konuştuk lakin ölmek var dönmek yok...
ne oldu valla 3 subayada 1 bölük çavuşunada bi bok olmadı olan mahkemede tek şahidim olan karabüklü devrem ile bana oldu hayatımı ...ler içerde bile yattım neyse vatan millet sakarya peygamber ocağı he...
ulen böle komutanlarla savaşa gidersek Allah Allah demen yasak ne savaşı kazanırsın nede şehit olursun adamlar güzel kadrolaşmış ben onu bunu bilmem...
ne oldu valla 3 subayada 1 bölük çavuşunada bi bok olmadı olan mahkemede tek şahidim olan karabüklü devrem ile bana oldu hayatımı ...ler içerde bile yattım neyse vatan millet sakarya peygamber ocağı he...
ulen böle komutanlarla savaşa gidersek Allah Allah demen yasak ne savaşı kazanırsın nede şehit olursun adamlar güzel kadrolaşmış ben onu bunu bilmem...