Turkiye bu fikraya guluyor :))

hakkımda yasal işlemmi başlatacaksın :durdurun :durdurun :durdurun

ayrıca burası yorum yeri ve bizde yorumumuzu yapıyoruz bu fıkra hiçte komik diil hatta salakça eğer yorum yapılmasını istemiyosanız konuyu açmaycaksınız :goz:

Konu salakça değil arkadaşım. Konuyu açanda ben değilim.

Yasal işlem espirin güzeldi. Burası evet bir forum ve kurallara yada uyarılara uymayan üyeler hakkında cezai yaptırım burada da var. :goz:

Ben uyarayımda....

bu türkiye nin %45 ine yapılan bir saygısızlıktır. paylaşan üyeyi de ve onu destekleyenleri de kınıyorum tayyipçi olmamama rağmen. ayıp

Sürekli bu saçma sapan fıkraları pişirip pişirip koymayın suraya

Biraz araştırma yapıp konu aç.

Modları göreve davet ediyorum

mesajları silmişiniz de arkadaşlar anlayamadığınız birşey var fıkra dediğiniz şeyin kendisi siyasi mesaj içeriyor lütfen bu konuyu da silin yoksa sizin taraflı olduğunuza inanacağız

http://www.hackhell.com/fikralar/227294-turkiye-bu-fikraya-guluyor.html

sayın yöneticiler bu linkteki fıkra denen yazının tamamen siyasi mesaj olmasına karşın yazdığımız mesajlar, siyasi içerikli olduğu için silinmiş. O halde fıkranında (nasıl fıkraysa) silinmesini rica ediyorum. Teşekkürler. Kolay gelsin.

Arkadaşım bu sadece bir fıkra akp başbakan hakkında çeşitli karikatürler de yapılıyo YASAK mi değil ? insanlarin eğlenmesi içim mizah üzerine yazılmış bir yazi

Siyasi tartışma farklı bişey Mizah farklı bişeydir...

Emeğine sağlık arkadaşın paylaşım için :D

Silinmesi muhtemel yorum :

Bence saçma bir fıkra..bende akp li değilim ama fıkrayı yinede saçma buldum...

Silinmeme ihtimali yüksek yorum:

hahaha çok komik ne güzel fıkra yarıldım gülmekten yerlerdeyim ...

Hiç kimsenin tereddütü olmasın ki görevimizin başındayız.

Tekrar etmek istiyorum. BU sadece bir fıkra. Bende bu bölümde siyasetin konuşulmasından rahatsızım. Ama kimsenin özgürlüklerinin sınırlandırılmasını da istemem.

Forumda tüm siyasiler hakkında bir çok fıkra, espri,resim hatta karikatür bulunmaktadır. Hele hele karikatürlerin neredeyse hepsi siyasidir.

Sadece hükümet aleyhine olan yazılar yok bölümde muhalefet hakkında da bir çok konuya rastlayabilirsiniz. Taraf tutmakla suçlanmak büyük haksızlık.

Tabiki tarafım. Benimde siyasi görüşlerim var. Ama bunu işime karıştırmam. Basit bir fıkra hakkında bu kadar yaygara yapacak ne var anlayamıyorum..

Konu ile alakasız mesajlar yine silinecektir. Tahammül sınırlarınızın biraz daha gelişmesi dileğiyle..

Konu sahibi paylaşımını yapmış. Bİzler beğenmezsek yorum yapmazız olur biter. Siyasi tepki içeren mesajara izin verilmeyecektir. Bunun için forumda siyaset bölümü mevcuttur. Önemle duyurulur..

oqlug1.gif

IQ seviyesi 150 olan da siyaseti syasetçilere bırakan siyasetle ilgili olmayanlardır sanırım robot bunu söyleyememiş mi:D:D:D

Robot söylemiş sonuçta

Bakarsınız CHP'nin ayarladığı bir robottur Alimâllah

gsl olmuş eline sağlık

emeğin için teşekkürler ama şaçma bir fıkra

Geri