univoice 4.0 b10 isteyen varmı

php sini ne zaman dağıtabilirsin yeni si gelecek demiştinde:D

web4 istiyorum :)

Ana Serkan aga sen he msnden vermedin bana bu web4 ü gelmiş sitede dagıttın alacagın olsun :( arkadaşlar web4 ü indiren varsa yollayabilirmi yada yeniden upload edebilirmi yada msn : [email protected] :sigara: :ter:

arkadaşlar indiren varsa bir zahmet paylaşırsa valla sevindirik olurum

Ya arkadaşlar bu web4 serveri
Dosya Adı: voice4web.rar
Dosya Boyutu: 1.28 MB
İndirilme Sayısı: 48 -----48 kişi indirmiş bunun en azından 10 kişisi hackhellden kişiler ama neden kimse bizimle paylaşmıyor :(
msnden isterseniz atın :( : [email protected]

linkler çalışmıyor arkadaşlar paylaşım yapılmyacak madem neden link veriyorsunuz reklam kokusu alıyorum ya siz?

Cok Sağol şimdi de biri bunun nasıl kullanılacagını söyleyebilirmi acaba :(

Univoice Yardim

Selam Dostlar

Ben univoiceyi kurdum hersey calisiyor ama tek sorunum resimlerin yani emoticonlarin gozukmemesi buna bir care varmi ? Yardimci olacak arkadaslar bana [email protected] dan mail gonderirseler sevinirim

Saygilarimla

devletmemurunun verdiği b.23 sesli server http://tutkular.net/tutkular daki script mi yada ondaki scripte nasıl ulaşabiliriz kendisinin verdiği adresler silinmişte.

realmusti bakıyorum işleri ilerletmişsin kardeş başarılarının devamını diliyorum.
bu işde baya para var ama ilgilenen az kaldı sadece userler sesli sohbet yapmakla yetiniyorlar artık aslında her domain windows serveri olan kurabilir bu sistemi güzelde para var. isteyen olursa bu konuda bir help exe yapabilirim. ben
6-7 senedir bu işle uğraşıyorum artık yoruldum bu işi yapacak genc web master arkadaşlar geliştirmek lazım yoksa nesli bitecek u sistemin gelin beraber olalım elin ıraklısına türkiyeden para gitmesin arkadaşlar.

selamlar ben 5 aydir ucretsiz seslichat ariyordum ama bu linkler calismiyor bir yardimci olurmusun lutfen cok acil vallahi cok sevinirim tskler

Mustİ Vİrus Yollama KardeŞ Bİlen Var Bİlmİyen Var Ayrica SuÇ Duyurusu Yapilicak Ona GÖre

şu hemenpaylasi degistirirmisiniz

ahsap' Alıntı:
dostum linki içinde yanlışlıkla sql vermişti ondan sildi memur bey sql sini içine koymadım linki veriyorum upload ettim

http://www.hemenpaylas.com/download/1194655/voice4web_ahsap_.rar.html

SAOL AHŞAP KARDEŞ BU DÜŞÜNCEN SÜPER EMEĞE SAYGILI OLANLARDA VARMIŞ DEMEKKİ .
ARKADAŞLAR FREE VOİCE YANİ BEDAVA SESŞLİ DİYE Bİ ŞEY YOKTUR.3 AŞAMADAN CALIŞIR BU SİSTEM
1-SABİT Bİ AYPİ VE WİNDOSW İŞLETİM SİSTEMİ
2- Script İ ATIP YAYINCILIK YAPACAK FTP YANİ HOST GEREKLİ
3-SERVERDEN ACILAN PORT VE STATİK AYPİ ScriptİN İCİNDE BULUNAN YERE YAZILARAK SERVER PROGRAMINDAN YÖNETİLEBİLİR.

HA BİRDE WEB4 SESLİYLE BOŞA ZAMAN KAYBETTMEYİN SERVER PROGRAMI SADECE IRAKLLI DİYE BİRİNDE VAR ODA 100 BİN ERO İSTİYOR. YANİ CALIŞMAS....
SERVER PROGRAMSIZ BU SİSTEMLER HİC BİR YERDE CALIŞMAZ...

Beyler Linkerlerin hepsi Ölümüş Elinezde SAgLam Yokmu ???????

ya hic biri calismiyor su linkler anlamadim ya

Geri