Turkiye bu fikraya guluyor :))

Ancak egolarini buna benzer sacmaliklarla tatmin ediyorlar.
Muhalefetin IQ ancak bu kadar,varin gerisini siz dusunun.

Ancak egolarini buna benzer sacmaliklarla tatmin ediyorlar.
Muhalefetin IQ ancak bu kadar,varin gerisini siz dusunun.

Fastex66 yozgatlısın galiba. Senden de ne beklenirki zaten yobaz insan. Defolun gibin kirletmeyin bu forumu. Ha bide şu fıkraya gül. IQ un açılır:durdurun:durdurun

Çok FazLa Büyütmeye Gerek Yok. Daha Önce de Tekrar EdiLdiği Gibi Bu Sadece Bir Fıkra. BöyLe Birşey Ancak FıkraLarda OLur. GüLünür,GeçiLir.:goz:

gülmedim komik deel di başka fıkralar avr bayaaaa güldüm yine de uğraşmısın sool

Fastex66 yozgatlısın galiba. Senden de ne beklenirki zaten yobaz insan. Defolun gibin kirletmeyin bu forumu. Ha bide şu fıkraya gül. IQ un açılır:durdurun:durdurun

Burada Bazıları Fıkranın Sonunu Anlamamış Olabilir Açıklayayım;O Dönem Oy Verenlerin

%40 ına Hakaret Ediliyor.IQ Seviyesinin Ne Anlama Geldigini Bilmeyen Yok Sanırsam.Şaka

Amaçlıda Olsa Amaç İnsanları Aşagılamak Olmamalı Burada Bir Kısım Güldürülürken Bir

Kısımda Aşagılanıyor.Bu Forumda Biler Birini Aşagılasak Ban Yiyoruz Dimi....Neyse Daha

Söylenecek Söz Yok.... Yukarıdaki Hakaret Eden Arkdaşta Bence Bir Uyarıyı Hakediyor

Forumu Kirletmek İstemiyosan Saygılı Ol Arkadaşım...

Heee Unutmadan Ben Akpli Degilim Akp Ye Oyda Vermem.Ama Önce İnsana Sayğı...

ohahahha supersın kardesım :melek

aynı fıkradan sitede 25464634684 tane olmuştur heralde ama emeğine saplık yinede

Yorumların çoğunu okudum. Biraz da ben saçmalayayım.
Eğer bu fıkra bu foruma düştüğünde Baykal başbakan olsaydı orada O'nun adı olurdu.
Anlatabildim mi?

Ayrıca IQ seviyem sanırım 7 civarı.

Yeşil Gözlü;3555904' Alıntı:
hakkımda yasal işlemmi başlatacaksın :durdurun :durdurun :durdurun

ayrıca burası yorum yeri ve bizde yorumumuzu yapıyoruz bu fıkra hiçte komik diil hatta salakça eğer yorum yapılmasını istemiyosanız konuyu açmaycaksınız :goz:
Katılıyorum yorumuna. Ayrıca fıkrada herhangi bir partiye ya da parti başkanına hakaret edilmiyor(hakaret edilmemesi de gerekir.İnsanlar adam gibi eleştirsin ama hakaret etmeden)..Bu fıkrada o partiye oy atan insanlara hakaret ediliyor.Önce okuyun,anlayın sonra itiraz edin sayın mod!.. Madem burası siyasi bir kategori değil, o zaman bu siyasi içerikli fıkranın da öncelikle etik açıdan sonra siyasi açıdan silinmesi gerekir! Kimsenin fıkra kisvesine büründürerek insanlara hakaret etmeye hakkı yoktur !.. Akp taraftarı değilim,akp ye de oy atmam. Ama atanlara da hakaret etmem.Akp taraftarı olmak ve akp'ye oy vermek insanların en doğal hakkıdır.Bu durum diğer partiler içinde geçerlidir.
Sayın üyeler aynı siyasi liderler gibisiniz; sırf b.k atın birbirinize,sırf b.k atın sizinle aynı düşünceye ve aynı tercihe sahip olmayan insanlara.
Ama adam gibi,insan gibi tartışmak yok.Partilerin yanlışlarını belirleyip birbirinize b.k atacağınıza o partilerin(yani taraftarı olduğunuz veya oy attığınız parti de dahil) yanlışlarını belirleyip hep beraber, o partilere karşı tedbir almamız doğru olmaz mı?

Önce insan olun, oyunlara gelmeyin! Lütfen.

Geri