TT Net ADSL'den memnunmusunuz?

Sizce?

• Memnunum

Kullanılan: 9 19.6%
  • Memnun Degilim

Kullanılan: 37 80.4%

• Kullanılan toplam oy
    46
neyinden memmun olalım yaa 256 sınırsız kullanıyorum (para anca buna yetiyor (sınırsız olarak)) bu 3 cü indirim ve yine bize birşey yok.

memnun olan arkadaş kim acaba merak ettim :eek:

Hiç memnun değilim..:mad:

Memnun deiLim

o kadar ind olduu halde halaa pahalı bence. eskiden hızı da tam anlamıyla veremiyodu belki de sadece burda onu düzelttiler bari buna da şükür. yani aslında bunu dememizi bekliyolar. buna da şükür

harbiden ya memnun olan arkadaşlar şuraya memnun oldugu kısımları yazsın bizde onaylayalım ( gerçekden enteresan bişey ya memnun muş lar )

bi kere cok pahalı zaten.. aylık 15 ytl olsaydı TTnet kullanıcı sayısını 2 ye katlardı bence.. bide şu var.. amerika ingiltere gibi ülkelerde internet erişim hızı 50 - 60 mpbs arasında degisiyo.. işe baksanıza adamların verebildigi en yüksek hız: 2 mpbs ondan da 130 ytl alıyolar.. önce bi erisim hızını baya bi artırmaları lazım...

ne memnun olması dünyanın en yavaş internetini kullanıyoruz ve en çok para ödeyen biziz memnun olan kimmiş hakkaten merak ettim neinden memnunmuş

interneti kullanmıyoruz bağlantı ile cebelleşiyoruz:(

Neden memnun olayım ki

Hız çok düşük ve hatlar gidip gidip geliyo

hizmet sifir, alt yapi sifir, bu ikisi yeter sanirim simdilik?

hızı yavaş olsada halimize şükürler olsun. bazı ülkelerde internetin saati 2-3 $ bilmeyen arkadaslara. telekom her ne kadar hızı yavas versede hızlandırmaya calısıyor. düşünün ilk 128 K ları biliyorum sonra 256, 512 derken 1024 yaptılar yazın yine bir hız arttımı olacagı soyleniyor..

lonely ye katılıyorum, bence cok buyuk ılermele kaydettı turk telekom, 64 k us robotics lerle baglananlar ıyı hatırlasın, baska bı odadan paraleli acınca netten kopdugunuzu hatırlayın ve kol gıbı gıren faturaları hıc solemıyorum :) ben gayet memnunum 1024 sınırsız kullanıyorum ve o gunlerden bugune gelmemız genede cok ıyı

memnun olan belli ki diğer ülkelerin internet erişim fiyat ve imkanlarını bilmiyor kanımca

meridan' Alıntı:
memnun olan belli ki diğer ülkelerin internet erişim fiyat ve imkanlarını bilmiyor kanımca
yakında bizimkiside onlar kadar hızlı olur inş :)

Geri