TTnet Web Tv Test Yayınında.. Denemek isteyenLer içeri!

Kardeş Olmuyor Yaw Hata Veriyor Kurarken More Diyorum

Message ID: 1514
The version of Microsoft Silverlight you attempted to install is already installed.

If you need to reinstall Silverlight, you should uninstall Silverlight before attempting to reinstall it.

Bu Hata Çıkıyor

Kurulu Olan Silverlight Versiyonunu Sil Tekrar Kur Diyor,
Benim Sana Söylediğim Versiyonu İndir Ve Kur Olacaktır.

ekranı 2 bölüpte izleme olayı çok hoşuma gitti arada bi donsada benim kullanımıma uydu alıcaları dayanamayıp donuyorki bunun donması 4 mb nette sorun deyil ses çok net tv ile karşılaştırdım arada 5- 10 sn geriden gidiyor kanal geçişlerinede bi çare buluması lazım kumanda gibi bi seçenek eklense kanalları sıradan geçmek zor oluyor ttnetten böyle bi güzellikte hiç beklemezdim

Hasta Olucam Yaw Herdediğini Yaptım Yine Yok Yine Yok Kaldırıorum Kuruyorum Programı Kaldırıp Kuruyorum Yine Programı İndir Dio :cursing:

Buradaki Linke Tıkladığında Alt Alta 3 Tane Link Olacak En Alttaki Uninstall Silverlight Linkine Tıkladığında XP Ve Vista İçin Silverlight Uninstall Videolarını Bilgisayarına İndir İzle.İngilizce Video Linki Get Started - Install Silverlight | Microsoft Silverlight

Türkçe Link http://www.microsoft.com/silverlight/get-started/install/uninstall-arp-win.aspx

Biraz Daha Uğraşırsan Olucak İnşaallah.

İstanbul'un en işlek en gözde yerinde oturuyorum. Bulunduğum yere hizmet yokmuş. burayada hizmet yoksa hizmet olmasın daha iyi.

Buradaki Linke Tıkladığında Alt Alta 3 Tane Link Olacak En Alttaki Uninstall Silverlight Linkine Tıkladığında XP Ve Vista İçin Silverlight Uninstall Videolarını Bilgisayarına İndir İzle.İngilizce Video Linki Get Started - Install Silverlight | Microsoft Silverlight

Türkçe Link http://www.microsoft.com/silverlight/get-started/install/uninstall-arp-win.aspx

Biraz Daha Uğraşırsan Olucak İnşaallah.

Offfffffff Olmuyor Sürekli Aynı Hata :crying:

Offfffffff Olmuyor Sürekli Aynı Hata :crying:

Silverlight Kurulumundan Sonra Tarayıcını Açıp F5 Dedin Mi,
Silverlight Kurduğun Sürümü İle Kurulu Framework'un Doğru Çalışıyor Mu,
Silverlight İçin Gerekli Güncellemeler Kurulu Mu,

Senin Bilgisayarın Başında Olsam Sorununu Çözerdim,
Belki Atladığın Ufak Bi Ayrıntı Vardır Bilmiyorum,
Uzaktan Yardım İçin Elimden Gelen Bu Kadar Maalesef,
Hatanın Çıktısına Göre Hareket Ettik Ama Dediğim Gibi Senin Bilgisayarın Başında Olsam Daha Farklı Olurdu.
Google'da Biraz Daha Araştır İstersen.

Silverlight Kurulumundan Sonra Tarayıcını Açıp F5 Dedin Mi,
Silverlight Kurduğun Sürümü İle Kurulu Framework'un Doğru Çalışıyor Mu,
Silverlight İçin Gerekli Güncellemeler Kurulu Mu,

Senin Bilgisayarın Başında Olsam Sorununu Çözerdim,
Belki Atladığın Ufak Bi Ayrıntı Vardır Bilmiyorum,
Uzaktan Yardım İçin Elimden Gelen Bu Kadar Maalesef,
Hatanın Çıktısına Göre Hareket Ettik Ama Dediğim Gibi Senin Bilgisayarın Başında Olsam Daha Farklı Olurdu.
Google'da Biraz Daha Araştır İstersen.

Kardeş Çok Saol Ama Olmuyor Delleniom .Net Freamwork En Son Sürüm Yüklü Tüm Güncellemeler Yüklü Yok Yok Yok :crying:

Amerikada calismiyor.Buraya hizmet vermiyormus.

bulundugunuz bölgeye bu hizmet verilememektir diyo ya, bulundugum yer de ankara:D

İstanbul'un en işlek en gözde yerinde oturuyorum. Bulunduğum yere hizmet yokmuş. burayada hizmet yoksa hizmet olmasın daha iyi.

Sadece TTnet abonesi olanlar faydalanabiliyor.. Smile adsl quicknet vs. faydalanamaz arkadaşlar.. kotalı olanlarda kullanamaz..

şuan test yayını var aylık ücreti 1 tl olacak isteyenler alıp kullanıcı girişi yapabilecekler

arkadaşlar sorunsuz kuruldu ama programı açtığımda ise yükleniyor.... Lütfen bekleyiniz diyor.... 1 mbs sınırsız internet kullanıyorummm... bir şey izleyemedimm... epey sürede beklememe rağmen açılmadı... yoksa sorun mu var yoksa ben mi izleyemiyorum....

Geri