Ultra Maganda

Tunyukuk

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
DÜĞÜNDE EL BOMBASI PATLATTI

Burundi'nin orta kesimindeki Rutegema bölgesinde dün gece bir düğün sırasında el bombasının patlatılması sonucu 10 dolayında kişinin öldüğü, 48 kişinin yaralandığı bildirildi.

zjtj7m.jpg

Polis, ilk belirlemelerine göre bombalı saldırının failinin damadın üvey kardeşi olduğunu ve kıskançlık yüzünden bu eyleme kalkıştığını bildirdi.

Bölgeden bir milletvekili ise bombalı saldırıda ölenlerin sayısının 15'e yükseldiğini bildirdi.

İç savaş sırasında sivil halkın eline önemli miktarda ateşli silah ve patlayıcı geçmesi nedeniyle Burundi'de bu tür olaylara sık sık rastlanıyor.

Bir araştırmaya göre, 1993'ten beri 300 bin civarında insanın ölümüne neden olan iç savaştan çıkmaya çalışan bu küçük Orta Afrika ülkesinde 100 binden fazla silah, yasa dışı olarak halkın elinde bulunuyor.
İNTERNETHABER

magandalıktan öte adam suikast düzenlemiş insanların en mutlu günlerinde.allahından bulsun başka ne diyeyimm...

evet bır suıkast gırısımı nıtelıgınde ama yakında sılah atılması yasaklandı dıye el bombası molotof kokteylı fılan da atılabılır hıc sasırmam.

maganda değil adam resmen suikast planlamış

Bölgeden bir milletvekili ise bombalı saldırıda ölenlerin sayısının 15'e yükseldiğini bildirdi.

İç savaş sırasında sivil halkın eline önemli miktarda ateşli silah ve patlayıcı geçmesi nedeniyle Burundi'de bu tür olaylara sık sık rastlanıyor.

adamlar okadar alışmışlarki normalmiş gibi açıklama yapmaları beni kopardı.:)

Düğünde el bombası patlattı başlıgını görünce çok güldüm, Türkiye de olmadıgı için şaşırdım :saskin
ama suikastmiş zaten.

Vay be adam delirmiş olmali ki böyle bir katliamı yapsın zira akıl sahibi hiç kimse böyle bi şey yapamaz...

Geri