Tv Kartımdan ses çıkmıyor Yardım

lucky

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Tv Kartım iyi gostermiyo

arkadaşlar 713x BDA Analog Capture tv kartim var ve goruntu nekadar duzeltmeye calissamda gene guzel gostermiyo ne yapmam gerek ben kablo tv`yle bagladim ne onerirsiniz :melek

arkadaşlar 713x BDA Analog Capture Adında bir tv kartım var 2-3 ay önce aldım önceden bir sorun yoktu henüz bilgisayarı format yaptım şimdi tv karttan görüntü geliyor ama ses gelmiyor ne yaptıysam olmadı hoparlörden çıkan kabloyu tv karta direk bağlayınca ses geliyor ama bilgisayara bağlayınca ses gelmiyor lütfen acele yardım edin :melek

Kendi pc nin hoparlöründen ses normal geliomu bağlantın normal oldugunda?

TV izleme programının ayarlarından ses bölümüne girip ses kartını göstermelisin

bendede vardı öle bi sorun bir kablo alıcaksın bie ucunu ses kartına bir ucunu tv kartına bağlıysaksın olucak ama adını bilmiyorum kablonun

Sende madem tv kartından çıkış al belki ses çıkışı analog olduğu için tv kartından alıcaksındır? sana zararı ne?

o zaman pc den ses gelmez müzik dinlerken ayırması için bi kablo var onu alıcak

Bence analog tv kartı olduğu için böle + Pc nin ses çıkışına girse tv kartını bence pc den ses alabilir yada senin dediğin kabloyla

senin kadar iyi bilmiyorum ama bendede aynı sorun vardıda o kablo çözdü saolsun :)

peki tv kartimdan en iyi kaliteyi nasil saglayabilirim cok guzel gostermiyo ben kablo tvye bagladim

Geri