TTNET "limitsiz internet" diyor!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
10515102.jpg

TTNET
, EVET platformu ile tüketicilere sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekliyor. Düzenlenen kampanya kapsamında internet keyfini sınırsız yaşamak isteyenler, NETLİMİTSİZ ADSL paketine ilk 5 ay ayda sadece 15 TL ödeyerek sahip oluyor.

TTNET'in 2010 yılında "EVET, TTNET'le Her şey Mümkün " diyerek başlattığı yeni dönem, avantajlı kampanyalarla devam ediyor. İnternetin sınırsız dünyasını özgürce yaşamak isteyenler, 24 ay taahhüt vererek NETLİMİTSİZ paketiyle 8 Mbps'e kadar hızlı internete ilk 5 ay, ayda 49 TL yerine sadece 15 TL ödeyerek sahip olabiliyor.

İnternette avantajlı fiyatlarla müzik, film, oyun keyfini sınırsız yaşamak isteyenler için bir ilk olan bu kampanya kapsamında kullanıcılar, TTNET'in sunduğu zengin servislere de ücretsiz sahip oluyor. Abonelere, ev veya işyerleri dışında güvenli ve hızlı internete erişebilecekleri oteller, havaalanları, kafeler gibi binlerce noktada geçerli yüzlerce dakikalık
TTNET WiFi paketi, 6 ay boyunca yüzlerce PC oyununa erişebilecekleri TTNET Oyun Platinum üyeliği ve zengin arşivinde sınırsız müzik dinleme olanağı sağlayan TTNET Müzik paketi ücretsiz sunuluyor.

TTNET'in kampanyası kapsamında ayrıca, dileyen aboneler ayda 1 TL'ye kablolu ya da 2 TL'ye kablosuz modem sahibi olabiliyor.
Bu fırsattan yararlanmak isteyenler 30 Haziran 2010 tarihine kadar
444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden veya tüm Türkiye'deki Türk Telekom Ofisleri ve Bayilerinden, PTT'lerden ya da www.ttnet.com.tr'den başvurularını gerçekleştirerek abone olabiliyor.

Ekli dosyalar

• 10515102.jpg
    10515102.jpg
    16.6 KB · Görüntüleme: 8,557
abi bunlar tuzaktan başka bişi değil.

ttnet e hiç güvenim yok.

kesinlikle tarife değiştirirken yada net alırken bütün sözleşmeyi okumak gerek =)

..:..evet Limitsiz net iLk 5 ay 15 Lira sonra vur miLletin sırtına semeri sizi srfsizLer sizi ki bu ilk 5 ay da beLLi bı kotaya kadar hızLı kuLlanırsın beLLi bı kotadan sonra hızı 512 e düşer bunun bunLar varya az çakaL değiL terbiyesiz sürüngenLer miLLeti iyice saLak beLLediLer ..:..

abi bunlar tuzaktan başka bişi değil.

ttnet e hiç güvenim yok.

kesinlikle tarife değiştirirken yada net alırken bütün sözleşmeyi okumak gerek =)

kesinlikle katılıyorum.. hatta bence ttnet değilde diğer alternatiflere yönelse kullancılarda şu ttnetin burnu sürtse keşke.. şahsen ben ttnet kullanmıyorum..

15gb den sonra 512kb ye düşmeyecekse hızım güzel bir kampanya..ama hiç zannetmiyorum!o 5 gb yi 1 hafta da oldururuz,geriye kalan 3 hafta da sürünürüz..bırak 15 tl yi 5 tl bi olsa ttnet almam!

kesinlikle katılıyorum.. hatta bence ttnet değilde diğer alternatiflere yönelse kullancılarda şu ttnetin burnu sürtse keşke.. şahsen ben ttnet kullanmıyorum..

millet smile a yöneldi,ilk 6 ay 26 lira geri kalan aylar 39 lira..sınırsız 1mb!ve taahhüt 12 ay!2 sene falan değil.ben aldım gayet memnunum..faturayı ödemediğinizde faiz bindirmiyor ve net kapanmadan 10 gün önce size telefonla msj olarak bildiriyor..başkalarına yönelin ttnet e bağlı kalmayın..bu x olur y olur!rekabeti biz yönlendireceğiz!

millet smile a yöneldi,ilk 6 ay 26 lira geri kalan aylar 39 lira..sınırsız 1mb!ve taahhüt 12 ay!2 sene falan değil.ben aldım gayet memnunum..faturayı ödemediğinizde faiz bindirmiyor ve net kapanmadan 10 gün önce size telefonla msj olarak bildiriyor..başkalarına yönelin ttnet e bağlı kalmayın..bu x olur y olur!rekabeti biz yönlendireceğiz!

işte bilinçli tüketici dediğin böyle olur :)

en iyisi smile daha iyi ttnet gibi kazıkcı deil

Bu ttnetten kazık yemekten elekçiye döndük.
Ben 49 lira ile tahaddüt verdim.Bana niye 15 değil ?
Bu internet olayında kapitalizm tavan yapsın istiyorum hemde nasıl...

1 ay sonra süperonline geliyo binaya.

10 mbit sınırsız 45 milyon yanında lig tv 25 milyon.

Sınır yok kota yok.

Kurtuluyom bu şerefsizlerden :D

anasını satıyım kaç yıllık kullanıcısıyız bize yok ohhh yenilere var ne varsa bize aynı tarife devam.telekoma kafamı uzatıyorum o gerisini biliyor

artık ttnet kimsenin gözündeki intibasını düzeltemez
adamların adları kazıkcıya cıktı

anasını satıyım kaç yıllık kullanıcısıyız bize yok ohhh yenilere var ne varsa bize aynı tarife devam.telekoma kafamı uzatıyorum o gerisini biliyor

Kardeşim bir zamanlar bende ttnet kullanıyordum, şimdi ise smile' geçtim ama ttnet dönemindeyken beni öyle bezdirdilerki aradım ve kapattırmak istiyorum dedim baya bi sene kullandım ama ttnet bana kadın neredeyse yalvarıyor yok kapattırmayın efendim yok size şu paketi verek yok şu kampanyayı yapak :) eger kampanya filan istiyorsan ara deki kapattırmak istiyorum hemen diyorlar size bir kampanya yapak filan :)

inadına uydu net tavsiye ederim :)

uydu net iyide şu tellcom bi gelse heryere öyle muhteşem olurki 20 megabit sınırsızı 59 lira. bi sitesinden bakmanızı tavsiye ederim eğer hizmet verilen yerlerden birindeyseniz almanız çok avantajlı olabilir

ttnet daha cazip bir şeyler yapması lazım
her seferinde benzer şeyler var tabi kaliteside ayrı konu

sınırsız kullanıyorum ttnetin ama evde ne kadar kalacağımı bilmediğimden tahattüt olayına alayına karşıyım tahattüdün

Geri