Tutarsa AK Parti yüzde 50 oy alır

dağa cıkmış insanların hiçbir ceza almadan yaptıklarının yanına kalması beni kahreder.onlardan hesap kesinlikle sorulmalı.ama diğer yandan çıkma potansiyeli olan insanlar engellenmeli.ben şırnakta askerlik yaptım eğer birşeyler yapılmazsa oradaki gencler pkk yandaşı hatta pkk olur.
çözüm bulunmalı yoksa daha çok şehit gelecek daha çok ateş yuvaları yakacak.ben açılımı destekliyorum ama mutlaka dağa çıkıp kurşun sıkmış insanlardan hesap sorulmalı yaptıkları yanına bırakılmamalı

bu caba niye yarın verecekler ama bir şey değişmeyecek ozaman millete ne diyeçekler biz bunu yaptık ama yanımızda mhp de destekledi. adamlar bunu gördü. mhp kendini bu pisliği bulaştırmak istemiyor. Olmaz Diyorlar Sen de destek ver acaba niye özellikle bunu isitiyorlar biraz düşünün çünkü itle pazarlık yaparsın yemlersen ses etmez. ama bir gün aç bırakırsan senide ısırır. Yorum size ait

tutarsa %50 oy alır ülke gider tutmazsa %40 oy alır ülke gider

görüldüğü üzre satacak bişey bulamayınca parçalamaya başladı iyice başkalaşarak nasıl bir olacaz böyle aptalca halkı salak yerine koyan politika bir akp klasiği

Akp "ya tutarsa" şaşırmamak lazım.
Yaşam kaynağını çalmak için çaba gösterdiği oylar olarak görür bunlar.
Değerlerin üzerine kurulmuş partilerin yanında çok basit bir parti Akp.

...........Değerler üzerine kurulmuş parti dediklerin ;
xxx-) Hani şu Atatürk ve Laikliği yıllardır diline dolamış. Laiklik elden gidiyor diye bas bas bağıran.. Dağarcığında hiçbir şey bulunmayan altı tane sivri oku olan CHP mi..?

xxx-) Yoksa Yıllardır Gelen Şehit cenazelerinde boy gösteren , Ülkeyi bölecekler ama biz müsaade etmeyeceğiz diyerek milleti korkutan ve daha 6-7 yıl önce erkeklere oy verin diyerek iktidara gelen ve nedense yağlı ilmeğin ucundaki iti alıp cam fanuslara sırça köşklere koyan MHP mi...?

Akp'nin dağdaki teröristle anlaşmasına şaşırmamak lazım...Tayyip Erdoğan dememişmiydi köpeğe sayın...Şehite kelle...

Biz Türk halkı olarak akpye çok güzel birşey açalım gösterelim belki tatmin olurlar,açılımı seviyorlar ya...

Akp "ya tutarsa" şaşırmamak lazım.
Yaşam kaynağını çalmak için çaba gösterdiği oylar olarak görür bunlar.
Değerlerin üzerine kurulmuş partilerin yanında çok basit bir parti Akp.

Değerlerin üzerine kurulan parti CHP mi Yoksa MHP mi Albayrak =)

Bu ikisinide seçersen komik duruma düşeceğinin sende farkındasın sanırım

Şu üLkede kendi benliğini,değerlerini unutmadan yürüyen belli başlı partiler vardır
AKP,Saadet,BBP vs.
Ama değerler dendiği zaman CHP ve MHP'yi agza alma bence.Komik duruyor

AKP hiçbir zaman oy çalmadı.Öyle gösterilmeye çaLışıLdı !

Oyları kendi kuruluş unsurlarını bile çiğneyerek türban açılımı yapma zavallığına düşen CHP
Ve 1 oy fazla aLabilir miyim diye 3 hafta kısık sesle ağzını kullanmadan konuşan Bahçeli yapmaktadır !

Konuya gelirsek şahsen ben AKP'nin tekrar yükselişe çıkacağına inanıyorum.
AKP'deki düşüşün en büyk ve en geçerli sebebi kriz ortamıydı.
Ancak kriz şu anda atlatılmaya başlandı.Sektörlerde eskiye oranla canlanma başladı.
Ben şu anda bir seçim olsa AKP'nin %48 - 50 arasında oy alacağını düşünüyorum.
Kriz etkilerinden tamamen kurtulduktan ve bu açılımın iyi etkileri gözüktükten sonra
geçmişe ait rekorlar dahi kırılabilir.55 geçebilirde.

Akepe yüzde 50 de alır yüzde 60 ta. açılım dedikleri şey daha yeni yeni belli oluyor içeriği .... bi türk olarak bundan rahatsız olmayan varsa ben hiç bişi demiyorum. yazık!

biz millet olarak bu yapılanları unutur oyu veririz (ben vermemde) daha fazlasını bile alır. valla değil pkk silahı bırakmasını musulu kerküğü alsa kıbrısı 82. vilayet olarak türkiyeye bağlasa olmaz o iş. 30000 asker ölüyor neymiş açılımmış ve bu adamlar çıkıp bas bas bağırıyolar yapmayın türkiye cumhuriyeti 3- çapulcuya boyun eğip konuşturacaksa başlarım böyle işe yaaa. ağzımız alışmış 30000 asker demeye bize küçük bir sayı gibi geliyor arkadaşlar 30000 askerle istediğimiz lkeye kafa tutarız bakın avrupa ülkelerine toplamda o kadar askeri yok yazık günah onca şehide

Geri