UEFA KUPASINI kim alır ?

uefa kupasını kim kazanır

• Kullanılan toplam oy
    173

altair_Tr

New member
Reaction score
0
Bu sene finali Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılacak olan uefa kupasını sizce kim kazanır arkadaşlar

aynen bende galatasaraylıyım ama istemekle olmuyor işte gerçekten çok büyük kulüpler var milan,marsilya,m.city gibi

hayaL kurmayaLım bence...
AC Milan alkacaktır...

gönlüm gs'nin almasında ama milan diyorum..

Muhtemel 11 :D

AC Milan
W.Bremen
Manchester Cıty
Gassaray
Fiorentina
marsilya
bence ama bi türk olarak galatasarayın kupayı almasını aa 1 dk istemezdim çünkü Şükrü Saraçoğlunda maç almasınlar bida ki sene alsınlar

eğer GaLatasaray'ı eLerse Bordo aLır düşüncesindeyim ;)
GönLümüz GaLatasaray'dan yana,Bu turdan çıkan finaL oynasın.

aziz yıldırım alır uygun fiyata satıyolarmıs:)

anca parayla alır zaten:)

Muhtemel 11 :D

AC Milan
W.Bremen
Manchester Cıty
Gassaray
Fiorentina
marsilya
bence ama bi türk olarak galatasarayın kupayı almasını aa 1 dk istemezdim çünkü Şükrü Saraçoğlunda maç almasınlar bida ki sene alsınlar

işte fanatiklik değil vatan hainliği nasıl olur görün

gs ye oy verenler biraz duygusal davranmış :)

neden kardeş zamanında almadı mı gs

aziz yıldırım alır uygun fiyata satıyolarmıs:)

anca parayla alır zaten:)

:clap:clap:clap

Galatasarayımızın kadrosu gayet müsait 2000'lerde yakaladığı o ruhu tekrar yakalayabilse kupanın en büyük favorisidir. Milan ise Ronaldinho ve KAKA'ya bel bağlamış gidiyo başka neyi var... FORZA GALATASARAY diyom ben :DDD

aynen bende galatasaraylıyım ama istemekle olmuyor işte gerçekten çok büyük kulüpler var milan,marsilya,m.city gibi

Bence MarsiLya ve ya Man.City o kadar büyük takım değiL tamam bende Milan'a oy verdim ama GS 2000 yıLında UEFA Kupasını aldığında da büyük kulüpler vardı..Milan bi kazaya gelmezse favorim Milan ama tabiki gönlümde yatan Galatasaray'ımızın kazanması..

Geri