ULash

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
hadi Hackhell'in programlar bölümü yöneticisi Ulash'ı tanıyalım =)

infatuate:
slm ulash =)

ULash:
a.slm ablacım

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

ULash:
hersey guzel ya yasayıp gıdıyorum ıste =)

infatuate:
ismini sormama gerek yok sanırım =) yaşını öğrenelim biz =)

ULash:
yasım 24 agustosta dogmusum bır cuma gecesı =)

infatuate:
hmm, neler yaparsın peki ? tam bir günün nasıl geçer ?

ULash:
Butun gun dukkandayım kadıkoyde bır dukkanımız var sureklı calısıyorum tum bos zamanlarımdada bıldıgın gıbı hackhell dayım işte onun dısında haftasonları tatılım falan oluyor gezıyorum o mekan senın bu mekan benım =)

infatuate:
neyle ilgili dükkan ?

ULash:
ahsap celık kapı ve parke ile alakalı aslında ben denizciyim ama kriz yuzunden ınzıvaya cekıldım dıyebılırım yan zoraki parkecılık =)

infatuate:
olsun o da güzel =) waaow kızlar hasta olur denizcilere :p

ULash:
her lımanda bır sevgılı sakasını yapma sakın =))

infatuate:
hahahhahah =) her limanda olmasa da en azından war mı bir tane ?

ULash:
vardı ayrıldık yurutemedık

infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

ULash:
Almanya dogumluyum annem alman 3 kardeşin en kucugu benım 1 tanesını hıc tanımadım annem ile babam ben cok kucukken ayrılmıslar .. diğer kardesımle ise bu sık sık gorusuyoruz ..aslen malatyalıyız ama hayatımın buyuk kısmı ıstanbul uskudar da gecti . Takriben 17 yıl uskudarda pınekledım ..Su anda ise evimiz bostancıda..Yasayıp gıdıyoruz =))))

infatuate:
waaow şimdiye kadar yaptığım röportajlarda ki en ilginç cewabı aldım =) hiç merak etmedin mi kardeşini, görüşmek için bi çabanız olmadı mı ?

ULash:
Oldu olmazmı hep ıcımde bır uktedır 3 kardes aynı masada yemek yıyıp muhabbet etmek ..Nasıl bırı oldugunu hıc bılmıyorum ama duyduguma gore kotu yollardaymıs kendınısı uyusturucuya falan bulasmıs bırde cocugu olmus tanımadıgı bır kadından ..Amcayım ama amcalık yapamayacagımı bılıyorum yanı..Bu bılgılerıde almanyadaki akrabalarımızdan ogrenıyoruz işte .. Her yıl gelıp anlatıyorlar...

infatuate:
çok üzücü bir durum cidden =( peki senin zirwende ne war, çok çok yaşlandığımda şurda olmak istiyorum dediğin bir yer war mı ?

ULash:
Her ınsanın hayallerı vardır , ama her ınsan hayalını gerceklestıremıyor maalesef. Eger bana bır gun bırı en cok olmak ıstedıgın yer neresı senı oraya gonderıcem bana hayalını soyle dese , Sevdıgım ve sevıldıgım kadın , yanımda kopegım , bır sahıl evınde olmak ısterdım .Kımsenın bızı rahatsız etmeyecegı bir yerde...iş bakımında bir hayalım yok sadece dunyanın gerı kalanını gezmek ıstıyorum.
en azında ölmeden her yerı tek tek gormek ıstıyorum yaklasık 34 ulke gordum ınsallah gerısıde nasıp olur ....=)

infatuate:
bizde 2 tane görebilsek öpüp başımıza koycaz :p yalan söylermisin hiç ? we sana söylenen yalanlara karşı tawrın ne olur ?

ULash:
Sevgilim varken bı kac yalan soyledım , Onun dısında hıc bır zaman yalan soylemedım . yalan soyleyenıde severım aslında hem yaratıcılıgının artmıs oldugunu gorururum hemde o yalanda gecen mevzunun ıcınde umut varsa umut etmıs olurum .. =)

infatuate:
değişik bir bakış açısı :saskin gelelim hackhell'e .. nasıl tanıştın anlatırmısın bize biraz ?

ULash:
Bs player yazdım google'a ve gordugum ılk sıteye daldım..Ondan sonra baktım kı o sıtede Bs player dan baska daha bır cok ısıme yarayacak alet edevat var , 2008 de bır daldım sımdı dunya rekoru kırıyorum hala cıkmadım sudan =)

infatuate:
hahahah =) zor mu hh'de yönetici olmak ?

ULash:
keyıf alıyorum ben hackhell da vakıt gecırmek ten arkadaslık dostluk bır an ıcın olsun unuttuyor dandık dunyayı ..Burda hersey temiz ... kım temız bır yerde sorumluluk sahıbı olmak ıstemezki ? =)

infatuate:
peki sewmediğin durumlar nedir ?

ULash:
sevmedıgım tek durum aksam pc yı kapatıp gıtmek onun dısında hıc bır sorunum yok sıtemle aramda . =)

infatuate:
güzelmiş =) peki son olarak hackhell'e we bana söylemek istediğin bişeyler war mı ?

ULash:
hackhell daki ınsanlar bu sekılde bırbırlerını sevıp sayıp her turlu emege saygı gosterırlerse hackhell ın yaslanmayacagını dusunuyorum .. sana soyleyecegım tek şeyse umarım bora 'na sagsaglım kavusursun =) cok tesekkur edıyorum raportajın ıcın =)

infatuate:
bende tşk ederim bu sewimli sohbetin için =) görüşmek üzere ..

ULash:
gorusuruz =)))

edit: Ulash'tan ilginç bir anı dinleyelim mi =)

ULash:
16 yasındayım ve okul yaz tatılıne gırmıs cebımde hıc para yok az cok sıgara da kullanıyorum bu sebepten ıs bulmam sart ..Bir bayan kuaforunun yanına gırdım ısten anladıgımı 6 yıl kalfalık yaptıgımı babamın kuafor oldugunu soyledım yalandan . =)) Sonra tamam seni bi deneyelım yarın gel basla dedi kuafor sahıbı ve gelen ılk musterıye fön cekmemı soyledı ..
sımdı kara kara dusunuyorum ulen ne yapıcam ben sımdı dıyorum korkuyorum da .. ve bır musterı geldı , fon cektırmek ıstedıgını acelesı oldugunu soyledı..Bende hesapta işi biliyorum ya =)) aldım elime fön makınasını 3 dakıka sonra kadın aaaaaaaa dıye bagırdı . baktım kadının kafasını yakmısım ..Yenı boyatmıs saclarını yıkattıktan sonra gelıp ustune fon cektırmıs ve yemın ederım kadının
kafasında yama gıbı ız kaldı kel oldu fonu cektıgım yer sonra mahkemeye falan vermeye kalktı ..
kavulduk halıyle :)

the end :clap

Cok keyıf aldım spıker olmalısın aslında sen abla tesekkur ederım =))

Forumda eminim en çok merak edilip tanınmak istenen kişilerin başındraydı Ulash. Güzel olmuş az da olsa tanıyıp hakkında birşeyler öğrenebilmek fırsatını verdiniz.

"ulas" güzel isim ama kullanıcı adını "ulash" koyman güzel
olmamıs be kardes. özenti gibi durmamıs mı sence de?

Anı komediymiş ya (= Sağolason infa. Ulaş hacımı da tanımş olduk ;)

:hhmanD ßenden Haßersiz öyLemi uLen Çırak ULash :)

Şaka Şaka GüzeL Roportaj oLmuş iKinizede Teşekkürler

İçten ve güzel bir röportaj daha ikinize de teşekkürler ulash'ı da daha yakından tanımış olduk böylece : ).

süper röportaj olmus :p

ulash abim manken olacak kadar yakısıkla masallah :p

GüzeL Bir Röportaj OLmuş, Senin BiLmediğiniz TarafLarını Öğrenmek GüzeLdi ULash.

Yönetimden bir ben kaLdım heraLde su röp'a naiL oLamayan =)

Neyse ULash kardeşimizide tanımıs oLduk.
TeşkkürLer ikinizede. . .

birçok program ve fikirlerinden yararlandığım ulash kardeşime hayatında başarılar dilerim
allah hep seninle olsun kardeşim
seni böyle de olsa az tanımış olduk
tanıtanlara da teşekkür

Anıya bak ya. :hhmanD

yazık olmuş kadına !! :D

Ulash Kardesim ömrü gezmekle gecmis masALlah
2vuwtjq.jpg

sonunda Demir atacak limani bulmus Hackhell seninle basarili biR dönem geciriyor kal saglicakla,,

Her ikinizede tesekkürler güzel röpartaj icin =)

Güzel bir sohbet olmus tesekkurler her ikinizde ;)

Geri