UEFA Şampiyonlar Ligi Kupasını Kim Alır

Uefa Şampiyonlar Ligini Kim alır ?

• Kullanılan toplam oy
    17

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Başlıktan da Belli oluyor önceden de açmıştım ama kapanmıştı Sizce Bu sene Yeni Adıyla Uefa Şampiyonlar Ligi ni Kim alır Yorumlarınızı Bekliyorum

Bence ; Chelsea Bu sene kupaya yakın

Mançısıtırı işaretledim ama yanlış oldu. Barcelona alır bırakmaz.

Barça , ReaL ve Manu aLamaz!

Süpriz bekLiyorum bu sene bence ARSENAL. . .

Barça , ReaL ve Manu aLamaz!

Süpriz bekLiyorum bu sene bence ARSENAL. . .

Arsenal Göze Hoş gelen Futbol Arasında Bence En iyi Takım Ama göze iyi gelmek yetmiyor Barcelona Gibi İyi Defans yapıp İyi Hucüm yapmak gerekir Benim Favorim Chelsea Ama Arsenal den de Çıkış Bekliyorm ..

Arsenal'i işaretledim. Şu an ŞL de futbolu gözüme hoş gelen tek takım.

Ama Rubin Kazan,Debrecen ve Unirea Urziceni'ye dikkat edin sürpriz sonuçlar alıyorlar.

Urziceni deplasmanda Rangers'ı 4-1 yendi.

Debreceni Fiorentina'ya evinde 4-3 yenilmesine karşın hırslı ve mücadeleci bir oyun oynadı..

Sevilla diyorum beyler forvetleri ve ortaSahaları kaliteli
Real madrid de yakın ama Valladolidden bile 2 gol yiyorlar maçı seyrettim Valladolidin net kaçırdıkları var . . .
Rubin Kazan da mükemmel oynuyor o da alabilir . . .

Arsenal'i işaretledim. Şu an ŞL de futbolu gözüme hoş gelen tek takım.

Ama Rubin Kazan,Debrecen ve Unirea Urziceni'ye dikkat edin sürpriz sonuçlar alıyorlar.

Urziceni deplasmanda Rangers'ı 4-1 yendi.

Debreceni Fiorentina'ya evinde 4-3 yenilmesine karşın hırslı ve mücadeleci bir oyun oynadı..

Debrecen'den bir cacık oLmaz. . .
Unirea max uefa ya gider!

Rubin beLki 2. tura çıkar. . .

Bu sene Çok kapışmalı olacağa Benziyor Real Madrid de Çok güzel bi Kadro kurdu ama onlarda Bizim gibi çok gol atıp çok gol yiyor :D

Her Takım Her Takımı YenebiLiyor, Daha Şimdiden Şu Diyemeyiz, Öne Çıkan Bir Takım OLduğunu Düşünmüyorum, Ama Fiorentina Ve Lyon Gibi TakımLar Bu Sene UmuLmadık YerLere GeLebiLirLer, Bunu ŞampiyonLuk AnLamında SöyLemiyorum ELbette Ama Bu TakımLara Dikkat...

Geri