Twitter'da 'Çılgın Proje' geyikleri!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Çılgın Proje'si sosyal medyada da geniş yankı buldu. 'Kanal İstanbul' projesinin açıklanması ile twitter aleminde de 'Çılgın Proje' geyikleri başladı.

İşte yazılanlar:

AHMET HAKAN
"Star'ın yarinki manşetini görür gibiyim: kızıldeniz'i yarar gibi boğaz'ı yaracak..."
"Gazeteciliği bırakıp gondol işine mi girsem?"
"benim acilen küçük bir tekne siparişi vermem gerek: nişantaşı'ndan bağcılar'a..."

CÜNEYT ÖZDEMİR
"Sanırım şu dakikalarda birileri arazi kapatmak için emlakçılara doğru koşmaya başlamışlardır.."
"Bir an Ankara'ya da deniz götürecekler sandım..!"
"İstanbul bir ada olacağına göre bir daha ki Survivor İstanbul'da... Nihat Doğan'ın memleket hasretine çılgın bir çözüm..."

ERGUN BABAHAN
"Erdogan 'Turkiye'yi bolecek' diyorlardi, Istanbul'u boluyor"

MESUT YAR
"Anam! İstanbul Newyork oluyor la!"
"Önemli düzeltme; 'Çılgın' değil, 'Muhteşem'!"

NAZLI ILICAK
"chp: Möntröyü deldirmeyiz CHP: İstanbulu boldurmeyiz"

ONUR BAŞTÜRK
"Boşanmaları durdurur bu 'yeni evlenenlere üçün biri' projesi... Ya bekarlar, ah ah..."

RAHŞAN GÜLŞAN
"Galiba bu kez Zeki Müren de bizi gördü:)"

YILDIRAY OĞUR
"'hürriyet towers sular altında kalmasın...' kampanyası başlatıyoruz.."
"chp'ye çılgın proje önerisi: anıtkabir'e deniz getiriyoruz..."
"Yaşasın rızeye gitmeme gerek kalmadı. Karadeniz istanbula geliyor..."
"montrö anlaşması ne olacak peki?"
"Ertuğrul özkök nehir kenarından kanal kenarına taşınacak..."

kaynak

manigatöre katılıyorum adamlara helal olsun birden gündemi değiştirmeyi başardılar bizim milletimizde direk tartışmaya başladı projeyi proje bile denemez hayal den öteye gidemeyecekleri bir şeyi tartışıyorlar insanımız kendine bi sormalı ya tam da seçim öncesi ne iş bu hesabı saygılar

anlaşılan puan kaybetmişlerki halkın gözünü boyamak amacıyla böyle bişi ortaya attılar geldikleri günden beri onu yapıcaz bunu yapıcaz dediler bide neler yaptıklarından bahsetseler ya...

Geri