tv kartı yeni bilgisayarımda çalışmıyor

kaan2601

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni bir sistem toplamıştım eski sitemimden de sadece tv kartını aldım ama çalıştıramadım. Tv kartını kuruyorum herşey güzel ama .alıştırmak için kısayoluna tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor : "Interface not supported" ve tamam çıkıyor tamam diyorum ekran kartının programı öylece donup kalıyor.

dostum dün geceden bu yana yaklaşık 5 defa yükledim kaldırım restart attırmaktan dünyam döndü.(kartın markası INCA, niye böyle kalitesiz birşey aldın demeyin ilk bilgisayarımı aldığımda almıştım yani cahilken.şimdide yeni bir tv kartı almak istemiyorum.Nette biraz araştırdım verdiği uyarının türkçesi "arayüz bulunamadı" demekmiş.Güncel driver gerekiyor sanırım.Güncel driveri gören duyan bilen varsa Allah rızası için haber versin arkadaşlar.geceden bu yana araştırıyorum bulamadım.Yada bu kartı çalıştırabileceğim başka programlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
(Inca Prmium analog tv kartı(PCI) )

kardeş kartı cıkar bida tak sonra driveri kur

s.h.a.r.k valla kaç defa söküp taktığımı hatırlamıyorum zaten 2 tane pcı yuvası var yerinide değiştirdim ama olmadı. Sanırım bu wdm drivers ile alakalı çünkü arayüz bulunamadı demesi bunla alakalı olduğunu gösteriyor.Eski tv kartları yeni sistemlerde problem çıkarıyor sanırım.Yeni sistemler için firmanın yeni wdm sürücüleri çıkarması gerekiyor ama marka Inca olunca böyle birşey beklemek ...

arayüz? işLetim sistemi iLe aLakası Lı oLabiLir mi?

dostum aynı işletim sistemini kullanıyorum iki bilgisayardada ama birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor?

dostum tv kartinin yeni güncel bi driverni bul bide öle dene

hallettim arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkür ederim.Bir arkadaştan buldum güncel driverlerini oldu.

kaan2601 şu güncel driverını nerden bulduysan sölede bizde indirelim ya 1 haftadır deli ettin beni bu kart ya...şimdiden tşk...

işallah olur olmasada saolun hiç olmasada nası telafi edebilecegimi öğrendim çok ama çoook teşektürler bu arada benim tv kartım aver tv

Geri