yaw arkadasLar değmez..ne kadar abarttınız yahu.... Bırakın ne yaparsa kendi biLir... [yazık ]
SoηєR!uм New member HH Üyesi Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 3,154 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Antalya 15 Ara 2008 #41 yaw arkadasLar değmez..ne kadar abarttınız yahu.... Bırakın ne yaparsa kendi biLir... [yazık ]
Z Zeytin Zeytin&Limon Altın Üye Katılım 20 Haz 2005 Mesajlar 10,224 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Hyderabad / India 15 Ara 2008 #42 infatuate birazdan bu basliga damlar demedi demeyin
M murbol New member HH Üyesi Katılım 22 Ara 2007 Mesajlar 24 Reaction score 0 Puanları 0 15 Ara 2008 #43 cehennemi tercih etmiş yazık
infatuate İstirahatte Altın Üye Katılım 31 Eki 2006 Mesajlar 8,469 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 44 Konum u ηενεг κηοω .. 15 Ara 2008 #44 yine şaşırtmadınız beni, gerekli kişiler gerekli cezaları aldılar, sewiyeli olmak ne kadar güç sizin için ..
yine şaşırtmadınız beni, gerekli kişiler gerekli cezaları aldılar, sewiyeli olmak ne kadar güç sizin için ..
Z Zeytin Zeytin&Limon Altın Üye Katılım 20 Haz 2005 Mesajlar 10,224 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Hyderabad / India 16 Ara 2008 #45 infatuate' Alıntı: yine şaşırtmadınız beni, gerekli kişiler gerekli cezaları aldılar, sewiyeli olmak ne kadar güç sizin için .. Genişletmek için tıkla ... ben demistim
infatuate' Alıntı: yine şaşırtmadınız beni, gerekli kişiler gerekli cezaları aldılar, sewiyeli olmak ne kadar güç sizin için .. Genişletmek için tıkla ... ben demistim
M .Murat. New member HH Üyesi Katılım 15 Ağu 2008 Mesajlar 447 Reaction score 0 Puanları 0 19 Ara 2008 #46 laaa karıya bak yunan oldu hackhell karıştı banlar hakaretler havada uçuşuyo sallayın gitsin
_Venüs_ Mâ$⣠Kızı HH Üyesi Katılım 30 Nis 2008 Mesajlar 2,418 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ..................... 19 Ara 2008 #47 o vatanını yunanistan olarak görüyosa tamamen onun sorunudur arkadaslar bu kimseyi bağlamaz herkes kendisinden sorumludur şahsen ben sevdiğim adam için vatanımı da dinimide değiştirmem ha ona karısırmıyım hayır belki onun yasadıgı yerde yasarım ama asla ve asla benm vatanım x yer demem benim kim oldugum tarihim nerden geldiğim atalarım bellidir benim vatanım TÜRKİYE'dir derim ... bu kadın zaten biraz ..
o vatanını yunanistan olarak görüyosa tamamen onun sorunudur arkadaslar bu kimseyi bağlamaz herkes kendisinden sorumludur şahsen ben sevdiğim adam için vatanımı da dinimide değiştirmem ha ona karısırmıyım hayır belki onun yasadıgı yerde yasarım ama asla ve asla benm vatanım x yer demem benim kim oldugum tarihim nerden geldiğim atalarım bellidir benim vatanım TÜRKİYE'dir derim ... bu kadın zaten biraz ..