Uefa Resmen Taraf Tutuo

050607

Banned
Reaction score
0
Fatih Terim'in oyuncu getirme isteğini geri çeviren UEFA'nın Euro 96'da Almanya'nın sakat ve cezalı futbolcularının çokluğu yüzünden oyuncu getirmesine izin verilmiş.

Euro 2008 için son oyuncu değiştirme saatini, ilk maçın başlama düdüğü olarak belirleyerek ekstra futbolcu getirme yolunu kapatan UEFA, Euro 96’da aynı durumdaki Almanlar'a yaptığı ayrıcalık kafaları karıştırdı. Euro 2008 statüsüne göre, takımların 23 kişilik oyuncu listelerinde sakatlıklar nedeniyle yapabilecekleri son değişiklik hakkını söz konusu takımın ilk maçının başlama düdüğüne kadar saklı tutabiliyor.

Ama bir takımın şampiyonadaki ilk maçının başlama düdüğü çaldığı andan itibaren 23 kişilik kadroda değişiklik yapmak mümkün olamıyor.

Bu olayın en büyük kanıtı ise Euro 96 finali öncesi yarı final rakibimiz Almanlar yaşadı. Sakat ve cezalı futbolcularının çoklluğu yüzünden UEFA'dan izin isteyen Almanlar'a UEFA jet hızında izin çıkmış ve Werder Bremenli Jens Todt’u özel izinle kadrosuna eklemişti.

kaynak:http://spor.mynet.com/sporhaber/detail_news/home.asp?mainPage=1&which=headline&type=&id=O1214290199279&ref=main_news&date=24Haziran2008

saygılarımla...

varsa bir haksızlık hakkımızı savunmamız lazım

şerefsizlik yapıyolar işte

sırf hristiyan değiliz ya ondandır..

bu işler böyle türk e türk ten başka dost yoktur

Ya arkadaşlar olaydan 12 yıl geçmiş.Bırakın kuralları insanlar bile değişmiş.Biz bu kafada gidersek işimiz çok zor.Her olayda her işte karşımızdakini kendimizin düşmanı gibi görmeye üstümüze yok.İzin vermedi tamam ne yapalım yani cıngar çıkarıp mahalle kavgası eder gibi işte bilmem kaç sene önce ona izin verdin bana vermedin diyip herkesin antipatisini toplamak bence çok yanlış.Biz çıkalım aslanlar gibi mücadele edelim ha yeneriz yeniliriz o başka.Ama onurumuzla şerefimizle ülkemize dönelim.Doğrusuda budur...

ben biliorum arkadaşlar haber sitelerinin istek ve talep bölümüne bu işlemi paylaşım ve kaynak olarak da mynet var zaten ordan öğrenirler...inş arakdaşlar hadi yardım sow,atv,kanal d ye felan mail atalım

EDİT:Arkadaşlar show tv nin sitesinde Şikayet bölümüne aynen yazdım ve kaynak olarak da mynet i verdm hadi hayırlısı en kısa zamanda konu hakkında bilgi vericeklermiş :D bakalım ne zaman vercekler

ben biliorum arkadaşlar haber sitelerinin istek ve talep bölümüne bu işlemi paylaşım ve kaynak olarak da mynet var zaten ordan öğrenirler...inş arakdaşlar hadi yardım sow,atv,kanal d ye felan mail atalım

EDİT:Arkadaşlar show tv nin sitesinde Şikayet bölümüne aynen yazdım ve kaynak olarak da mynet i verdm hadi hayırlısı en kısa zamanda konu hakkında bilgi vericeklermiş :D bakalım ne zaman vercekler

vermesinlerde görüm...:D:D:Dtürkiye 9kişiyl final oynuyo düşnsenize karşı takımda 9olsun:Ddie itiraz ederik bizde

Geri