ttnet'ten kazık yedik...

ilk ay ücreti diye az gelmiş olabilir ve en fazla extradan 4gb ücreti gelir. 4gb daha aştınmı sen habire download et artık o ay. yani snn ödeyeceğin 4gb = 30 lira + 4*10 =40 lira

4030 = 70 en fazla bu

Valla kardeş ben 3 ay boyunca kotalıdayken tabi 1 sene önce felan kotayı o kadar aştım o zaman 62yi geçmedi hiç. 60 70 gb da download vardı.Ben kampanyadan felan abone olmadım normal aboneydim.

Eğer sizinki bu kampanyalıdaysa belki onlara ayrı tarife çalıştırıyorlardır.Bu şerrolardan herşey beklenir.En iyisi 444 0 375 i arayıp sormak.Benim başıma hiç gelmedi gelen var ama.

Teşekkürler.Ben Sorduktan Sonra Faturanın Ne Geleceğini Buraya Yazcam.Bari Benim Durumumda Olan Arkadaşlara Da Bi Ön Bilgi Olur...

ĦεĽŁψαĿҚэя;4634922' Alıntı:
ilk ay ücreti diye az gelmiş olabilir ve en fazla extradan 4gb ücreti gelir. 4gb daha aştınmı sen habire download et artık o ay. yani snn ödeyeceğin 4gb = 30 lira + 4*10 =40 lira

4030 = 70 en fazla bu

Teşekkürler...

Ulan millet concorde hızında internete bağlanıyo bedava

Bizimki gıcırdamaz kağnı bide aştın die 100 milyon fatura yazıyolar millete.Bu kadar adilik olmaz yaa.

Memleketi ne hale giterdiler :mad:

Telekoma kafam deil banliyo treni girsin anca çıkar acısı . . .

ilk ay bağlantın ise 56 nın üzerine bağlantı ücreti varsa onuda koy biraz artacaktır ama senin sorunun ne kadr ödeyeceğim değil
neden böyle oldu? olmasıdır.

modemin wireless ise güvenlik ayarlarını iyi yap ki bidaha kotan kabarmasın,kaynak olnlar var sanırım :)

Ttnet E Kafam Girsinnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

Bende De Geçen Ay öyle Olmuştu Daha Fatura Gelmedi Nolcak Diye Bekliom

4 Gb Kota Var çok Kullanmadığım Halde 9 Gb Yi Geçmişti

Müşteri Hizmetlerini Aradım.Dediler ki 29 TL + 49 TL'nin %25'i Kadar Ödeyeceksiniz Ve Ay Sonuna Kadar İsterseniz 500 GB İndirin Yine De Ödeyeceğiniz Fiyat Değişmeyecek.Yani 42.5 TL Ödeyeceğiz Anlamına Geliyor.İnşallah Müşteri Temsilcisi Yalan Söylemiyordur :D

ya arkadaslar ne kadar kullanırsan kullan fatura max 56 lira mı olur yani??? Sonraki aya bindirme falan yapmasınlar?:eek:

Ttnet Müşteri Temsilcisinin Bana Dediği Yukarıda Anlattığım Gibi...

ÖnceLikLe Gecmiş oLsun Ama Tv İzLedim Diyorsun.NeTTen Tv İzLemek Acayip FazLa KoTa Yer.Sana SöLe SöyLüyeyim.90 Dk Tv İzLeme 600 Megaßayt A TekaßüL €der.

Senin Faturan Her 1 Gß Asımına +10 TL €kLenir =)

kotalı kullanıp kotayı aşınca 56 ödeyeceğine sınırsız kullan 45 öde
zaten bunların amacı da herkesi sınırsız tarifeye geçirmek adamlar kota hesaplamaktan sıkıldılar :)

sınırsız hatta 8 mbe kadar olan paket de bir nebze olsu iyi gibi arkadaşlar en güzeli sınırsız paket diyorum hatta buna itiyorlar bizi

arap telekomdan bu beklenirdi zaten..

abi yazık size okuyun sora abone olun...

Türksat Uydu net tarifeleri

1mb 4gb kotalı internet 24 lira aylık ( kota aşımı her 1 gb için 2.33 tl )
1mb Sınırsız yani kotasız 37 lira aylık

Üstelik 0,75 dandik telefon kablosu ile değil rg59u6 ile bağlanıosunuz ve ttnetteki sirkülasyon oranı muazzam düşüyor. Bırakın ttneti geçin uydu net yada ALTERNATİF OLARAK

tellcom türkiyede bazı şehirlerlerde hizmet dağıtmaya başladı. TELLCOM QUIKNET yazın google a (ankara istanbul izmir ve adanadaki arkdaşlar) bakın tarifelere

100 mb sınırsız ( 5 mb download 1 mb upload buda demekki ben ttnetin indirme hızından daha hızlı internete veri gönderiyorum ) aylık 129 lira olması lazım. Yakında bağlatıyorum. HHUPLOAD TEAMDE YERİMİ HAZIRLAYIN :D

ya arkadaslar ne kadar kullanırsan kullan fatura max 56 lira mı olur yani??? Sonraki aya bindirme falan yapmasınlar?:eek:

Arkadaşım nasıl olsa bu ay kotayı geçtim ne kadar kullanırsam kullanayım deme sakın. Geçtiğin miktar kadar önümüzdeki ayda ödersin benden söylemesi

nereye dönersek dönelim hep ayni kaziklar dur diyecek yok yazik oluyor yurdumun insanlarina

google arama sonucu ttnet yazın ttnet şerefsizler mi demek istedniz diye sorar heralde :D

Geri