Upload hızları düşürülmüş!!!

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Yılbaşından önce 8 mb e kadar net limitsiz paketlerde upstream 1024 iken şu an modemimde 800 gözüküyor.

Özet olarak;

yılbaşından önce hotfile sitesine ftp ile upload yaparken 35-70 kbit hızlarını bulan internet upload hızım şu an 8-9 b/s ile upload yapmaya ÇABA SARFEDİYOR :)

yani upload işini artık yapamıyorum. yurt dışına veri transferi için daha az para ödediği öngörülen TTNET e her daim kafam ve bilimum organlarım ile yaptığım başvurular sonuçsuz kaldı.Müşteri temsilcisi diye oturtup,sorunlarımıza sorun katan vatandaşlarımız modemdendir,pc dendir uydurmasyonları ile bizleri oyalaya dursun kendileri ile akrabalık bağlarımın gün be gün arttığını iletmek isterim.

90 mb lık bir dosya transferini 8 saat gibi bir sürede hotfile sitesine upload yapmayı başarabilen :) bir birey olarak,çağ atladığımız masallarını ve martavallarını söyleyen cümle ve bilimum yalakalarıda akrabalık sıfatlarına ile en iyi dileklerimi sunmayı görev bilirim.

Soru:

Aynı sorunu yaşayan var mı?

Bu sorunun üstesinden gelen var mı?

90 mb lık dosyayı 8 saatte transfer edebilecek benden sabırlı birisi var mı?

Evet Telekom'da altyapı çalışmsı varmış. Sorunu yaşayan sadece sen değilsin.

Evet Telekom'da altyapı çalışmsı varmış. Sorunu yaşayan sadece sen değilsin.

yaklaşık 1 aydır muzdaribim.Düne kadar araştırmak aklıma gelmemişti :001_unsure:

hadi uploada devam edeyim dedim ne göreyim,yukarıda yazdıklarım.Bu akşam bir alt sokaktaki komşuma gittim.Ftp ile 70 kb upload yapınca ve aynı santrale bağlı olunca insanın aklına başka şeyler geliyor.Forumları okuyunca bu işten muzdarip olnların tamamı uploadçılar :)

neyse arıza kaydımızı 2.nci kez yaptırdık,hadi biz kafadan arızalıyızda :) baklım arızamıza tenezzül etmeyen ttnet nereden çıkaracak bu işin faturasını?

3 mbiti geçmeyen sözde 8 mps lik internet :) ,1024 olması gereken ama 0,096mbps upload hızı :(

1223.jpg

14922.jpg

elin arabı yine kendi rekorunu kırdı
7 kb/sec upload ile değil upload yapmayı siteleri bile açamıyorum.3 defa arıza kaydı alan gerizekalılarada sözüm olsun:
Siz bir boka yaramazsınız......

haaa burada arabın uyanıklığınıda takdir etmek gerek.Şimdi arızam var ve 444 lü arıza numarasını arayınca birde buradan para kazanacaklar deyyuslar.Zehir-zıkkım olsun bizden aldığınız paralar emiiiiiiiii

ny92ja.png

tellcom deneyin tellcom iidir =)

açtığım konunun takipçisi olduğumu belirtmek isterim.
Son 2.5 aydır upload hızımın 4-8 kbit civarında komik bir değer alası dolayısı ile

4440375-burası ttnet arayın yardımcı olmayalım
servisini 8 defa arayıp 7 defa arıza kaydı almalarına
2 defa download hızımı düşürüp-yükseltmelerine rağmen hala
upload hızıma çare bulamamış arap kafalılara sesleniyorum:

HEPİNİZE KAFAM GİRSİN !!!!

xlcro8.png

Lucianın ki kadar olmasa da Uydunet de iyidir

Geri