Ttnet E Kafam Girsin Diyenler!!!!

ttnete ne kafalr girdi kardeş sırayı bekle sende sok kafanı =)

4 gb kotayı aşacak kadar nette vakit harcıyorsan. benim gibi biraz limitlerini zorlayıp. limitsiz tarifeye geçmek şart. ve orta vadede karlı aslında. limit aşım ücretlerini üstüste koyduğun zaman aynı paralara yakın tutarları zaten ödüyorsun. birde kotam doldumu, şu indirmeyi birdahaki ay yapim gibi dertler kalmaz. kafan rahat olur..

ama bu ttnetin yaptıklarını temize çıkartmıyor tabi. firmaya birsürü kafa, kol,bacak girmişken üstüne bir şey söylemeye ne hacet..:)

Siz hala bu amele sümüğü Ttnetimi kullanıonuz :gulumseCocuk::gulumseCocuk: Geçin Smile Adsl ye rahat edin

2h6um34.jpg

En iyisi:hhmensigara:

arkadaşlar bende ttnete sövüyordum, günün birinde biri ye geçmeye karar verdim biriye geçtiğim güne lanet olsun yine Türkiye'de en iyi hizmeti ttnet veriyor sövmeye devam edin ama benden tavsiye koç.netten uzak durun. ttnete kafam girsin bilgisayarımla birlikte kafam girsin

Ttnet giren girsin de BEN İNTERNETE UCAZA GİREYİM

madem ttnet'e sövüyorsunuz niye ttnet kullanıyorsunzu

quick net kullan Turkcell 3G kullan Biri kullan smile adsl kullan

alternatif çok

hiç biri aynı fiyatlama ile bu özellikleri sağlamaz özelliklede 3g, diğer servis sağlayıcılar da ise önceki sayfalarda arkadaşın dediği gibi. çok sık bağlantı ve hız sorunları yaşanıyor. en geniş alt yapı maalesef tekel olan ttnet'te..onlarda bunun farkında ve tekel olmanın ayrıcalığını acımasızca kullanmaya devam ediyorlar. O yüzden sövmeye devam. şeytan taşlıyoruz işte yapacak birşey yok:sopa:

bende kotalı kurbanlardanım.ttnet'e özgürlük anıtı girsin !!!

O girsin bu girsin diyiyoruzda giren çıkan hep bize oluyor:D

Hızım 4-5 gündür 512kbit.Normalde 8mbit olupta adi(l) kullanım ayağı üzerine 512 kbit olandan hani.Telekomu sevmeyen herkesi ben seviyorum.Gözlerinizden öperim.

ttnet e sesimizi duyurmanın başka bi yolu yokmu ille bişiler sokmak mı lazım :D
yani ne biliyim daha bi insancıl yöntemler mesela :D

Geri