Peki Tuncay Özkan hakkındaki düşünceleriniz neler? Ben pek yakından tanımıyorum Bizkaçkişiyiz topluluğunu fakat Atatürkçü, ilerici insanlar gibi görünüyorlar. Özellikle Kanaltürk müthiş bir kanaldı benim için satılmadan önce...
4 tane çarpıcı yorum. Bu insan ne yaptı ki size. Hayır Fethullahçı iseniz tamam da anladığım kadayıla değilsiniz. Bu arada aklıma geldi. Onu da bşka bri konuda açayım. Mhpliler de Fethullahçılaşıyor mu...
Ben de diyorum ki bu görüşü nasıl kazandınız? Bu görüşünüze sebep olan şey nedir? Siz gerekçe belirtmeden yargınızı söylüyorsunuz. Bunu ben de yapabilirim fakat bunu istemiyorum. Türkiye'de bu yöntemle hiç bir sorun çözülmüyor. En büyük örneklerinden biri de hâlen varolan sağ-sol çatışmasıdır. İnsanlar birbirlerini dinlemeliler, birbirlerine neden bir görüşe karşı olduklarını, niçin görüşüne inandığını anlatmalılar. Demişsiniz ki "o adam büyük güçlerin kullandığı kukla". Bunu hangi gerekçeyle söylüyorsunuz, bu görüşe hangi gerekçeyle vardınız; onu merak ediyorum. Bence öyle değildir, Tuncay Özkan cumhuriyet mitinglerinin en önde gelen düzenleyicilerinden biridir, cumhuriyet mitingleri de bahsettiğiniz, en azından benim anladığım "büyük güçler"e karşı Türk halkının gösterdiği bir irade örneğidir. Ben yine de Cumhuriyet Mitingleri'ne bakışınızdan önce, Tuncay Özkan'ın neden bir "kukla" olduğunu düşündüğünüzü ve sizce bunu bilerek mi yoksa bilmeyerek mi yaptığını soruyorum.
beni cok güldüren biri. bizkac kişiyiz diye miting düzenliyo. 100 kişi katılıyo. ulan ben miting düzenlesem sadece akrabalarım 100 ü gecer.
O videoda Tuncay Özkan gazetecilik yapıyor, bu tür olaylara çok takılıyorsanız bana kimi desteklediğinizi söyleyin ki, öğreneyim kimmiş Tuncay Özkan'dan daha temiz bulduğunuz siyasetçi. Miting olayına asla katılamam, Cumhuriyet Mitingleri'nin baş mimarlarından birisidir kendisi. Halâ da gerekçe göster/e/miyorsunuz sayın VoyVoy, anahaber bültenlerinden Tuncay Özkan'la ilgili görüşlerinize nasıl ulaştınız bilimyorum ama tebrik ederim sizi.
O videoda Tuncay Özkan gazetecilik yapıyor, bu tür olaylara çok takılıyorsanız bana kimi desteklediğinizi söyleyin ki, öğreneyim kimmiş Tuncay Özkan'dan daha temiz bulduğunuz siyasetçi. Miting olayına asla katılamam, Cumhuriyet Mitingleri'nin baş mimarlarından birisidir kendisi. Halâ da gerekçe göster/e/miyorsunuz sayın VoyVoy, anahaber bültenlerinden Tuncay Özkan'la ilgili görüşlerinize nasıl ulaştınız bilimyorum ama tebrik ederim sizi.
o adam şu an başta en iyi yönetim yapabilecek potansiyele sahip insandır o dicem...