Turklerden Uzak Durun.(Ibret verici Gercekler)

yazıyı yazanın nikine bakın. memlekette tükçü çok. ama türkü düşünen, seven ve çalışan çok az. eğer dediklerimin tersi olsaydı bu halde mi olurduk? sadece yazar ve rahatlarsınız biraz. hepsi bu.

Evliyası eksik olmayan üstüne peygamber gelmeyen bir ırkız hamd olsun..Bakın anadoluya kimler var...Hz.Mevlana,Hz.Şems,Hz. Mehmed Emin Tokadi,Hz.Veysel Karani..ilk aklıma gelen 4 tanesini yazdım ki bunların her biri birer güneş ..biraz düşünsek bunu 40 a kadar çıkartırız..Ey ehli islam bunlar bize ibrettir bunlar bizden çıkmıştır..Hepimizde sevgili kul potansiyeli var,içimizdeki çatışmaya son verip Allah tealaya hakkıyla kul olmayayı isteyelim ve deneyelim.

şimdilik uykudayız millet olarak ama uyanırsak çok fena olacak

Sakın ama sakın olaki hadislere küfür etmeyiniz,Burada yazılanların cogu buyuk Insanlardan alınan rıvayetlerdir ve bırcoguda Hadistir.
Eger hadislerede itikatiniz yoksa,Ben Elhamdulıllah Muslumanım demeyin.
Turkiye Cumhurıyetı Devleti,hep Islamla yonetılmıştır,ve Islamla yonetılıcektır.
Sız ateistler,sız komunıstler,hala bu vatanda ekmek yıyorsanız,agzını kapatarak zıkkımlanın,Yoksa o agzı kapatacak şimsek gelip bırgun sanada catacaktır.

[- [/COLOR][/SIZE][/B]

Hadi ordan Türkiye kurulduğundan beri laiktir İslamla falan yönetilmez.Din dediğin zaten yönetim şekli değildir.
Kimi inanır kimi inanmaz ama kimse kimseye ağzını kapat zıkkımlan diyemez.Ateist olmak da utanılacak bir şey değildir.İnanmıyorum kardeşim zorla mı ya

Gerçekten çok gurur verici...

Bugüne kadar içimizden çok hain çıktı ve şimdiye kadar öyle böyle tökezleye tökezleye bugünlere geldik. Şimdi de çıkıcak hainler şerefsizler, fakat biz 3 - 5 hainin peşinden sürüklenirsek, bi daha Atatürk gibi birisinin çıkıcağını sanmam. Bundan sonrada Allah Kerim...

Hadi ordan Türkiye kurulduğundan beri laiktir İslamla falan yönetilmez.Din dediğin zaten yönetim şekli değildir.
Kimi inanır kimi inanmaz ama kimse kimseye ağzını kapat zıkkımlan diyemez.Ateist olmak da utanılacak bir şey değildir.İnanmıyorum kardeşim zorla mı ya

İnanmayabilirsin. Allah size son bir şans verir umarım.

allah katında ne arbın aceme ne acemin araba bi üstünlüğü yoktur üstünlük yalnızca takvadadır.
takva sahibi herkes üstündür.türk ,arap ,kürt,vs... fark etmez

Sevgili Peygamberimizin, Türklerle ilgili pek çok hadis-i şerif buyurdukları bilinse de bunların pek azı günümüze kadar gelmiştir. Efendimiz, gelecekle ilgili bazen genel bazen de kişisel ipuçlarını eshabına vermişlerdir. Bunlardan birisi de istikbalde Türklerle karşılaşılacağı ve onlara nasıl davranılması gerektiği konusudur.

gaybı allahtan başka kimse bilemez peygamberde olsa dahil kurandada böyle der 'gaybı yanlızca allah bilir eğer ben gaybı bilseydim gelecek için en güzel şeyleri yapardım^'

bu turkler yk mu bu turkler superman hepsi birer

Geri