uno hakkında bilgi istiyorum

umut39

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yaklasık 6000-6500 tl param var belki çok şey istiyorum ama hem yakıt tasarrufu iyi olsun lpg li düşünüyorum bu yuzden,hem parçası uygun olsun,hem de piyasası olsun satmak istersem çabuk satabileyim.

ben uno düşünüyorum acaba kullanan var mı nasıl bir araçtır?

yorumlarınızı esirgemezseniz çok teşekkür ederim :confused1::confused1::confused1:

unoların yakıtı bence fazla ufak olduna bakma cok yakıt yakaıyor bizim arkadaz satana kadar göebgi catladı admın 7000 lira civarı 92-93 honda bulabirsin al keyfine bak bence

bence de unoyu düşünme onun yerine bi mazda 323 olabilir

Uno'dan uzak dur. Küçük olduğu için az yakar diye de düşünme, tek nokta enjeksiyonlu olduğu için yakıtı adeta içer, benzinli binmene neredeyse imkan yoktur. Lpg olmazsa ocağına inciri diker =)

Amörtisör sistemi çok kötü, bozuk yola girersen yandın, LPGile yakıtı makul olabiliyo, bi ara araştırmıştım sonra vaz geçtim. Biraz daha para koyup opel corsa alsan daha karlı olursun.

Biraz daha dişini sık başka araçlara bak bence.

Ha illede uno tip bi araba alacaksan şahin doğan al.Hem unodan daha sağlam hem parçası ucuz.

Arkadaşımda Alfa Romeo 145 var.7.250ye aldı.Tiponun parçaları uyuyo o araca.

Hem konforu güzel hem seri araba.

Sen o paraya elinden çıkarmak istediğinde çıarabileceğin, parçası ucuz, yakıtı az bir araba istiyrsan hiç şaşmadan gideceksin 92 93 Broadway alıcaksın. Rahat ediceksin.

Dizel tipo bulursan kaçırma derim.
İlla o tip bi model istiyosan.
Yalnız Unolar bide yakıt dağıtım sisteminden(ufak bi motor mu ne varmış orda) arıza yapıorlar devamlı.

Kayınvalidemde vardı, ustadan gelemiyordu araba yahu..

Yalnız Unolar bide yakıt dağıtım sisteminden(ufak bi motor mu ne varmış orda) arıza yapıorlar devamlı.

defthelog biraderim sen nasıl sığıyodun o Uno ya:):)

Dai Uno'nun dizeli var mı ki :durdurun

Country'ye katılıyorum, Broadway piyasası olan bir araç, peynir ekmek gibi gidiyor, yakıtı da kokluyor Lpg'li olursa, acemiysen senin için çok ideal bir araç.

İtalyada neler var kardeşim bi görsen binsen,ben turbosuna binmiştim yanlış olmasın galiba 1.4 dü,burdada bi abimizde dizel kartal var :):)

Yakıt Konusunda ALbea'yı Tawsie Ederim Mazotu Resmen KokLuyo Araç .. Ama O Paraya BuLamazsın Anca Taksiden Cıkma Bi ALbea BuLabiLirsin .. Bence Biraz Daha BekLe Binmişken İyisine Bin =) =)

honda civic 7500 tl civarında bana göre kaçırma ve unodan uzak dur

Orta Kasa Brodway al ne elinde kalır canavar gibi binersin yakıtta mükemmel.

teşekkürler ......

arkadaşlar yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim,uno almaktan vazgeçtim sayenizde iyiki de almamışım.önerdiğiniz markalar içinde yok ama ben 94 model tipo s aldım.lpg li ayrıca fiat servise kontrol ettirdim motor iyi durumda belki inanmayacaksınız 113 bin ve bırakın değişenini orjinal boyası uzerinde daha.bakalım hayırlı olur inşallah...:001_rolleyes:

Geri