Tuncay özkan ne Atatürkçü ne devletçi nede ulusalcı o sadece cukkacı Atatürkçü olsaydı suçladığı hakaret ettiği sözde savaştığı cephe açtığı AK partisinin destekleyicisi çalık grubuna satmazdı başka kimse bulamadımı onun tek derdi cukkası kesesi
Ben de diyorum ki bu görüşü nasıl kazandınız? Bu görüşünüze sebep olan şey nedir? Siz gerekçe belirtmeden yargınızı söylüyorsunuz. Bunu ben de yapabilirim fakat bunu istemiyorum. Türkiye'de bu yöntemle hiç bir sorun çözülmüyor. En büyük örneklerinden biri de hâlen varolan sağ-sol çatışmasıdır. İnsanlar birbirlerini dinlemeliler, birbirlerine neden bir görüşe karşı olduklarını, niçin görüşüne inandığını anlatmalılar. Demişsiniz ki "o adam büyük güçlerin kullandığı kukla". Bunu hangi gerekçeyle söylüyorsunuz, bu görüşe hangi gerekçeyle vardınız; onu merak ediyorum. Bence öyle değildir, Tuncay Özkan cumhuriyet mitinglerinin en önde gelen düzenleyicilerinden biridir, cumhuriyet mitingleri de bahsettiğiniz, en azından benim anladığım "büyük güçler"e karşı Türk halkının gösterdiği bir irade örneğidir. Ben yine de Cumhuriyet Mitingleri'ne bakışınızdan önce, Tuncay Özkan'ın neden bir "kukla" olduğunu düşündüğünüzü ve sizce bunu bilerek mi yoksa bilmeyerek mi yaptığını soruyorum.
malesef olumsuz yorumcuların çoğu kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor en önemli özelliği arkadaşım LAİK,ATATÜRKÇÜ VE REJİMİNİ SAVUNAN(KORUYAN) birisidir çok kişininde zoruna gittiği görülmekte ve işini ne kadar iyi yaptığını kanıtlamaktadır.
o kişinin ne mal olduğunu anahaberlerden öğrenebiliriz ayrıca seçim öncesi halkı kışkırtmak için ellerinden geleni yapan sözde cumhuriyetçilerin başında yer alıyo.[/QUO
TUNCAY beyi tanımayan arkadaşlar kafalarına göre yazıyorlar haberlerde duyuyomuş
ARKADAŞIM stv den kanal 7 den başka kanal izliyormusun sen gazetende TARAF ve türkiyedir allah bilir TUNCAY BEY çok değerli tam bir türk milliyetçi vatansever ve atatürkçü dür BİRİDE bi mitink yapsa 100 kişi gelirmiş ben şurada BELEŞ ŞARAP dağıtıyorlar desem de gelir önemli olan o deyil ARKADAŞIM OKU (KURAN) Bunu emrediyor güzel kanal seyret 1 kere art seyret mesela ama yok illa bu hükümet tarafından aç bırakılıp sonra 1 paket makarnaya oy vereceksiniz