ttnet mi? smile mı? lütfen yazın arkadaşlar.

hangi adsl sağlayıcısını tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    148
arkadaşlar tabiiki smile admlar teknik servisi süper

Ne TTneti yaff adamlar bizi ayakta......... yapıor.

ChakalNet :))

Yabancı ülkeler bizden 50 kat daha hızlı bağlanıp bizim ödediğimiz fiyatın yarısını ödüor

dostum öncelikle kulaktan dolma bilgilerle smile adsl i kötülüyenlerden bıktım...1 seneden fazla dır kullanıyorum ancak bi gün bile sorun çıkarmadı...millet bağlı kalamadıkları gün bile ben şakır şakır smile ile internetime girioorum...ayrıca arkadaşın dediği doru bi ttnet in kullanıcı sayısına bak bide smile e...D:tabiki smile az kullanıcı ile daha rahat ilgilencek tabiki bağlantısında hata olmıycak smile ile bağlanan arkadaşlar serverların genişliği ve suan da smile üyelerine yetmesinden dolayı server kasılması gibi bi sorunla karşılaşmıooo bilmem yardım cı oldum mu ama için rahat rahat smile e geçç...unutmadan.eğer gene kotalı alacaksan bu ödediğin oranlarda faturaları gene ödiyceksin çünkü limit bilgilerini gene smile yerine ttnet tutuoo:D

Boşuna Kasmayın.....

Smile Adsl
Super Online Adsl Falan Uygun ınternet Falan Diye Sloganı Var Ama Boş
Telekom Tekeli Altında Hepsi. Adam 29 Ytl Ye Verioyorsa Adsl Yı Bunun En Az 21 Ytlsini Telekoma Veriyor. Yani Kanmayın Hepsi Telekom.
1999 Bursaya Adsl Teknolojisini Getiren Firma Suan ödeme Yapıyor Telekoma
Alt Yapıyı Getir Sonra ücretli Al.. Neyse Kolay Gelsin Seçim Sizin Ama Alacağınız Adsl Hep Ttnet Tir.

smile adsl nerden bağlanıyor sınuyozunuz hepsi yine ttnete bağlı

Süper Online tabiki... TTnet para tuzağı .....

arkadaşım ttnete devam et çünkü smile arkadaşım aldı hiç memnun değil çünkü tam oturmuş bir sistemde net bağlantısı veremiyor serverleri çok az bağlantıda sorun yaşaya biliyorsun biraz geliştirsin kendini o zaman ttneti bırakırsın

smile almaktan vazgeçtim zaten. tellcom quiknet'i bekliyorum. kablonet de olabilir.

Geri