bn mumın ama ben 13 yaşındayım uludag unı. spor klubundeyım hehe
mwmeann New member Katılım 22 Nis 2009 Mesajlar 215 Reaction score 0 Puanları 0 7 May 2009 #41 bn mumın ama ben 13 yaşındayım uludag unı. spor klubundeyım hehe
MG_eVİL New member Katılım 20 May 2008 Mesajlar 3,623 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi 22 May 2009 #42 ömrümü yiyen üniversite xD TBMYO Endüstriyel Elektronik 1. sınıf xD Üniversite'ye Başlayacak Arkadaşlar Gelmeyin xD... ben Bu sene Gidiyorum xD
ömrümü yiyen üniversite xD TBMYO Endüstriyel Elektronik 1. sınıf xD Üniversite'ye Başlayacak Arkadaşlar Gelmeyin xD... ben Bu sene Gidiyorum xD
M mchasso New member Katılım 6 Nis 2006 Mesajlar 21,176 Reaction score 0 Puanları 0 22 May 2009 #43 MG_eVİL' Alıntı: ömrümü yiyen üniversite xD TBMYO Endüstriyel Elektronik 1. sınıf xD Üniversite'ye Başlayacak Arkadaşlar Gelmeyin xD... ben Bu sene Gidiyorum xD Genişletmek için tıkla ... katılıorum bende en.elektronık mezunuyum bu bolumu okucaklara yazacaklara tavsıye etmem cok pıs hocaları var
MG_eVİL' Alıntı: ömrümü yiyen üniversite xD TBMYO Endüstriyel Elektronik 1. sınıf xD Üniversite'ye Başlayacak Arkadaşlar Gelmeyin xD... ben Bu sene Gidiyorum xD Genişletmek için tıkla ... katılıorum bende en.elektronık mezunuyum bu bolumu okucaklara yazacaklara tavsıye etmem cok pıs hocaları var
N necrid New member Katılım 20 Nis 2009 Mesajlar 1 Reaction score 0 Puanları 0 23 May 2009 #44 bütün U.Ü lere selamlar olsun bende ziraat müh. 2 deyim. ziraatten kimse yok galiba