AArif_45
New member
ttnet tabiki neden dediniğizde arkadaş smıle kullanıyo 1 ay parayı yatıramadı hemen kestile ben ise 2 ayda bi yatırıyom 1.750 falan faiz koyuyolar ama smile hemen kesiyo neti 1 ay yatırmadın TTNET tavsiyemm........
ben smile teknik servisiyim smile servis olarak ve fiyat olarak daha avantajlı ama kötü yönü telekomun alt yapısı var kurulumda açılmalar geç olabilir 1 hafta yı buluyor hattının açılması çünkü hat açılması telekomun elinde ama smile yi tercih ediyorum..... DırtTelekom![]()
tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
sanırım böyle bir konuya ihtiyaç varmış.
peki bende şu an ttnet zaten kurulu. yine de kurulum için 1 hafta bekleyecekmiyim, smile alırsam?
Arkadaşım ben Smile adsl de çalışıyorum.
ttnetle ve smile aynı telefon altyapısını kullanıyorlar fakat portları farklı. ttnet belli saatlerde (özellikle akşam)portlarının bazılarını kapatarak ekonomi yapıyor kendince.kullanım az akşam diyerekten.
Smile'da böyle bi durum yok.
Ayrıca senin için en önemli fark ise Telefon hattı kardeşinin olsada sen Smile'a başvurabiliyorsun!
yani smile'da telefon hattının sahibi olan kardeşinin uzakta olması hiçbir sorun yaratmaz.
telefon faturası kardeşinin adına Adsl faturası senin adına gelir smile'da.
izmir'de yaşıyorsan 2 gün içinde yollim bizim teknik servisi bağlasınlar netini.yerinde kurulum ücretsiz bizde biliyorsundur. Artı 3 defa ücretsiz teknik servis çağırma hakkın var ücretsiz olarak.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
hayhay![]()
adını numaranı ve hangi semtte oturduğunu bana pm'den at .Sabah ilk iş seni aramalarını ve bilgilerini almalarını sağlarım ,biz sana yakın şubeye bilgilerini iletiriz .Smile'da başvuru için yerinden kalkmana bile gerek yok.
Başvuru formunu servis elemanı kurulum yapmaya geldiğinde doldurup imzalayabilirsin.
Açılışta 4Mbps hızla kullanabilirsin
Şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşım ben Smile adsl de çalışıyorum.
ttnetle ve smile aynı telefon altyapısını kullanıyorlar fakat portları farklı. ttnet belli saatlerde (özellikle akşam)portlarının bazılarını kapatarak ekonomi yapıyor kendince.kullanım az akşam diyerekten.
Smile'da böyle bi durum yok.
Ayrıca senin için en önemli fark ise Telefon hattı kardeşinin olsada sen Smile'a başvurabiliyorsun!
yani smile'da telefon hattının sahibi olan kardeşinin uzakta olması hiçbir sorun yaratmaz.
telefon faturası kardeşinin adına Adsl faturası senin adına gelir smile'da.
3 gün içinde teknik servis gelip bağlıyor netini.yerinde kurulum ücretsiz bizde biliyorsundur. Artı 3 defa teknik servis çağırma hakkın var ücretsiz olarak.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.