ttnet'ten kazık yedik...

kursat

New member
Reaction score
0
Öncelikle Hayırlı Akşamlar... Biz Bu Ay Yeni Bir Dükkan Açtık Ve İnternet Bağlantısını Bağlayalı 15 Gün Oldu.Ama Kota 8Gb Gösteriyo Sadece Tv İzlemiştik.Bizim Kota 4gb Sınırlı.Sizce Ne Kadar Fazla Para Gelir?Acaba Daha İlk Ay Diye Kota Aşımlarında Az Miktarda Ücret Alma Gibi Bir Kampanya Falan Var Mıdır?
Ayrıca Bizim Evin İnternetinin Kotasına Baktım Ağustos Ayında 15 Gb İndirilme Yapılmış Diyor Ama Biz Evde Tv Bile İzlemiyoruz Hatta İnterneti Doğru Dürüst Kullanmıyoruz Bile.Ağustos Ayında 11Gb Kadar Fazla Para Ödememiz Gerekirken Faturamız Normal Geldi Acaba ttnet'te Mi Bi Bozukluk Var?(Bizim Kota Da 4gb Sınırlı)

Konuyu Açacak Uygun Bir Yer Bulamadığım İçin Buraya Açtım Kusura Bakmayın..
ACİLEN YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !!!

Arkadas bende smile adsl kullanıom ne ara kota artıo bnmde belli deil Nereye gidersen git kazık

tam nekadar gelir bilmiyorum ama 56 lira max. 56 lirayı gecemiorsun

Nasıl Yani 56 Lira ?

1024 4gb sınırlılarda bi sınır var max. 56 lira fatura gelir

мя.кLєx;4634813' Alıntı:
kafamgirsin.net site kurucam artık arkadaslar hayırlı olsun

Sitenin İlk Üyesi Olmaktan Onur Duyarım :D

4 Gb kota sınırını astıqında 1 gb basına faturana 10 tL fazLadan yansır. suanda 8 gb diosun bu da = 40 tL yapar. Fakat eger yanLıs biLmiyorsam; kotaLı oLsan dahi kotayı ne kadar asarsan aş fiyat olarak en fazLa %20 fazLasını aLabilir die hatırLıorum ama yine de sen 444 0 375 müşteri hizmetLerini ara bilgi aL derim ; )

konu şikayetim var böLümüne kaydırılmıstır.

edit:
İnternetten Tv izLerseniz veri indirmiş oluyorsunuz bu da kotanıza mutLak suretLe etki eder.. aynı sey radyo dinleme içinde gecerLidir

Nasıl Yani 56 Lira ?

Arkadaşlar sınırlı internet kullanıcıları sınırı ne kadar aşarsa aşsın sınırsız 45 YTL'nin %20si fazla (yanlış hatırlamıyorsam) ödüyorlar.yani kotanız ayda 4 gb siz 50 gbde indirseniz 56 YTLyi geçmiyor.
En güzeli sınırsız 1 mbit.Geçin ona 45 ytl kimsenin başı ağrımaz bu dertlerlede uğraşmayın.Zaten ttnette insanları bu kota oyunlarıyla buna zorluyo şerefsizler.

senin satın almış oldugun tarifeye ait olan sözleşmeyi girip ttnetin sitesinden okursan bu sordugun soruların tümüne cevap bulursun. iyi aksamlar.

Çok Teşekkür Ederim.Yemin Ederim Sabahtan Beri Ne Yapacağımı Bilmiyordum.İçim Rahatladı Ya Allah Sizden Razı Olsun...

Çok Teşekkür Ederim.Yemin Ederim Sabahtan Beri Ne Yapacağımı Bilmiyordum.İçim Rahatladı Ya Allah Sizden Razı Olsun...

Eywallah.Sana tavsiye sınırsıza geç başın ağrımasın.Tabi bütcen el veriyorsa ama 16 milyon içinde ne kendini sıkıntıya sok nede başka bişe yap.

Arkadaşlar sınırlı internet kullanıcıları sınırı ne kadar aşarsa aşsın sınırsız 45 YTL'nin %20si fazla (yanlış hatırlamıyorsam) ödüyorlar.yani kotanız ayda 4 gb siz 50 gbde indirseniz 56 YTLyi geçmiyor.
En güzeli sınırsız 1 mbit.Geçin ona 45 ytl kimsenin başı ağrımaz bu dertlerlede uğraşmayın.Zaten ttnette insanları bu kota oyunlarıyla buna zorluyo şerefsizler.

abi bize bi kere 110 ytl geldi

Eywallah.Sana tavsiye sınırsıza geç başın ağrımasın.Tabi bütcen el veriyorsa ama 16 milyon içinde ne kendini sıkıntıya sok nede başka bişe yap.

16 TL için değil Ben 1 mb için 10 kuruş aldıklarını sanıyodum bunu hesaplayınca da 450 tl çıktı.450 tl yi nasıl odeyecem die kara kara düsünüyodum :D

Tavsiyeleri dinle sınırsıza geç kardeşim.
Ne dert kalır ne tasa. Tek derdin hangi tarifeye geçersen geç hiçbir şekilde karşılığını alamayacak olmandır.

Ayrıca siteye benide üye yapın. Benim kafam büyüktür. :gulumseCocuk:

Tavsiyeleri dinle sınırsıza geç kardeşim.
Ne dert kalır ne tasa. Tek derdin hangi tarifeye geçersen geç hiçbir şekilde karşılığını alamayacak olmandır.

Ayrıca siteye benide üye yapın. Benim kafam büyüktür. :gulumseCocuk:

Eywallah Abi Saol.Bazı Arkadaşlar Bize 110 TL Geldi Fln Diolar Bizi De Vurmasın Bu ?

abi bize bi kere 110 ytl geldi

Valla kardeş ben 3 ay boyunca kotalıdayken tabi 1 sene önce felan kotayı o kadar aştım o zaman 62yi geçmedi hiç. 60 70 gb da download vardı.Ben kampanyadan felan abone olmadım normal aboneydim.

Eğer sizinki bu kampanyalıdaysa belki onlara ayrı tarife çalıştırıyorlardır.Bu şerrolardan herşey beklenir.En iyisi 444 0 375 i arayıp sormak.Benim başıma hiç gelmedi gelen var ama.

Geri