Tv Kartı Sorunu.

zeki_ce

New member
Reaction score
0
Selam.Avernedia Tv kartım var.Dün sorunsuz olarak kurdum ve tv izlemeye başladım.
Bugün birden bire hata verdi ve bir daha açılmadı.Donanımda görüldüğü gibi bir sürücü silinmiş.Ama o sürücüyü artık yükleyemiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler.
r93l1w.jpg

zy6jk5.jpg

görünti denetleyicisi silinmiş ses hala yüklü sanırım.. o sürücüyü sağ tıklayıp güncelleştirden elle yükleme seçeneğini seçin arkasından ses video ve oyun kumandaları diyip cdden taratın sanırım bptciav.inf gibi bir chipset driver dosyası olacak o dosyanın içinde avermedia video capture driver yada türevi birşey çıkar onu yukleyin yeniden baslatın sorun hallolacaktır.. kolay gelsin =)

görünti denetleyicisi silinmiş ses hala yüklü sanırım.. o sürücüyü sağ tıklayıp güncelleştirden elle yükleme seçeneğini seçin arkasından ses video ve oyun kumandaları diyip cdden taratın sanırım bptciav.inf gibi bir chipset driver dosyası olacak o dosyanın içinde avermedia video capture driver yada türevi birşey çıkar onu yukleyin yeniden baslatın sorun hallolacaktır.. kolay gelsin =)

Harikasın kardeş.AYnen yaptım ve oldu.Ama bu seferde başka bir hata veriyor. :vur
İlgilendiğin için teşekkürler.

2uzecyr.jpg

Geri