chuckies
_-€X-_
Gurursuzluk değildi hiçbir zaman ağlayışlarım, yakarışlarım.
Çaresizlik içindeydim sadece zihnimdeki sualler yoruyordu zihnimi...
Çaresizlik içindeydim sadece zihnimdeki sualler yoruyordu zihnimi...
güLüşLerin kurtarmazdı beni ve her zaman daha da derinLere s0kardı benLiğimi
bakmak ve söLemek senin eLinde ne kadar inanmasamda artık bahsetmek senin elinde.
bakmak ve söLemek senin eLinde ne kadar inanmasamda artık bahsetmek senin elinde.
Hiç böyle sevgi yaşamamıştım rüya gibi geliyordu herşey
Bir okyanusta gibiydim ve sensizliğinde alabora olup yitip gidiyordum...
Bir okyanusta gibiydim ve sensizliğinde alabora olup yitip gidiyordum...
ßitiyordum ama sesLeni0rdum sana o ßitmez karanLığa uzanır 0 güzeL ellerin ve çekip gidersin, ßırakırsın belki beni diye
aldanı0rdum belki inançLarımLa ama 0Lsun o ihtimali düşünmek biLe bi 0nurdu en ağLamaklı günLerime
aldanı0rdum belki inançLarımLa ama 0Lsun o ihtimali düşünmek biLe bi 0nurdu en ağLamaklı günLerime
Oysa ki o bulanık hayatıma giren en güzel çakıl taşım sendin eşin benzerin yoktu.
Ama sen ne yaptın sensizliğinde beni her doğan güneşe isyan ettirdin...
ßitirdin beni 0 yeŞil 0rmanLarın ve mavi denizLerin 0Lduğu hayattan ufacık bir keLimen iLe,
0ysa ki ßen feda etmiştim bütün yeşiLLikLeri ve maviLikLeri 0 kapkara gözLerin için..
0ysa ki ßen feda etmiştim bütün yeşiLLikLeri ve maviLikLeri 0 kapkara gözLerin için..
Ben senin katran karası gözlerine mahkum olmayı seçerken,
Sen beni o parmaklıkların arasında bırakıp gittin terk ettin beni ,bitirdin beni bitirdin...
Sen beni o parmaklıkların arasında bırakıp gittin terk ettin beni ,bitirdin beni bitirdin...
umursama sakın bundan s0nra dünyamı sakın 0Laki bir gün geLip ağLama mezarımda, toprağımı elleme ve sakın 0Laki bir damLa su dökme...
gökya$Ların haram artık, zamanında senin için çarpan kaLbim gibi boŞunaaaaa...
gökya$Ların haram artık, zamanında senin için çarpan kaLbim gibi boŞunaaaaa...
Yalnız ölüm kelimesi aklımdan bir an olsun çıkmıyor, yalnız seni düşünüyorum seni hissediyorum...
Sensizliğinde her gün ölüyorum bitiyorum...
ve vazgeçmek istemiy0rum bu kötü s0ndan, acıda 0lsa sonunda bitirmek istemi0rum benim için ağLayan gözLerini hiç olmasada kafamda kurduğum sevda cümLeLerini...
git ßırak beni sakın 0Laki ağLama 0 herşeyin bittiği yağmurLu günümde.. ßenim gecemde...
git ßırak beni sakın 0Laki ağLama 0 herşeyin bittiği yağmurLu günümde.. ßenim gecemde...
Bir gün 4 duvar arasında resmine dökülmüş 3 5 damla kanlı gözyaşları ile uzanmış yitip gitmiş bedenimle bulurlarsa beni sakın ağlama sakın göz yaşı dökme benim için.
Belki de kaderim böyleymiş sonum böyle olacakmış.
Sensizliğin bedeli buymuş.Benim kaderim safi kedermiş mühür gözlüm safi keder...
Belki de kaderim böyleymiş sonum böyle olacakmış.
Sensizliğin bedeli buymuş.Benim kaderim safi kedermiş mühür gözlüm safi keder...
ve gidip bitmiş uğruna atan kaLbim vermiş kendini dünyanın hevesLerine bütün atardamarLarını kaybetmiş ama benLiğini her ne kadar acıtsada senin sevgin 0nun varLığını unutturmuş inadına..t0praktan geLdiği gibi toprağa gidecek bu deLi sevdam geLdiği günden bu güne gideceği güne kadar seni saydı amaçsızca... umutsuzca...
" By Captain & Chuckies "