Turkiye bu fikraya guluyor :))

fıkradan şu anlamda çıkabilir.

IQ 150 muhabbet Quantum fizigi, kuresel isinma, biyoteknoloji, ekonomi, insanligin seksuel gelisimi
IQ 100 muhabbet Futbol, borsa, arabalar, raki ve gögüsler
IQ 50 muhabbet Siyaset

Sonuç: Sizi robotlaştırmalarına izin vermeyin.

Not Çarşaflı robotlarada açılım yapalım.

bende oy vermedim ama yinede kimseyi karalayacak şeyler söylemıorum.böyle karalayıcı laflarla anca kendinizle dalga geciosunuz

:D:D süpermiş gerçekten..

Fıkrayı beğenmeyebilirsiniz. Beğenmeyen girip post atmaz. Burası siyasi düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bölüm değildir. Bunun için forumda siyaset bölümü mevcuttur.

Konu sadece hayal ürünü bir fıkradan ibarettir. Ve bu bölümde sizin sevmediğiniz siyasetçiler ile de ilgili fıkralar bulunmaktadır.

Amaç sadece ve sadece biraz olsun gülümseyebilmektir.

Gereksiz postlar silinmiştir... Devam edenler hakkında işlem yapılması için girişimde bulunulacaktır..

İYİDE FIKRA YI ANLAMADIKLARINA GÖRE, BAZILARININ IQ SU 50 DENDE DÜŞÜK OLSA GEREK ... SENİ NASIL ANLAYACAKLARKİ

AKP ye OY VERMEDİM.
ANCAK BİR MİLLETİN YARISINA IQ nuz 50 yada APTAL DEMEK YAKIŞIKSIZ BİR DAVRANIŞ.
FIKRAYI KOYAN ARKADAŞI KINIYORUM.

IQ kaç 20

g e n e C H P ye oy vereceksin yani:):):)

saçma bi fıkra.insanlar kendi IQ göre mi oy verio
150 IQ olan a partisine
100 IQ olan b partisine
50 IQ olan c partisine mi oy verio ondan saçma bi fıkra
(bu arada akp ye oy atmadım)

O zaman türkiyenin yüzde atmışı salak insanla dolu dimi güleleim:D:D

acı ama ülkemizin gerçek yüzü

emegine saglık

ben siz fıkra anlatimde gülün :::::::::::::::::::..........................
adamın biri yanında bir tugla gezip duruyomuş kahvelerde birgün kahveci sorara neden tuğlayllal geziyosun oda anlatıır eger bir topal bulursam onu topal bacagını altına koyarım ve hedefe sabit bi sekilde düzlerim hedef ulaştıktan sonra tuglaya ayımla vururum :( aslın da bu küfürlüdür :) ben siz böyle anlatim

Geri