ULUSALCI maillerin en çok forward edileni

bence isteyen istediği gibi giyinebilir hiçkimsenin hiçbirseye özellikle bizim gibi müslüman bir tooplumda boyle seye karısmaları sacma geliyor bana.bunlar bizi bircirimize düsürmek için yapılan oyunlar bence basortusu takmaya yeni baslamadı milletimiz ama artık bunu siyasi bir simge haline getirdiler birileri.bu işlrede bu noktaya geldi

Herkes özel hayatında dilediği gibi giyinmeye aşırıya kaçmamak üzere(bikini ile iş yerine gitmek gibi)
özgürdür ben şahsım adına kimseye giyiminden dolayı dinsel bakış açısı ile yaklaşmam aman bu
kapalıymış dini bütündür bu mini etekliymiş , açıkmış günahkardır gibi bir düşüncem asla olmadı olmazda
Cenab-ı Allahın huzurunda her insan kendi kendisinden sorumludur bir başkasından değil.

Herkes özel hayatında dilediği gibi giyinmeye aşırıya kaçmamak üzere(bikini ile iş yerine gitmek gibi)
özgürdür ben şahsım adına kimseye giyiminden dolayı dinsel bakış açısı ile yaklaşmam aman bu
kapalıymış dini bütündür bu mini etekliymiş , açıkmış günahkardır gibi bir düşüncem asla olmadı olmazda
Cenab-ı Allahın huzurunda her insan kendi kendisinden sorumludur bir başkasından değil.

gel de bunu magazin mantığıyla haber yapan sözde gazetecilere anlat. düşünce tarzını takdir ediyorum.

bize din dersinde türbanın sadece ibadet esnasında takılması için önerildiği söylendi, ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat bana göre mantıklı geldi.
:D buda bişeymi ya ben iç çamaşır giymemişini gördüm üst alt komple belli oluyodu kıyafet altından, takanların %99u da mahalle/aile baskısı yüzünden takıyor ve bu kızcağız da o 99luk kesimden. kalan 1i de yaşlı nine teyze hala vs. oluşturuyor.

sen ne dediginin farkında diilsin bence yada buuk sehirlerin luks semtlerinde oturuosun turkiye senin bildigin kdr ufak bi yer degil bu ülkede ailesi ortunme die baskı yaptıgı halde ortunen insalarda war bu ülküde dinini yasamak için ortunun insanlarda war...

Geri