Turkcell oldu Schnitcell..

cathlak

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR TURKCELL İN GÖNDERDİĞİ MESAJI:slap AYNEN YAZIYORUM...

''BİZBİZE KAMU 1500 DK HER YÖNE PAKETİNİN ÜCRETİ İLK FATURA KESİMİNİZDEN İTİBAREN AYLIK 59 TL, PAKET AŞIM ÜCRETİ İSE HER YÖNE DAKİKASI 64 KR OLACAKTIR.'' :help

BU NASIL BİR İŞTİR.! KİM DUR DİYECEK BUNLARA.. YARIN İLK İŞİM HATTIMI DEĞİŞTİRMEK.. PAKETİN FİYATI 45 TL İKEN BİLE DÜŞÜNMÜŞTÜM BU TARİFEYE GEÇSEM Mİ DİYE. AMA ŞİMDİ SAĞ OLSUNLAR ÇIKMAM İÇİN HİÇ DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKTIRMADILAR.:cursing: BU İŞE VODAFONE VE AVEA ÇOK SEVİNECEĞE BENZİYOR. ZİRA BEN GİBİ HATTINI TAŞIYACAK ÇOK OLUR SANIYORUM.

http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5273.jpg

Bilmeyenler için: Tarifenin ilk fiyatı 1200 dk. 35 TL idi. Sonra 1500 dk. 45 TL oldu. Şimdi 1500 dk. 59 TL imiş.. Paket aşım ücreti de 24 krş.'tan 64 krş.'a çıkmış.. Artık Turkcell'in tavuu mavuu yok..

vaLLa birader ben yeni avea hat aLdım ama kaLite oLarak en iyisi TurkceLL ikisini de kuLLanıyorm çünkü aveaLı sayısı artmaya başLadı..

Genç cell olmasa bi dakika düşünmem hemen hattımı değiştirirdim.

7 senedir falan turkcell'deyim 250 kntr alıosn 2 saat bedava işte gnctrkcll olunca 10 dakkası 1 kntr 39 kontüre 10000 msj falan var bide kaliteli heryerde iyi çekiyo. avea'da kullandım vodafone'da(kız arkadaş münasebetiyle :p) ama turkcell'den hiç vazgeçmedim

1200 dakikaklık tarifeye de zam geldi mi

O tarifede de bi haltlar döndü.. Arkadaşıma iki ay üst üste 100 TL'nin üstünde fatura yolladılar.
Eğer önceden 1200 dk. paketinde isen EVET yaz 8105 'e yolla. O zaman 35 TL'den 1200 dk. konuşmaya devam edersin. Ben önceden bu pakette olmadığımdan avcunu yala diye masaj geldi..
:sigara:

konuşmayla alakam yok 3g tarifesi türkcellde bana göre var burdayım faturalıda.İyi gidiyor.
Konuşmada biraz daha araştırma yap derim.Babam da türkcell faturalıda aylık 1200 dk.
Kardeşim köntör coğaltıyo kendine avea o = )

vodafone' da hatmı dedik,beğenmedik. şimdi ona geçiyorum. büyük konuşmuşum

ben turkcelli boşayalı 8 sene oldu ama vodafone da bu aralar cıvıtmaya başladı

valla ben turkcell hazır kart kullanıyorum. bi kaç tarifem birden var. 250 kontör yüklüyorum bir sürü bedava dakika falan veriyo. 3 ay da bitmiyo kontörüm. çok da konuşuyorun. Demek ki bazı tarifelerde kazık bu Turkcell.

banada türkcell cayma bedeli altında 75 tl geçirince etrafımda kim var kim yok hepsini vodafone a geçiridm. şimdi kendim vodafone dan 50 tl sınırsız konuşuyorum..
tavsiye ederim.
vodafone da eskisi gibi deil artık ses kalitesi çekim gücü ve 3g si derken baya düzeldi .....
yakında turkcell i falan geçer..

banada türkcell cayma bedeli altında 75 tl geçirince etrafımda kim var kim yok hepsini vodafone a geçiridm. şimdi kendim vodafone dan 50 tl sınırsız konuşuyorum..
tavsiye ederim.
vodafone da eskisi gibi deil artık ses kalitesi çekim gücü ve 3g si derken baya düzeldi .....
yakında turkcell i falan geçer..

50 tl sınırsız iyiymiş.. tarifenin adı ne acaba???

bu dedıgınız dogru mu du bende bakayım bı....bende 45 tl lık tarıfeden kullanıyom...way caklalar wayyyyyyyyyyyyy

baktılar herkes zam yapıyor bir şeylere, geri kalmak istemediler.. verdikleri 60 tl zam. ankarada sadece yolda biter o.. gerisini sen düşün

Geri