TTnet Web Tv Test Yayınında.. Denemek isteyenLer içeri!

arkadaşlar sorunsuz kuruldu ama programı açtığımda ise yükleniyor.... Lütfen bekleyiniz diyor.... 1 mbs sınırsız internet kullanıyorummm... bir şey izleyemedimm... epey sürede beklememe rağmen açılmadı... yoksa sorun mu var yoksa ben mi izleyemiyorum....

Tivibu TV Player Programı masaüstüne kuruldu mu ? Açtığında yükleme işlemi yapar gibi ekranda bi simge çıkacak.. bir kaç saniye icinde görüntü gelmesi lazım..

arkadaşlar sorunsuz kuruldu ama programı açtığımda ise yükleniyor.... Lütfen bekleyiniz diyor.... 1 mbs sınırsız internet kullanıyorummm... bir şey izleyemedimm... epey sürede beklememe rağmen açılmadı... yoksa sorun mu var yoksa ben mi izleyemiyorum....

Microsoft'un Silverlight Programının Son Versiyonunu İndirip Kurduktan Sonra F5 Dedin Mi.
Tivibu Silverlight İle Yazılmış Bir Program Eğer Kurulu Değil İse Göstermeyecektir.

Microsoft'un Silverlight Programının Son Versiyonunu İndirip Kurduktan Sonra F5 Dedin Mi.
Tivibu Silverlight İle Yazılmış Bir Program Eğer Kurulu Değil İse Göstermeyecektir.
arkadaşım tüm kurulması gerekenleri kurdu silverligtı.. sonrada normal kurulumuna devam etti masaüstüne kısayolda attı çalıştır diyorum açılıoyrr ve yükleniyor lütfen bekleyiniz diyor... bu arada bu olay tüm ttnet ve her yer için geçerlimi.. yukarda bir arkadaş istanbulun göbeğinde hizmet verilmediğini yazmıştı.... ttnet ora veya bura diye ayrım mı yapmış olup bundan dolayı izleyemiyorum belki ... ttnet mi yapar mı yapar vallaa... kral odur şimdilik....

arkadaşım tüm kurulması gerekenleri kurdu silverligtı.. sonrada normal kurulumuna devam etti masaüstüne kısayolda attı çalıştır diyorum açılıoyrr ve yükleniyor lütfen bekleyiniz diyor... bu arada bu olay tüm ttnet ve her yer için geçerlimi.. yukarda bir arkadaş istanbulun göbeğinde hizmet verilmediğini yazmıştı.... ttnet ora veya bura diye ayrım mı yapmış olup bundan dolayı izleyemiyorum belki ... ttnet mi yapar mı yapar vallaa... kral odur şimdilik....

Silverlight Tivibu Programının İçine Gömülü Olarak Geliyormuş,
Bende Daha Önceden Silverlight Kurulu Olduğu İçin Uyarı Vermedi,
Acaba Dedim Silverlight Kurulu Değil Mi,
Benim'de 1Mbit Internet Bağlantım Var Sorunsuz Bir Şekilde İzliyorum,
Darısı İzleyemeyenlerin Başına.

uzun süre çalışmanın sonucunda pc donuyor bende program sorunsuz çalışıyor ama neden anlamadım gitti netten desem 4 mb var ve sorunsuz çalışıyor ama anlamadım gitti daha pc de yeni formatladım programı kurana kadar bi soru yoktu çok güzel çalışıyorda bu donmaya bi çare bulmak lazım

teşk. Umarım devamında paralı falan diye digitürk gibi . şunu seyrettiniz. fiyat arttı falan olmaz.

kardeş biz şifre almak istesek alamazmıyız?

yurt disindan izlenmio yaw bu ne is ins cikcak surumde olur
bulundgnz bolge desteklenmiyor diyor

kardeş biz şifre almak istesek alamazmıyız?

yurt disindan izlenmio yaw bu ne is ins cikcak surumde olur
bulundgnz bolge desteklenmiyor diyor

Sadece TTnet abonelerinin kullanabileceği bi hizmet.. Yurtdışından izLenemez..

тєςђjσρ;4915012' Alıntı:
neden kotalılar kullanamaz?
açarmısın biraz ltfn

Kardeş kotalılar kullansa bir kaç saatte zaten aylık kotası dolar adamın.. Sınırsız aboneler aylık belli ücret farkları vererek sınırsız izleyebilecekler.. Bir çok hizmet mevcut icinde yerli filmler müzikler klipler diziler eski programların tekrarı vs. gibi..

arkadaşlar aynı sorun bende de var tivibu programını kurarken silverlight lazım dedi tmm kur dedim indirdi kurdu sonra kendi programını kurdu kısayola tıklayınca silverlight lazım diyor hala anlamadım kendisi kurduğu bir porgramı neden görmüyor varmı bir çözümü teşekkür ederim

arkadaşlar aynı sorun bende de var tivibu programını kurarken silverlight lazım dedi tmm kur dedim indirdi kurdu sonra kendi programını kurdu kısayola tıklayınca silverlight lazım diyor hala anlamadım kendisi kurduğu bir porgramı neden görmüyor varmı bir çözümü teşekkür ederim

Aynen Delirecem :cursing:

mrb arkdaşlar paylaşım içiçn teşekkürler öncelikle ben bir kaç gündür webtvden tv izliyorum sınırsız internet kullanıyorum burdan tv izlemek ayrı bir ücrete tabi tutulacakmı...

mrb arkdaşlar paylaşım içiçn teşekkürler öncelikle ben bir kaç gündür webtvden tv izliyorum sınırsız internet kullanıyorum burdan tv izlemek ayrı bir ücrete tabi tutulacakmı...

Şu an ücretsiz deneme sürümü oLduğu için.. Tam sürümde cüzi bir miktar ile izlenebilecek aylık 2-3 tL faturanıza fark ödeyerek..

ttnet sayfasında NATIONAL GEOPRAPHİC CH TÜRKİYE var diyor ama ben bulamadım,gören var mı?

Geri