Unutamıyorum (Dostlar)

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
Unutamıyorum
Zaman Gece Yarisi
Seni Dusunuyorum Yine
Islak Gozlerin Camda
Belki Gelirsin Diye

Bir Sarkimiz Vardi Hani
Onu Soyluyorum
Olumune Sevmistim
Unutamiyorum...

hocam degmez bı kız ıcın salla

cok guzel.tsk

iSpiYonCu niye degmez bi kiz icin??insan bi kizi sevemez mi sen hic birini sevmedin mi de degmez diyosun.

:mad:

bi erkek icinde degmez salla :)

2 yıl boyunca bu durumda gezdim ben we anladım karsındakıne kendınden daha cok deger wermemen gerektıgını ..
we bılıomusun aslında karsındakı o kadar yuce erısılmez dııll sen ulasamayınca gozunde buyutuosun erısılmez yapan sensın ben 2 yılın sonunda bunu onunla bırlıkteyken anladım...

evet bi erkek icin degmez ama bir kiz icin deger:):)

özellikle pasaklı olanlar icin mi :p
yok yok inan bana onlar icinde degmez :)

iSpiYonCu' Alıntı:
özellikle pasaklı olanlar icin mi :p
yok yok inan bana onlar icinde degmez :)
benim icin degmez dogru baska kizlar icin deger ama :) :)

tamam anladım feministlik maximum :)

Bende acısını başka kızlardan çıkarıyorum böyle olunca :) Sapığım ben manyağım manyak.

ya sey desem hanı kızlar icin degmez ama feminist olanlar icin hic degmez desem üstüne alınırmısın ? :) alınma sözüm meclisten dısarı :)

iSpiYonCu' Alıntı:
ya sey desem hanı kızlar icin degmez ama feminist olanlar icin hic degmez desem üstüne alınırmısın ? :) alınma sözüm meclisten dısarı :)
yok oyle digil kizlar icin deger feminist olanlar icinde deger sonucta kizlarda insan dimi. :)
deger yada degmes bise ne ya:D

tamam deger siz bi tanesiniz özellikle feminist oLanlar icin daha cok deger oldumu !! :)

iSpiYonCu P@S@KLI_KIZ ayıptır sülemesi babanızın malınımı paylamıyorsunuz ? burada kardeşiniz aşk acısı çekiyor
siz orada kavga yapıyorsunuz olmazki canım :mad:
:alkol:

FCK ahahaha cok guldum ya..

arkadas ozur ask acisi cektigini unutmusuz: (

ask acısı :) bu forumda gordugum kadaryla bu konuda en dertlı olan en azından bugun pasaKlı kız :p paso bu konularla ılgılı bı baslık acıo ıstıosan ondan yardım alabılırsın :=)

Geri